((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!! izlenmesı gereken vidoe lar......uyusturucu ba5tagına dusenler..
10.150 görüntülenme · 160 yanıt
RE: ((((D-İ-K-K-A-T))))OKUYALIM!!
BENİM YÜREGİM DAYANAMADI ANCAK BUKADAR KÜÇÜLTE BİLDİM.
BEYAZ ÖLÜMDEN UZAK TUTALIM HEKESİ LÜTFEN
UYUŞTURUCUYA HAYIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
VE BU BEBEK ANNESİ UYUŞTURUCU BAGIMLISI.BENİM YÜREGİM DAYANAMADI ANCAK BUKADAR KÜÇÜLTE BİLDİM.
BEYAZ ÖLÜMDEN UZAK TUTALIM HEKESİ LÜTFEN
UYUŞTURUCUYA HAYIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bu uyuşturucunun tuzağına düşmeyeleim arkadaşlar bu tuzağa düşenlere yardımcı olun ve burda en büyük görez aileye düşüyor Tüm anne babalar allah için evladınıza sahip çıkın yoksa onlarınvebalini nasıl çekersiniz allah korusun...
bu uyuşturucunun tuzağına düşmeyeleim arkadaşlar bu tuzağa düşenlere yardımcı olun ve burda en büyük görez aileye düşüyor Tüm anne babalar allah için evladınıza sahip çıkın yoksa onlarınvebalini nasıl çekersiniz allah korusun...
GÖREMEDİM DEDİĞİN NEDİR KARDEŞİM.
mesutucar yazdı:
selamualeykum ben bı turlu goremedım tekrar yollamanız mumkunmu acab tesekkur ederım
selamualeykum
GÖREMEDİM DEDİĞİN NEDİR KARDEŞİM.
S.A kardeşim ALLAH razı olsun inşallah herkes bu illetden uzak durur.dua ile
S.A kardeşim ALLAH razı olsun inşallah herkes bu illetden uzak durur.dua ile
AMAN YARABBİM İNANAMIYORUM.RABBİM SANA SIGINIR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KÖTÜ ARKADAŞLARDAN
AMAN YARABBİM İNANAMIYORUM.RABBİM SANA SIGINIR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KÖTÜ ARKADAŞLARDAN
amin
FATMA_ERGUN yazdı:
amin
LÜTFEN BU KONU GEREÇEKTEN KÖTÜ DERECEDE GENÇLERİMİZİ BİRER BİRER AGINA ALIYOR.
BUGÜN HABERLERDE GENÇ BİR KIZIN HENÜZ 16 YAŞINDA AMA UYUŞTURUCU BATAGINDA. ALEM YAPARKEN ARKADAŞLARIYLA YAKALANIYOR.LÜTFEN HEKESE SESLENİYORUM. BENİ İLGİLENDİRMEZ DİYE BU KONULARI ATLAMAYALIM. BU KÖTÜ ŞEY HER AN BİRAZDAHA GÜÇLENİYOR.
LÜTFEN BU KONU GEREÇEKTEN KÖTÜ DERECEDE GENÇLERİMİZİ BİRER BİRER AGINA ALIYOR.
BUGÜN HABERLERDE GENÇ BİR KIZIN HENÜZ 16 YAŞINDA AMA UYUŞTURUCU BATAGINDA. ALEM YAPARKEN ARKADAŞLARIYLA YAKALANIYOR.LÜTFEN HEKESE SESLENİYORUM. BENİ İLGİLENDİRMEZ DİYE BU KONULARI ATLAMAYALIM. BU KÖTÜ ŞEY HER AN BİRAZDAHA GÜÇLENİYOR.
s.a. gecem resimleri etkisideyim halen RABBİM bu tür insanları bu kötü yoldan ayırsın yar ve yardımcıları olsun inşlh.özellikle şimdiki gençlere bu görüntüler
ipret olur.Böyle bir konuyu paylaştğn için ALLAH senden razı olsun
s.a. gecem resimleri etkisideyim halen RABBİM bu tür insanları bu kötü yoldan ayırsın yar ve yardımcıları olsun inşlh.özellikle şimdiki gençlere bu görüntüler
ipret olur.Böyle bir konuyu paylaştğn için ALLAH senden razı olsun
s.a çok önemli bir konuya değinmişsin kardeşim Allah razı olsun en çok bebeğe üzüldüm Allah cümlemizi bu alışkanlıklardan uzak tutsun inşallah.böyle kötü bir alışkanlığa başlayanlarıda Allah ıslah etsin.selametle..
s.a çok önemli bir konuya değinmişsin kardeşim Allah razı olsun en çok bebeğe üzüldüm Allah cümlemizi bu alışkanlıklardan uzak tutsun inşallah.böyle kötü bir alışkanlığa başlayanlarıda Allah ıslah etsin.selametle..
[
AMAN YARABBİM İNANAMIYORUM.RABBİM SANA SIGINIR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KÖTÜ ARKADAŞLARDAN ....amin...
Yasaklı Kullanıcı
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 105 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6393-d-i-k-k-a-t-okuyalim-izlenmesi-gereken-vidoe-lar-uyusturucu-ba5tagina-dusenler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.