Herkese Merhaba
1.718 görüntülenme · 14 yanıt
Merhaba, malum ben siteye yeni üye oldum ve biraz kendimden bahsetmek istiyorum :) Aslında siteyi internette gezinirken öyle birden buldum. Dinle ilgili bir şey araştırıyordum ve burayı buldum, birden üye olmaya karar verdim. Dine olan ilgim bir çoğumuzda olduğu gibi aileden kaynaklı. Ama bunun yanısıra bende dine yaklaşma gereği hissettim. Çünkü bazı sapkın gruplar beni dini duygularımdan uzaklaştırılmaya çalıştı. Onlarla geçirdiğim günler bir türlü silemediğim derin izler bıraktı bende. Bende tabiri caizse kafayı yeme derecesine geldiğim için olabildiğince dine yaklaşmaya çalıştım. Elbette ki yetersiz :) Neyse gelir gelmez fazla gevezelik etmesem iyi olacak. Hayırlı olsun :)
hoşgeldin aramıza kardeşim:)
üyeliğin hayırlı olsun
hayatımızda derin izler bırakan olayları unutamayız, hepsi birer sınavdır bizler için, önemli olan bu sınavları atlatabilmemizdir
inşallah o sapkın gruplarda hidayete erer ne diyelim;)
bu siteye girmeye devam ettikçe sende çok mutlu olacaksın eminim;)
Rabbim dinimizi hakkıyla yaşayanlardan eylesin bizleri
tekrar hoşgeldin:)
üyeliğin hayırlı olsun
hayatımızda derin izler bırakan olayları unutamayız, hepsi birer sınavdır bizler için, önemli olan bu sınavları atlatabilmemizdir
inşallah o sapkın gruplarda hidayete erer ne diyelim;)
bu siteye girmeye devam ettikçe sende çok mutlu olacaksın eminim;)
Rabbim dinimizi hakkıyla yaşayanlardan eylesin bizleri
tekrar hoşgeldin:)
Selamun Aleyküm,
Sitemize hoşgeldin... Burası bilgi açısından olsun, sevgi ve muhabbet açısından olsun ya da kardeşlik anlayışı açısından gerçekten gayet olumlu ve nezih bir ortamdır... Biraz alıştın mı, uzak kalmak çok zor geliyor insana...
Senin de bizlere katkılarda bulunacağından şüphem yok... Karşılıklı olarak birbirimize faydamız olursa ne mutlu bizlere...
Üyeliğin hayırlı ve daim olur inşaallah...
Allah'a emanet ol...
Sitemize hoşgeldin... Burası bilgi açısından olsun, sevgi ve muhabbet açısından olsun ya da kardeşlik anlayışı açısından gerçekten gayet olumlu ve nezih bir ortamdır... Biraz alıştın mı, uzak kalmak çok zor geliyor insana...
Senin de bizlere katkılarda bulunacağından şüphem yok... Karşılıklı olarak birbirimize faydamız olursa ne mutlu bizlere...
Üyeliğin hayırlı ve daim olur inşaallah...
Allah'a emanet ol...
merhaba kardeşim.
hoş geldin.
kim varki hayatında bir zorlukla karşılaşmamış olsun.önemli olan işin sonudur.her şeyde bir hayr ararsan ne demek istedigimide anlarsın.
selametle
hoş geldin.
kim varki hayatında bir zorlukla karşılaşmamış olsun.önemli olan işin sonudur.her şeyde bir hayr ararsan ne demek istedigimide anlarsın.
selametle
Hoşbuldum arkadaşlar, ilginize teşekkürler. ÖSS falan derken bakamamışım, geç yazdım, kusura bakmayın :)
hoş geldiniz kardeşim aramıza
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
enes_board, post: 1175927, member: 101064selamun aleyküm gençler
ve aleyküm selam kardeşim sizde hoş geldiniz
.....
NFK
NFK
dertliyim, post: 1175563, member: 101318Selamünaleyküm kimseyle iletişim kuramıyorum nasıl bağlantı kurucam bilmiyorum bunalımdayım yardım edinnnnnnnn
kardesim sitede özel mesaj iletişim gibi şeyler yok
.....
NFK
NFK
Allah önce sana sonra hepimize rahmet etsin.sorunun nedir bilmiyorum.ama din kardeşi olduğumuz için senin sorunun bizim sorunumuz.aklına takılan paylaşmak istediğin bişey varsa herzaman dinlemeye yardımcı olmaya hazırız.Allah (cc)hepimizin yardımcısı olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62612-herkese-merhaba · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.