merhaba arkadaşlar
888 görüntülenme · 6 yanıt
Merhabalar arkadaşlar....sitenize az evvel üye oldum..yeni evliyim ve eşimle çok büyük sorunlarımız var..bununla ilgili dualar araken siteye üye oldum...benide aranıza almanız beni çok mutlu edecektir...daha fazla rabbime sığınmak daha fazla rabbime yakın olmak istiyorum...bunun içinde sizin desteğinize ihtiyacım olacak...lütfen yardımlarınızı esirgemeyin benden...
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu
ecrinmerve, post: 1125097, member: 87927Merhabalar arkadaşlar....sitenize az evvel üye oldum..yeni evliyim ve eşimle çok büyük sorunlarımız var..bununla ilgili dualar araken siteye üye oldum...benide aranıza almanız beni çok mutlu edecektir...daha fazla rabbime sığınmak daha fazla rabbime yakın olmak istiyorum...bunun içinde sizin desteğinize ihtiyacım olacak...lütfen yardımlarınızı esirgemeyin benden...
Sitemize hoşgeldiniz öncelikle
Rabbim hayırlı paylaşımlarda bulunmayı,İslamı öğrenmeyi ve bu vesileyle öğretmeyi - paylaşmayı nasip eylesin inşallah
Allah c.c. dert verdiğinde günahlarımıza keffaret de olacaktır inşallah.Rabbim en kısa zamanda ailenize evinize kalplerinize hidayet,şifa nasip eylesin
Dualardan bahsetmişsiniz.Öncelikle RABBİMİZE HAMD ve SABIR gerekiyor.Her işin başı tevekkül edebilmektir.
Dua köşesinde bir çok kardeşimize yardım için açılmış konularımız var.Ordaki konulardan yararlanabilirsiniz.
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun inşallah..
SABIR VE HAMD ETMEYİ ASLA UNUTMAYALIM
Rabbim hayırlı paylaşımlarda bulunmayı,İslamı öğrenmeyi ve bu vesileyle öğretmeyi - paylaşmayı nasip eylesin inşallah
Allah c.c. dert verdiğinde günahlarımıza keffaret de olacaktır inşallah.Rabbim en kısa zamanda ailenize evinize kalplerinize hidayet,şifa nasip eylesin
Dualardan bahsetmişsiniz.Öncelikle RABBİMİZE HAMD ve SABIR gerekiyor.Her işin başı tevekkül edebilmektir.
Dua köşesinde bir çok kardeşimize yardım için açılmış konularımız var.Ordaki konulardan yararlanabilirsiniz.
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun inşallah..
SABIR VE HAMD ETMEYİ ASLA UNUTMAYALIM
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
merhaba kardesim. bende senin gibi siteye yeni üye olanlardanim. evvela hos geldin diyelim. birazdan sabah namazimi kilip sana ve ailene dua edecegim. insallah Allah u teala sana ve ailene huzur ihsan eder. Allah in rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59479-merhaba-arkadaslar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 3 cevap
- merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 7 cevap
- Merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 7 cevap
- merhaba arkadaşlar Tanışma Köşesi 7 cevap
- Allah'ın hepimizden tek tek razı olması dileğiyle merhaba arkadaşlar.. Tanışma Köşesi 13 cevap
- Merhaba arkadaşlar... Tanışma Köşesi 19 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.