bazı kişilere dua eder misiniz?

2.047 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

selamün aleyküm ablalarım abilerim.
nasılsınız.iyimisiniz.

kardeşlerim sizden bir isteyim var.bazı kişilerin sorunları var.onlar için dua eder misiniz.örneğin:kavga ederler,yalan söylerler,hırsızlık yaparlar.bunlar çok günaha girerler.onlar için dua eder misiniz?hem böyle yapmaya devam ederlerse ölünce allaha hesap vermek zorundalar.bazı kişiler bunlara hiç kulak vermiyorlar.ama allaha hesap sormıcaklarını zannederler ama halbüki allaha hesap vercekler.lütfen bu kardeşlerimiz için dua eder misiniz .onlar için çok üzzülüyorumlütfen.
allaha emanet olun kardeşlerim......:A:A:A
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

aleykum selam ıncınurcugum....
ne kadar samimi düşünmüşsün insan etrafında böyle insanları görünce gercekten üzülüyo...
Rabbim hepsine hidayet versın kötülüklerden korusun ...
dua ile....
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

_şimal_aleykum selam ıncınurcugum....
ne kadar samimi düşünmüşsün insan etrafında böyle insanları görünce gercekten üzülüyo...
Rabbim hepsine hidayet versın kötülüklerden korusun ...
dua ile....

evet abicim allah böyllelerine hidayet versin allaha emanet ol abicim.
Âmâk-ı Hayal

Âmâk-ı Hayal

Mübarek Üye · 1.086 mesaj

Aleykümselam ablacım..

Çok güzel bir konu açmışsın. Allah razı olsun. Senin vesilenle biz de dua edelim burda Allah hepsine de hidayet versin, doğru yoldan ayırmasın, kalplerimizi imanıyla doldursun inşAllah.

Amin..
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

*belkısAleykümselam ablacım..

Çok güzel bir konu açmışsın. Allah razı olsun. Senin vesilenle biz de dua edelim burda Allah hepsine de hidayet versin, doğru yoldan ayırmasın, kalplerimizi imanıyla doldursun inşAllah.

Amin..

allah hepimizden razı olsun.ablacım.amin ablacım allah cümlemizi korusun ablacım selam ve dua ile kal.ablacım:a15:
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

İNCİNURevet abicim allah böyllelerine hidayet versin allaha emanet ol abicim.

:)ablacım olcaktı :):)
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

mesela sınıfta ki kız arkadaşım irem 2 gündür beni dövüyor.çok ağlıyorum.hemde küfür ediyor.ama ben ona karşılık vermiyorum hemde onun seviyesine düşemem.hemde kötülüye kötülükle cevap vermek istemiyorum.onu allaha havale ediyorum.neymiş efendim ondan başkasıyla oynamıcakmışım.birde en yakın arkadaşımdı ama artık.değil.kimse onla oynamıyordu.ben kıyamıyordum.oyüzden hep onla hemde herkezle oynuyordum.ama o hiç değişimedi.hep küfür etti.ama bana sorar sanız suç anneyle babada kızda değil.
ben artık mesafe koydum arama hemde anneyle baba öğretmemişse kızz napsın.ama benimde canım çok yanıyo.allah hidayet versin.
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

_şimal_
:)ablacım olcaktı :):)

özür dilerim ablacım.ben bunu hep yapıyorum:a33:ablacım ama istemedn oluyor yani.
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

neyse ben şimdi çıkayım.komşuya çay içmeye gidelim.birazda hava alırım.çok morelim bozuk çok.bu insanlar hiç anlamıyorlar iyilikten.iyiki bu site vardı derdimi anlatıyorum.oh rahatlıyorum.çünkü burdakiler tam benlik.
allaha emanet olun.yine gelcem ben.
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

ederiz inşallah.incinur.sen vesile oldun ya.allah razı olsun.
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

leventbjkcarsiederiz inşallah.incinur.sen vesile oldun ya.allah razı olsun.

allah sizden de razı olsun levent abicim.:a12:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.