Cumartesi günü katiplik sınavım var!

3.751 görüntülenme · 47 yanıt

Paylaş:
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

Sınavda başarılı olmak için bana okur musunuz? :a12:Okursanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden Allah razı olsun.
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Ettik bile dua :) Allah c.c. tüm sınava giren kardeşlerimize yardım eylesin inşallah.
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

hayırlı olsun inşallah çok dua ederim hemde..
öğretmenim ama olmadı.. geçen yıl 19 şubatta adliyenin katiplik sınavında imlalı sordular ve ben 86 yazdım olmadı.
7 martta çok daha sakindim ve 101 yazarak cezaevi katipliği sınavını kazandım..
darısı senin başına kardeşim
sakin ol kimseye bakmadan dikkatini dağıtmadan kendinden emin yaz soracağın bişey olursa bugün burdayım...
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır ...
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

selamun aleyküm Rabbim yardımcınız olsun inşallah..ben de bu sınava girmeyi düşündüm fakat başvuru yapmadım tembellik mi ihmalkarlık mı bilemedim ama :) zor iş noksansız 90 kelime 3 dakikada..sınav şeklini hazmedemedim belki de ondan dolayı girmedim :D Rabbim klavyenize kuvvet versin,hayırlı cumalar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
buket_zeynep

buket_zeynep

recep kardeşim hiç zor değil emin olun sadece 1 ay on parmak f klavyeyle çalışrısanız kesin yazarsınız banada çok zor gelirdi,... hem çalışıyordum hem çocuk vardı hemde bir ev bana bakıyordu.. hayırlısı inşallah daha sonra veya cezaevi katipliği sınavı olursa kesin girin...
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

buket_zeynep, post: 1516499, member: 84894hayırlı olsun inşallah çok dua ederim hemde..
öğretmenim ama olmadı.. geçen yıl 19 şubatta adliyenin katiplik sınavında imlalı sordular ve ben 86 yazdım olmadı.
7 martta çok daha sakindim ve 101 yazarak cezaevi katipliği sınavını kazandım..
darısı senin başına kardeşim
sakin ol kimseye bakmadan dikkatini dağıtmadan kendinden emin yaz soracağın bişey olursa bugün burdayım...

Şimdi katip misin ne güzel. Mülakattan geçtin yani. Hep diyorlar ki artık torpilsiz zor diyorlar. Benimde moralim bozuluyor. Sonra diyorum herşey Allahın izni ile olur. Benim için hayırlısı ise olsun diyorum. Mülakatta ne soruyorlar. Ben bazen 110 yazıyorum. Bazende düşüyor. İnşallah 100'den fazla yazarım. Dualarınız için Allah sizden razı olsun.
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

Herkesten Allah razı olsun. Sizide Allah darda koymasın inşallah.
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

Nadas06, post: 1516500, member: 96895Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır ...

Annem bunu okumamı söylemişti. Sınava girmeden önce 3 kere. Ve her işin için oku demişti.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

işte ben pek çalışmadım daha doğrusu bulunduğum işi ve çevremi değiştirmek istemedim ondandır belki zaten klavye ile aram çok iyi bakmadan yazıyorum noktalama işaretlerine de dikkat edilirse bu iş olur sanırım da öncelikle benim bu sınava girmeyi kabullenmem lazım sanırım :) hayırlısı Rabbim hayırlısını versin inşallah nasipte varsa o sınava da gireriz..hayırlı cumalar

AMİN..
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

RECEB-I KAMER, post: 1516501, member: 84894selamun aleyküm Rabbim yardımcınız olsun inşallah..ben de bu sınava girmeyi düşündüm fakat başvuru yapmadım tembellik mi ihmalkarlık mı bilemedim ama :) zor iş noksansız 90 kelime 3 dakikada..sınav şeklini hazmedemedim belki de ondan dolayı girmedim :D Rabbim klavyenize kuvvet versin,hayırlı cumalar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Adalet bakanlığının bir daha sınavı olacak ona girebilirsin. Daha başvuru zamanları belli değil. Bir siteden takip ediyorum. Ne zaman olacaksa sınavlar.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

umuteden, post: 1516511, member: 96895Adalet bakanlığının bir daha sınavı olacak ona girebilirsin. Daha başvuru zamanları belli değil. Bir siteden takip ediyorum. Ne zaman olacaksa sınavlar.

inşallah,Allah razı olsun teşekkür ederim..

AMİN..
buket_zeynep

buket_zeynep

umuteden, post: 1516505, member: 84894Şimdi katip misin ne güzel. Mülakattan geçtin yani. Hep diyorlar ki artık torpilsiz zor diyorlar. Benimde moralim bozuluyor. Sonra diyorum herşey Allahın izni ile olur. Benim için hayırlısı ise olsun diyorum. Mülakatta ne soruyorlar. Ben bazen 110 yazıyorum. Bazende düşüyor. İnşallah 100'den fazla yazarım. Dualarınız için Allah sizden razı olsun.

imlalı çalışmışsındır umarım zaten hep aynı metinler... hatta uzun en uzun metinler çıkıyor umarım nasrettin hoca çıkar şansına...
evet cezaevi katibiyim.. şükürler olsun adliyeden çok daha rahat burası..
geçersin kardeşim sen rahat ol iste ALLAH tan neden olmasın...
mülakatta yapacağın iş yani meslek bilgisi
genel kültür ve güncel konular
bana malezyanın başkentini sordular mesela.. öle yani
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

buket_zeynep, post: 1516514, member: 59734imlalı çalışmışsındır umarım zaten hep aynı metinler... hatta uzun en uzun metinler çıkıyor umarım nasrettin hoca çıkar şansına...
evet cezaevi katibiyim.. şükürler olsun adliyeden çok daha rahat burası..
geçersin kardeşim sen rahat ol iste ALLAH tan neden olmasın...
mülakatta yapacağın iş yani meslek bilgisi
genel kültür ve güncel konular
bana malezyanın başkentini sordular mesela.. öle yani

Öğretmen olunca soruları bilmek kaçınılmaz oluyor. İnşallah benimde bildiğim yerden sorarlar.
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

İmlalı sormayacaklar diye biliyorum. İnşallah nasrettin hoca çıkar ama biraz zor. Ben Ankara'dan giriyorum. Siz nerden girdiniz sınava.
buket_zeynep

buket_zeynep

ben karsta girdim... evet nasret hoca zor.. bizede imlalı olmayacak dediler ama imlalı sordular geçen yıl yargıtay sınavıyla başladı sonra birçok yerin imlalı oldu
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

Allah hakkımda hayırlısını versin. Allah razı olsun.
buket_zeynep

buket_zeynep

amin inşallah ama sakin ol bu akşam son bi kez yaz katipler net sitesinde on parmak çalışma programı varya ondan bide klavye sesi aç arkaya
çok iyi olur
umuteden

umuteden

Kıdemli Üye · 429 mesaj

Çok sağol. Çalışmaya korkar oldum. Az yazdığımda moralim bozuluyor. Öğleden sonra biraz kendimi deneyeceğim. İşim olmazsa.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ALLAH yardımcın olsuun :)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.