adını soyadını yaz mesleğini öğren harika bişey ya...
3.650 görüntülenme · 9 yanıt
RE: adını soyadını yaz mesleğini öğren harika bişey ya...
sağol karrdeşim güzeldi denedim eğlenceliydi:D ilk denemede at hırsızı çıktı :D ikinci denemede turşucu :D üçüncü denemede imam :D dördüncü dememde de çırnacı çıktı:D eğlenceliydi teşekkür ederrim
sağol karrdeşim güzeldi denedim eğlenceliydi:D ilk denemede at hırsızı çıktı :D ikinci denemede turşucu :D üçüncü denemede imam :D dördüncü dememde de çırnacı çıktı:D eğlenceliydi teşekkür ederrim
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BEN HİÇ SEVMEDİM ADIMI YAZIYORUM HAHAM ÇIKIYOR.BIRAKIN YA Bİ MÜSLÜMANA BÖYLE ŞEYLER UYARMI:D:D:D:D:D:D
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BEN HİÇ SEVMEDİM ADIMI YAZIYORUM HAHAM ÇIKIYOR.BIRAKIN YA Bİ MÜSLÜMANA BÖYLE ŞEYLER UYARMI:D:D:D:D:D:D
bazen böyle tebessüm etmek güzel oluyor.bana da çoban çıktı:):)
bazen böyle tebessüm etmek güzel oluyor.bana da çoban çıktı:):)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2986-adini-soyadini-yaz-meslegini-ogren-harika-bisey-ya · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- adını soyadını yaz evin karşına çıksın Resimler 29 cevap
- Adını Soyadını Yaz Evini Gör Fıkra, Mizah Bölümü 64 cevap
- Oyna Beyin Yaşını Öğren.. Fıkra, Mizah Bölümü 16 cevap
- öğren !!! Nasihatler 15 cevap
- DOĞDUĞUNDAN BU ANA GEÇEN ZAMANI ÖĞREN... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 44 cevap
- ÖĞREN!!!GÜNEŞ SENİN İÇİN DOĞUYOR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.