Bana acil yardim edecek bir kişi bile yok mu ?

848 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
alisom

alisom

Yeni Üye · 3 mesaj

Konuyu nereye açacagım hakkında pek bilgim yok , fakat acilen dini bilgisi olan biri bana yardım etmeli bunu öğrenmeden uyuyamıyorum. . lütfen aşagı cevap yazsın !!! :a36:
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

selamün aleyküm kardeşim..

konu nedir bilemiyoum ama buradan alacagınız cevap belkide çok sağlam ve sağlıklı olmayabilir...

Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
alisom

alisom

Yeni Üye · 3 mesaj

Konu biraz mahrem onun için özel mesaj mı atsam ne yapsam bulamadım olmadı e postalar ile mi görüşsek çok yardıma ihtiyacım var ... eğer bu konuda bilgi alamazsam sabaha kadar uyumayacagım .. çok önemli !
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

öncelikle sitemizde özel konuşma mevcut degildir..
mahrem konuları zaten burada paylaşmayın..
şayet sizi bu kadar zora sokan bir konu ise eger erkekseniz gidip bir hoca efendiden baynsanızda bir hoca hanımdan yardım alın..

alisom

alisom

Yeni Üye · 3 mesaj

bu saatte bulursan bir hacı hoca bana adres verin .. yapacagınız bu sevap belki çogu konudan daha önemli olacaktır hem benim bekledigim cevap var hemde şuan bu cevaba ihtiyacı olanlar var.. !
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Hayırdır inşallah kardeşim...?
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

alisom, post: 1200246, member: 102865bu saatte bulursan bir hacı hoca bana adres verin .. yapacagınız bu sevap belki çogu konudan daha önemli olacaktır hem benim bekledigim cevap var hemde şuan bu cevaba ihtiyacı olanlar var.. !

sizi bu kadar meraklandıran bu konu eger ki bu saatte aklınıza geldiyse benim elimden bişey gelmez..

mahrem bir konu dediginiz için paylaşmayın dedim ki mahrem konuların çogunun sınırı bellidir..
internetin nimetlerinden yararlanarak çeşitli dini bilgi veren sitelere başvurabilirsini..

acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

ben birşey anlamadım :S Allah yardımcınız olsun kardeşim ne diyeyim.hayırlı geceler
gizli-modeste

gizli-modeste

Kıdemli Üye · 177 mesaj

Nette detaylı bir arama yaptığınızda sorunuzun cevabını bulacağını düşünüyorum. Rabbim yardımcınız olsun, Kolaylık versin.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.