merhaba
834 görüntülenme · 4 yanıt
merhaba ben onyıldır aynı işyerinde çalışmaktaydım işyerinde muhasebe sorumlusu muhasebe müdürü olarak çalışıyordum. ama grup şirketi olduğu için sürekli giriş çıkışlar oldu ssk da bi şirketten diğer şirkete ve onyıldır çalıştığım patronumun başına bi kaza geldi ve şirketi oğlu ve kızı devraldı onlar devraldıktan sonra beni işyerinde babalarınının en iyi adamı olduğum için istemediler ve bi gün rahatsızlaşarak işe gidemedim hastaneye gittim ve patronun kızı bankalara giderek benim işten çıkarıldığımı ve yolsuzluk yaptığımı söyleyerek beni rencide etmiştir ve hiç bir haklı tarafları olmadan beni işten çıkartarak ssk çıkışımı vermişlerdir.ben buna göre issizlik maaşı ve tanzimanatımı nasıl alabilirim patronun oğlu mahkemeye verdiğim takdirde beni tahtid etmektedir.ben üç ay oldu ayrılalı ama hala benimle ilgili bi yolsuzlık bulamadılar bana yardım cı olursanız sevinirim allaha emanet olun
hakan çavuşoğlumerhaba ben onyıldır aynı işyerinde çalışmaktaydım işyerinde muhasebe sorumlusu muhasebe müdürü olarak çalışıyordum. ama grup şirketi olduğu için sürekli giriş çıkışlar oldu ssk da bi şirketten diğer şirkete ve onyıldır çalıştığım patronumun başına bi kaza geldi ve şirketi oğlu ve kızı devraldı onlar devraldıktan sonra beni işyerinde babalarınının en iyi adamı olduğum için istemediler ve bi gün rahatsızlaşarak işe gidemedim hastaneye gittim ve patronun kızı bankalara giderek benim işten çıkarıldığımı ve yolsuzluk yaptığımı söyleyerek beni rencide etmiştir ve hiç bir haklı tarafları olmadan beni işten çıkartarak ssk çıkışımı vermişlerdir.ben buna göre issizlik maaşı ve tanzimanatımı nasıl alabilirim patronun oğlu mahkemeye verdiğim takdirde beni tahtid etmektedir.ben üç ay oldu ayrılalı ama hala benimle ilgili bi yolsuzlık bulamadılar bana yardım cı olursanız sevinirim allaha emanet olun

DÜNYA VE AHİRET SIKINTISINI GİDEREN DUA
OKUNUŞU:
"Hasbiyellâhü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve
Rabbül'arşıl'azîm."
MA'NASI:
Allâh bana kâfidir. Ondan başka ibâdet edilecek hiç bir ilah yoktur.
O'na güvendim,
O'na dayandım. O, arşın sahibidir."
RABBİM sana yardımcı olur inşallah.
Biz aciz birer kuluz.
Rabbine dua nı eksik etme.
O sana yardımcı olur kardeşim hakkında hayırlı olanı verir.
üyeliğin hayırla olur inşallah.
salam ve dua ile.
allah c.c emanet ol.
Biz aciz birer kuluz.
Rabbine dua nı eksik etme.
O sana yardımcı olur kardeşim hakkında hayırlı olanı verir.
üyeliğin hayırla olur inşallah.
salam ve dua ile.
allah c.c emanet ol.
Çok züldüm, Umarım Herşey yoluna girer Allahın izniyle,bence bi hukuçuya danışın yinede sonuçta yapmadığınız şeylerden mesul tutulmanız çok büyük iftira,umarım hakkınızı almayı ve bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip eder allah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62872-merhaba · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.