merhaba arkadaşlar

888 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
ecrinmerve

ecrinmerve

Yeni Üye · 1 mesaj

Merhabalar arkadaşlar....sitenize az evvel üye oldum..yeni evliyim ve eşimle çok büyük sorunlarımız var..bununla ilgili dualar araken siteye üye oldum...benide aranıza almanız beni çok mutlu edecektir...daha fazla rabbime sığınmak daha fazla rabbime yakın olmak istiyorum...bunun içinde sizin desteğinize ihtiyacım olacak...lütfen yardımlarınızı esirgemeyin benden...
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

ecrinmerve, post: 1125097, member: 87927Merhabalar arkadaşlar....sitenize az evvel üye oldum..yeni evliyim ve eşimle çok büyük sorunlarımız var..bununla ilgili dualar araken siteye üye oldum...benide aranıza almanız beni çok mutlu edecektir...daha fazla rabbime sığınmak daha fazla rabbime yakın olmak istiyorum...bunun içinde sizin desteğinize ihtiyacım olacak...lütfen yardımlarınızı esirgemeyin benden...

Sitemize hoşgeldiniz öncelikle

Rabbim hayırlı paylaşımlarda bulunmayı,İslamı öğrenmeyi ve bu vesileyle öğretmeyi - paylaşmayı nasip eylesin inşallah

Allah c.c. dert verdiğinde günahlarımıza keffaret de olacaktır inşallah.Rabbim en kısa zamanda ailenize evinize kalplerinize hidayet,şifa nasip eylesin
Dualardan bahsetmişsiniz.Öncelikle RABBİMİZE HAMD ve SABIR gerekiyor.Her işin başı tevekkül edebilmektir.

Dua köşesinde bir çok kardeşimize yardım için açılmış konularımız var.Ordaki konulardan yararlanabilirsiniz.

Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun inşallah..

SABIR VE HAMD ETMEYİ ASLA UNUTMAYALIM
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
alisimsek29

alisimsek29

Yeni Üye · 1 mesaj

merhaba kardesim. bende senin gibi siteye yeni üye olanlardanim. evvela hos geldin diyelim. birazdan sabah namazimi kilip sana ve ailene dua edecegim. insallah Allah u teala sana ve ailene huzur ihsan eder. Allah in rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm güzel kardeşim
Hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı ve daim olsun,
Rabbim yardımcın olsun inşaaLLAH huzur ve mutluluk versin..
selam ve dua ile...
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

merhaba öncelikle hoşgeldin umarım allahın yardımıyla sorunlarınızı çözersiniz inşallah
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hoşgeldin aramıza kardeşim
allah yardımcın olsun..
Eyüp_69

Eyüp_69

Aktif Üye · 57 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldiniz kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşALLAH
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.