Merhaba arkadaşlar...
1.567 görüntülenme · 19 yanıt
Merhaba ben araniza yeni katildim herzaman böyle güzel sohbetli bir ortamda bulunmak istemiştim kismet bu güneymiş yüce allah hepimize sağlik mutluluk versin hayirli günler....
Yasaklı Kullanıcı
• Üye
- Ödül
- 1
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 15 mesaj
Eyvallah,Evet bende yeni üyeyim kardeşim.Siteyi gözlüyorum birde ev sahipligi yapmak istedim.
Her nerde isen bu dünyanın kim bilir kaçıncı limanındaysan hoşgeldin.
Afrikadan-Amerikaya-mekkeden-kuduse-kudüsten-medineye- hz muhammed sas ümmeti ilk sırada gelsin ve tüm cihan Alemlerinin üzerine
Allahın selamı ve rahmeti üzerine olsun
Tüm dünyayı Barış-sevgi kaplaması dilegiyle(islam)
Her nerde isen bu dünyanın kim bilir kaçıncı limanındaysan hoşgeldin.
Afrikadan-Amerikaya-mekkeden-kuduse-kudüsten-medineye- hz muhammed sas ümmeti ilk sırada gelsin ve tüm cihan Alemlerinin üzerine
Allahın selamı ve rahmeti üzerine olsun
Tüm dünyayı Barış-sevgi kaplaması dilegiyle(islam)
hoş geldin sefalar getırdın.emınım burda cok guzel vakıt gecıreceksın.bende yenıyım.gerc ekten cok guzel.hayat güzeldir... hayat dolusun ::D:D ne guzel.
selamün aleyküm kardeşim aramıza katıldığın için umarım memnun kalırsın ayrıyaten kardeşim için dua ettiğin için sana çok ama çok teşekür ederim bu arada ben zeynep ismini lütfedermisin kardeşim amaç sadece bir birimizi tanımak RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN buda benım sana duam olsun amin kardeşim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39681-merhaba-arkadaslar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 6 cevap
- Merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 9 cevap
- Merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 3 cevap
- Merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 7 cevap
- merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 7 cevap
- Allah'ın hepimizden tek tek razı olması dileğiyle merhaba arkadaşlar.. Tanışma Köşesi 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.