Herkese Merhaba
1.293 görüntülenme · 10 yanıt
selemun aleykum arkadaşlar forma yeni uye oldum. evlilik konusu hakkında danısacak bilgi sahibi birisi ile goruşmek istiyorum bayan bir ablamız olursa sevinirim cünki danışmak istediğim şeyler bir bayanın daha iyi anlayıp cevap vereceği şeyler olduğunu düşünüyorum...saygılar..
Ve alyküm selam;
Neslihantozan arkadaşıma katılıyorum burda bilginin ucu yok çok şükür her gün yeni formlar yeni bilgiler çok şükür.
Sİzinde üyeliğiniz hayırlı olsun, umarım sizde aynı duyguları paylaşırız burda.
Selam ve dua ile.
:HNeslihantozan arkadaşıma katılıyorum burda bilginin ucu yok çok şükür her gün yeni formlar yeni bilgiler çok şükür.
Sİzinde üyeliğiniz hayırlı olsun, umarım sizde aynı duyguları paylaşırız burda.
Selam ve dua ile.
teşekkür ederim... Yanlış anlama ama birşeyler yaşamış daha tecrubeli bir ablam yardımcı olursa daha çok sevinecem...ayrıca konuyu özel olarak görüşmek istiyorum özel olarak yazışılabilecek bir bölüm varmı burada...saygılar...
ARKADAŞLAR DİNİ KONULAR HAKKINDA BİLGİLİ OLAN BİR ABLAMIZ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM FORMDAN ÖZEL BİR SEKİLDE SORABİLİRMİYİM BİLMİYORUM .OLMUYORSA MAİL DEN ULASABİLİR MAİL ADRESİ VERMEK SERBESTMİ ONUDA BİLMİYORUM AMA BU KONUYU KAFAMDAN ATMAK İÇİN SORMAM LAZIM ... SAYGILARIMLA...MAİL caleygana5@ hot
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/36935-herkese-merhaba · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.