yarın sınavım var.dua eder misiniz

3.250 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

tamam ablacım.çok sağolsın güzel isteklerin için.sen de inş sınavında çok büyük bir başarı elde edersin.Rabbim yardımcın olsun
smyyes

smyyes

Kur'ana sevdalı, post: 1190564, member: 98622Allah cc kolaylıklar versin,zihin açıklığı versin,başarılar kardeşim.
İnşaallah senin için;İnşirah ve Rabbişrahliy sadriy ayetlerini okuyacağım.

ablacım sen de çok saol.gerçekten nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.Rabbim razı olsun
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

smyyes, post: 1190570, member: 99897ablacım sen de çok saol.gerçekten nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.Rabbim razı olsun

Ben abla deyilim kardeşimçAbi diyebilirsin.
İnşaallah manevi açıdan bir katkımız olursa sevinirim.
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

allah kolaylık versin kardeşim
rabbim zihin acıklığı versin
basarılar dilerim kardeşim
smyyes

smyyes

ya benim mesajlarım niye gözükmüyor.gelen mesajlrda gözükmüyor.
smyyes

smyyes

Kur'ana sevdalı, post: 1190581, member: 54443Ben abla deyilim kardeşimçAbi diyebilirsin.
İnşaallah manevi açıdan bir katkımız olursa sevinirim.

pardon ya çok özür dilerim ABİ:a23:.kimseyi tanımadığımdan karşıma çıkan herkese abla diyorum kusura bakmayın artık.
benim bu konuda bana yazılan mesajları göremiyorum.tek sayfa yı görebiliyorum sadece.bu konuda bir bilginiz var mı acaba
suskuun025

suskuun025

Kıdemli Üye · 310 mesaj

şimdi mesajları okuyorumda seni yaptıgın hatayı bende yaptıp core adlı üyeye abicim dedim meger ablacımmış sonradan çok utandım ama düzelltim senin gibi hatamı yarın haber veririsen aynı syf dan sevinirim kardesim
smyyes

smyyes

saolasın kardeşim.yürekten duaların için sağol
smyyes

smyyes

suskuun025, post: 1190595, member: 83262şimdi mesajları okuyorumda seni yaptıgın hatayı bende yaptıp core adlı üyeye abicim dedim meger ablacımmış sonradan çok utandım ama düzelltim senin gibi hatamı yarın haber veririsen aynı syf dan sevinirim kardesim

kötü geçerse haber vermem:a12:
derinmavideniz

derinmavideniz

Kıdemli Üye · 114 mesaj

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kardeşlerim,bugün sizler için dua ettim.bilirim sınav günlerinin stresini,çok şükür bitti benim okulum.Siz çalışın, duanızı eksik etmeyin ,Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alırsınız inşaallah :) :) :)
smyyes

smyyes

ahh ablacığım .keşke biz de bitirebilsek ama bitmiyor bir türlü.
bitmesine de daha çoooook var ya.
bir gün inşallah biz de senin gibi hayırlısıyla sevdiğimiz mesleklerimiz elimiz de olarak bitiririz şu okulu.
duaların için sağol ablacığım.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.