lütfen bır yardım edin bana
1.460 görüntülenme · 4 yanıt
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
esselamün aleyküm değerli kardeşimiz
Bir konunuz görünüyor.Diğer konunuz ne üzerine açılmıştı..Hangi bölümdeydi yazarsanız bilgi verebiliriz sanırım
defne_, post: 1216031, member: 98622arkadaslar benım dun bır konu acmıstım ve suan o konumu bulamıyorum tasındı galıba yanlıs yere actım olabılırım yenı uye oldum sıtenıze bana bu konuda yardım edermısınız lütfen..
Bir konunuz görünüyor.Diğer konunuz ne üzerine açılmıştı..Hangi bölümdeydi yazarsanız bilgi verebiliriz sanırım
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
berat05, post: 1216049, member: 93592
yanlıs yere actım dını sohbetler bolumune acmıstım bılmıyordum k bakmayın...abır derdım vardı alevi sızın fıkırlerınızı almak ıcın paylasmak ıstedım ama suan bulamıyorum
GEVHER 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
selamünaleyküm Kardeşimiz..
İsteğiniz üzere konunuzu araştırdım.
Veriebilecek yanlış cevapları önlemek amacıyla , yöneticilerimiz tarafından size durumu izah eden bir mesaj yazılarak konunuz önce kapatılmış , sonra da silinmiş.
Konuya müdahale eden yönetici kardeşimiz , durumun çok önemli olması nedeniyle , çevrenizde ilim sahibi bir büyüğünüze ya da hocanıza durumu danışmanızı önermiştir.
Hayırlı günler dilerim .
İsteğiniz üzere konunuzu araştırdım.
Veriebilecek yanlış cevapları önlemek amacıyla , yöneticilerimiz tarafından size durumu izah eden bir mesaj yazılarak konunuz önce kapatılmış , sonra da silinmiş.
Konuya müdahale eden yönetici kardeşimiz , durumun çok önemli olması nedeniyle , çevrenizde ilim sahibi bir büyüğünüze ya da hocanıza durumu danışmanızı önermiştir.
Hayırlı günler dilerim .
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65348-lutfen-bir-yardim-edin-bana · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ne yapsam unutamıyorum bana yardım edin lütfen...cok pişmanım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Lütfen bana dua edin Tanışma Köşesi 2 cevap
- BANA NOLUR YARDIM EDİN,İnsanın yaratılışı.. Dini sohbet 1 cevap
- Bana yardım edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- BANA YARDIM EDİN.. Dini Hikayeler 1 cevap
- BANA YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİYOR? Nasihatler 26 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.