lütfen bır yardım edin bana

1.460 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
defne_

defne_

Yeni Üye · 2 mesaj

arkadaslar benım dun bır konu acmıstım ve suan o konumu bulamıyorum tasındı galıba yanlıs yere actım olabılırım yenı uye oldum sıtenıze bana bu konuda yardım edermısınız lütfen..
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

esselamün aleyküm değerli kardeşimiz

esselamün aleyküm değerli kardeşimiz

defne_, post: 1216031, member: 98622arkadaslar benım dun bır konu acmıstım ve suan o konumu bulamıyorum tasındı galıba yanlıs yere actım olabılırım yenı uye oldum sıtenıze bana bu konuda yardım edermısınız lütfen..

Bir konunuz görünüyor.Diğer konunuz ne üzerine açılmıştı..Hangi bölümdeydi yazarsanız bilgi verebiliriz sanırım
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
defne_

defne_

Yeni Üye · 2 mesaj

berat05, post: 1216049, member: 93592

Bir konunuz görünüyor.Diğer konunuz ne üzerine açılmıştı..Hangi bölümdeydi yazarsanız bilgi verebiliriz sanırım

yanlıs yere actım dını sohbetler bolumune acmıstım bılmıyordum k bakmayın...abır derdım vardı alevi sızın fıkırlerınızı almak ıcın paylasmak ıstedım ama suan bulamıyorum
aKis

aKis

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Resimde görüldüğü gibi "Aboneliklerimi göster"e basın. Sizin göndermiş olduğunuz mesajlar listelenicektir.
Resmi tam görebilmek için resmin üzerine 1 kere tıklayın.
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamünaleyküm Kardeşimiz..

İsteğiniz üzere konunuzu araştırdım.

Veriebilecek yanlış cevapları önlemek amacıyla , yöneticilerimiz tarafından size durumu izah eden bir mesaj yazılarak konunuz önce kapatılmış , sonra da silinmiş.

Konuya müdahale eden yönetici kardeşimiz , durumun çok önemli olması nedeniyle , çevrenizde ilim sahibi bir büyüğünüze ya da hocanıza durumu danışmanızı önermiştir.

Hayırlı günler dilerim .
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.