Selamü aleyküm canım kardeşlerim, Arkadaşlar dağ gibi günahların arasından geldim buraya, belki affedilmeyecek hatalar içinden. Sizden dualarınızı ve Allahü Teala'ya ibrahim kulunun günahlarını affetmesi için bi dua da siz edin arkadaşlar... Beni bu ümitsizlik kuyusunda yalnız bırakmayın. Allahım beni ve farkına varıpta bütün tövbe edenleri afveylesin... Ya rab beni rahmetinden mahrum bırakma. Selam ve dua ile kalın arkadaşlar
ya rabb!! bağışlamak senin af dilemek bize ait olan bişey!
1.119 görüntülenme · 2 yanıt
Ve aleyküm esselam. Aramiza hosgeldin. Konu basligindan anlasiliyor ki cok pismansin. Bu da tövbede gerekli olan. Senin icin icimden oturdugum yerden dua ettim. Söz vermeyeyim ama unutmazsam namazdan sonra da dua ederim. Ama dur. öyle kolaycacik bagislanmak yok. Hehehehe. Sevap islersen Hayirli isler yaparsan. Ibadetlerini tam yaparsan tövben daha cabuk kabul olur umarim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39622-ya-rabb-bagislamak-senin-af-dilemek-bize-ait-olan-bisey · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- *"Şükrederiz Rabb’imize tövbe ederken bize iki damla gözyaşı verdiği içi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- Bağışlanmak ve Bağışlamak Risale-i Nur 1 cevap
- Senin Gibi Olmak Zor Geldi Bize Ya Rasul ! Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- SeniN Gibİ OlmaK ZoR Geldİ BizE Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Şefaat dilemek ve şirk Dini sohbet 4 cevap
- Özür dilemek, insanın ayrıcalığıdır Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.