yarın sınavım var.dua eder misiniz
3.250 görüntülenme · 30 yanıt
Kur'ana sevdalı, post: 1190564, member: 98622Allah cc kolaylıklar versin,zihin açıklığı versin,başarılar kardeşim.
İnşaallah senin için;İnşirah ve Rabbişrahliy sadriy ayetlerini okuyacağım.
ablacım sen de çok saol.gerçekten nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.Rabbim razı olsun
smyyes, post: 1190570, member: 99897ablacım sen de çok saol.gerçekten nasıl mutlu oldum bilemezsiniz.Rabbim razı olsun
Ben abla deyilim kardeşimçAbi diyebilirsin.
İnşaallah manevi açıdan bir katkımız olursa sevinirim.
Kur'ana sevdalı, post: 1190581, member: 54443Ben abla deyilim kardeşimçAbi diyebilirsin.
İnşaallah manevi açıdan bir katkımız olursa sevinirim.
pardon ya çok özür dilerim ABİ:a23:.kimseyi tanımadığımdan karşıma çıkan herkese abla diyorum kusura bakmayın artık.
benim bu konuda bana yazılan mesajları göremiyorum.tek sayfa yı görebiliyorum sadece.bu konuda bir bilginiz var mı acaba
şimdi mesajları okuyorumda seni yaptıgın hatayı bende yaptıp core adlı üyeye abicim dedim meger ablacımmış sonradan çok utandım ama düzelltim senin gibi hatamı yarın haber veririsen aynı syf dan sevinirim kardesim
suskuun025, post: 1190595, member: 83262şimdi mesajları okuyorumda seni yaptıgın hatayı bende yaptıp core adlı üyeye abicim dedim meger ablacımmış sonradan çok utandım ama düzelltim senin gibi hatamı yarın haber veririsen aynı syf dan sevinirim kardesim
kötü geçerse haber vermem:a12:
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kardeşlerim,bugün sizler için dua ettim.bilirim sınav günlerinin stresini,çok şükür bitti benim okulum.Siz çalışın, duanızı eksik etmeyin ,Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alırsınız inşaallah :) :) :)
ahh ablacığım .keşke biz de bitirebilsek ama bitmiyor bir türlü.
bitmesine de daha çoooook var ya.
bir gün inşallah biz de senin gibi hayırlısıyla sevdiğimiz mesleklerimiz elimiz de olarak bitiririz şu okulu.
duaların için sağol ablacığım.
bitmesine de daha çoooook var ya.
bir gün inşallah biz de senin gibi hayırlısıyla sevdiğimiz mesleklerimiz elimiz de olarak bitiririz şu okulu.
duaların için sağol ablacığım.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63704-yarin-sinavim-var-dua-eder-misiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sınavım İçin Dua Eder Misiniz Dua Bölümü 6 cevap
- Cumartesi günü katiplik sınavım var! Dua Bölümü 47 cevap
- bugun saat 11 de sınavım vaarrr Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Yardım eder misiniz İslami Bilgi ve Kaynaklar 7 cevap
- bazı kişilere dua eder misiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Bebeğime İsim Arıyorum .. Yardım eder misiniz? İslamda Çocuk ve Gelişimi 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.