RE: ((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!!
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. ALLAHIM SEN BİZİ ŞEYTANIN KÖTÜLÜKLERİNDEN KORU YARABBİM BİZİ DOĞRU YOLDAN ÇIKARMA ( AMİN )
10.150 görüntülenme · 160 yanıt
eminesena yazdı:KATILDIGIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
ben çok kötü oldum gecem ya..insanlar kendilerine ne kadar büyük zararlar weriyolar.tüyler ürpertici ve gerçekten insanın içini acıtyo..o insanların kaybolan yıllarına,gençliklerine,ömürlerine yazık ya..dur diyen yok mu o insanların ahireti de bitiyo,dünyaları mahvoluyor..BİTSİN ARTIK YA..Bu kadar kör mü bu insanlar hala devam ediyolar..durdursunlar ya..
:(:(:(:( gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu......uzak duralım..
gecem yazdı:
eminesena yazdı:KATILDIGIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
ben çok kötü oldum gecem ya..insanlar kendilerine ne kadar büyük zararlar weriyolar.tüyler ürpertici ve gerçekten insanın içini acıtyo..o insanların kaybolan yıllarına,gençliklerine,ömürlerine yazık ya..dur diyen yok mu o insanların ahireti de bitiyo,dünyaları mahvoluyor..BİTSİN ARTIK YA..Bu kadar kör mü bu insanlar hala devam ediyolar..durdursunlar ya..
:(:(:(:( gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu......uzak duralım..
AMA İNANİ BU DAHA BİŞEY DEGİL BU GECEDEN İTİBARER HAYATLARINI YAZACAGIM BİZZAT ŞAHID OLDUGUM AMA ENGEL OLMADIGIM HAYATLAR BEN ONLAR İÇİN GEÇ KALDIM ÇÜNKÜ ARTIK YASAMIYORLAR. RABBİM ONLARIN GÜNAHLARINI AFFETSİN.
SEN DE BU YAZILARI OKU VE OKUT OLURMU .
UYUSTURUCUYLA SAVAŞAN BENIM. ASKERLEİN EN GÜÇLÜSÜ BİZİZ SİLAHIMIZ ÖLÜM DEGIL YASAM SUNARIZ BİZ. UYUŞİTURUCUYA HAYIRRRRRRR
LÜTFEN GENÇLİKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
LÜTFEN AİLEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
UZAK DURRRRRRRRRRRRRRRRRRR
KARDEŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
sedat altun yazdı:
TOPLUM OLARAK BİZ BU ZEHİR LANET ŞEYİ İÇENLERİ DEĞİL İLK ÖNCE BUNLARI SATANLARI VE ALIŞTIRANLARI YOK ETMEMİZ LAZIM BEN ŞİMDİDEN 3 KİŞİYİ İHBAR ETTİM AMA NE YAZIKKİ ERTESİ GÜN ÇIKIYORLAR NASIL BİR MEMLEKETTE YAŞIYORUZ ANLAMIYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
elzem yazdı:
s.a ben şunu söylemek istiyorum özellikle orta öğretim öğrencisi olan çocuklarınız
kardeşleriniz yakınlarınız varsa bunlara dikkat edelim çünkü benim kardeşimin
okulund
kullanan öğrenciler olduğunu öğrendik ve kardeşimden de şüphelendik
bunu için kendisine hastanede bir kaç test yaptırdık ALLAHA şükür sonuçlar temiz çıktı bu yaştakilerin ilgisi daha çok lütfen aileler dikkatli olsun
gecem yazdı:S.A "GECEM" KARDEŞİM ÖNCELİKLE ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE BİLKİ BU KONUDA HERŞEYİYLE SENİNLEYİM SANA SONSUZ KATILIYORUM BÖYLE BİR ŞEYİ SUNMAN GERÇEKTEN GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK ANLAYIŞLI OLACAKTIR BENDE YAZACAĞIM UYUŞTURUCUNUN İNSANDA NE GİBİ ETKİLER BIRAKTIĞINIYAZACAĞIM BİR YAŞAMIŞ OLARAK GERÇEKTEN KURTULMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA ONLARA SONSUZA KADAR YARDIMCI OLACAĞIM ÖZEL KONUŞMAK İSTEYEN VARSA BANA YARDIMCI OL DİYEN VARSA altun_sedat**** ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
RABBİM İZİN VERİRSE YARIN BU BATAGA DÜŞMÜŞ KARDEŞLERİMİZİN YASADIKLARINI ANLATACAGIM.DİLERİMKİ OKUNUR DA DERS ALINIR RESİMLERDE BİZLER İÇİN İBRETLİK DUA EDİLEM BÜTÜN KARDEŞLERİMİZN KURTULMASI İÇİN
((YASANTISINI ANLATCAGIM BAZI KARDEŞLERİM ARTIK YASAMIYOR BU LANET ŞEY YÜZÜNDEN ONLARI KAYBETTİK. ONLARIN RUHLARINA DUALAR VE KURANLAR OKYALIM) RABBİM ŞİMDİKTE SİZLERDEN RAZI OLSUN.
sedat altun yazdı:
gecem yazdı:S.A "GECEM" KARDEŞİM ÖNCELİKLE ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE BİLKİ BU KONUDA HERŞEYİYLE SENİNLEYİM SANA SONSUZ KATILIYORUM BÖYLE BİR ŞEYİ SUNMAN GERÇEKTEN GENÇLERİMİZ İÇİN ÇOK ANLAYIŞLI OLACAKTIR BENDE YAZACAĞIM UYUŞTURUCUNUN İNSANDA NE GİBİ ETKİLER BIRAKTIĞINIYAZACAĞIM BİR YAŞAMIŞ OLARAK GERÇEKTEN KURTULMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA ONLARA SONSUZA KADAR YARDIMCI OLACAĞIM ÖZEL KONUŞMAK İSTEYEN VARSA BANA YARDIMCI OL DİYEN VARSA altun_sedat**** ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
RABBİM İZİN VERİRSE YARIN BU BATAGA DÜŞMÜŞ KARDEŞLERİMİZİN YASADIKLARINI ANLATACAGIM.DİLERİMKİ OKUNUR DA DERS ALINIR RESİMLERDE BİZLER İÇİN İBRETLİK DUA EDİLEM BÜTÜN KARDEŞLERİMİZN KURTULMASI İÇİN
((YASANTISINI ANLATCAGIM BAZI KARDEŞLERİM ARTIK YASAMIYOR BU LANET ŞEY YÜZÜNDEN ONLARI KAYBETTİK. ONLARIN RUHLARINA DUALAR VE KURANLAR OKYALIM) RABBİM ŞİMDİKTE SİZLERDEN RAZI OLSUN.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6393-d-i-k-k-a-t-okuyalim-izlenmesi-gereken-vidoe-lar-uyusturucu-ba5tagina-dusenler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.