bişey soracağım size

6.554 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

selamun aleyküm
bazı dularda diyorki allaha hamdü sena ve peygamberine salatü selamdan sora duaya başlayınız diyor..allaha hamdü sena nasıl yapılır bi duamı bu yoksa allaha övgüde mi bulunmayı kastediyor...
birde ayetlerde "harama bakmaktan sakının" diyor burda ne demek isteniyor yani afedersiniz ama müstehcen içerikli gibi filmler açık şeyleri kastediyor
aydınlatırsanız sevinirm arkadaşlar allah razı olsun
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

HAMDÜ SENA : ELHAMDÜLİLLAH : alemlerin rabbine şükürler olsun

salatü selam: ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNE MUHAMMED

HARAMA bakmaktan sakının derken de ; haram olan herşey....:a36:
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

düzeltme için tşk KAAN ABİ.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

kalbiminurlandır, post: 1221310, member: 98903
HAMDÜ SENA : ELHAMDÜLİLLAH : alemlerin rabbine şükürler olsun

salatü selam: ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNE MUHAMMED

HARAMA bakmaktan sakının derken de ; haram olan herşey....:a36:

çok teşekkür ederim allah razı olsun
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

kalbiminurlandır, post: 1221312, member: 98903düzeltme için tşk KAAN ABİ.

bende çok teşekkür ederim
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

rica ederm degerli kardeşim.
selametle :H
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Ben t.ederim....Gülkoksam kardeşim,fırsat buldukça yani mevlam size nasip ettikçe Portaldaki tüm bilgilerden istifade edin,bu sorduğun soru karşısında çok üzüldüğümü belirtmek isterim bu durum bizlerin ne kadar eksik olduğunu gösteriyor.

Sana Ahmet ŞAHİN'in Yeni Aile İlmihali Kitabınıda tavsiye ediyorum.En kısa zamanda üstüne farz olanlar hakkında ALLAH celle celaluh'un izni ile ilerlemeni yürekten canı gönülden istiyorum.Anlatıklarım karşısında bizlerin çok iyi olduğu manasını çıkartma mevlam bizleride islah eylesin,hidayete erdirsin.

Selametle kalınız kardeşim.

gülkoksam, post: 1221324, member: 103504bende çok teşekkür ederim

kalbiminurlandır, post: 1221334, member: 103532rica ederm degerli kardeşim.
selametle :H
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

_KAAN_, post: 1221343, member: 103532Ben t.ederim....Gülkoksam kardeşim,fırsat buldukça yani mevlam size nasip ettikçe Portaldaki tüm bilgilerden istifade edin,bu sorduğun soru karşısında çok üzüldüğümü belirtmek isterim bu durum bizlerin ne kadar eksik olduğunu gösteriyor.

Sana Ahmet ŞAHİN'in Yeni Aile İlmihali Kitabınıda tavsiye ediyorum.En kısa zamanda üstüne farz olanlar hakkında ALLAH celle celaluh'un izni ile ilerlemeni yürekten canı gönülden istiyorum.Anlatıklarım karşısında bizlerin çok iyi olduğu manasını çıkartma mevlam bizleride islah eylesin,hidayete erdirsin.

kaan abi ile düşüncelerim aynı.
eklemek istediklerimse;
lütfen artık uyumayalım. müslümanları uyutmaya calısanlara karsı daha dikkatli olalım.
bilgi donanımızı arttıralım inşAllah.
selam ve dua ile :H
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

_KAAN_, post: 1221343, member: 103532Ben t.ederim....Gülkoksam kardeşim,fırsat buldukça yani mevlam size nasip ettikçe Portaldaki tüm bilgilerden istifade edin,bu sorduğun soru karşısında çok üzüldüğümü belirtmek isterim bu durum bizlerin ne kadar eksik olduğunu gösteriyor.

kaan abi hangi soruma çok üzüldün anlamadım doğrusu..
yani allaha hamd sena nasıl olur bu mu?
evet gerçekten eksiklerim var öğrenmek istedim sadece:(
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.