RE: ((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!!
RE: ((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!!
sedat altun yazdı:
ablerim ablalarım ben büyük bir hata yaptım zamanında bu dediğiniz pislik lanet şeylerden kullandım ama şimdi doğru yolu buldum pişmanım ama bence bu konuda en büyük görev anne ve babalara düşüyor lütfen yalvarıyorum size çocuklarınıza kırıcı olmayın bunlara karşı ibret olacak şeyler söyleyin seyrettirin ki onlarda bu hataya düşmesin şimdiden herkesin mübarek kandilini kutlarımB)
oseninde kandilin mübarek olsun.
EWET BUNU KULANMIŞSIN AMA BIRAKMIŞSIN ÖNEMLİ OLANDA BU ZATEN
RABBİM HERKESİ KURTARSIN. ONLAR İÇİN DUA EDLİM .
SENDE DİLERİM BİRDAHA BU HATAYA DÜŞMEZ SİN. DÜŞENLERİDE KURTAMAYA ÇALIŞ KARDEŞİM.BENİM CABAM SADECE BURADA DEGIL SOKAKTA YOLDA OKULDA ÜYESİ OLDUGUM HER SİTEDE BU BÖYLE.
BEN ŞAVAŞIYORUM. RABBİM YANIMDA VE YILMAKTA YOK MADDE BAGIMLISI OLANLARIN SIKINTISI BENİM SIKNTIM BENİM DERDİM OLARAK BAKIYORUM Kİ BU SAATE DEK ARAŞTIRMALAR YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. KİTAPLAR OKUYORUM,DOKTORLARA DANIŞIYORUM GÜÇÜĞMÜN BENİ GÖTÜRDÜĞÜ YERE KADARDA GİDECEGİM. AMACIMIZIN DERNEGİMİZİN AMACIDA MADDE KULŞLANIMINI ASGARİYE İNDİRMEK. BUNU İÇİN SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUZ. ETRAFTAKİ HERKESİ UYARIN BU ZEHİR HER AN GÜÇLENİYO ONU DURDURMAMIZ LAZIM. RABBİM BU MÜBAREK GECE DE BU PİSLİĞE BULAŞMIŞ KARDEŞLERİMİZİ KURTARSIN.AMİN