Herkese Merhaba

1.293 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
jadeready

jadeready

Yeni Üye · 4 mesaj

Selamın Aleyküm kardeşlerim foruma yeni üye oldum inşallah ben sizden birçok şey öğrencem sizde benden...
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

aleyküm selam hoşgeldin
hayırlı olsun
burda öğrenmenin sınırı yok
slm ve dua ile.........
BuLuT_BeYY

BuLuT_BeYY

Yeni Üye · 4 mesaj

selemun aleykum arkadaşlar forma yeni uye oldum. evlilik konusu hakkında danısacak bilgi sahibi birisi ile goruşmek istiyorum bayan bir ablamız olursa sevinirim cünki danışmak istediğim şeyler bir bayanın daha iyi anlayıp cevap vereceği şeyler olduğunu düşünüyorum...saygılar..
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Ve alyküm selam;
Neslihantozan arkadaşıma katılıyorum burda bilginin ucu yok çok şükür her gün yeni formlar yeni bilgiler çok şükür.
Sİzinde üyeliğiniz hayırlı olsun, umarım sizde aynı duyguları paylaşırız burda.
Selam ve dua ile.
:H
sürgün18

sürgün18

Üye · 17 mesaj

aleyküm selam kardeşim bende yeni üyeyim çok şey bilmiyorum ama elimden gelene kadar yardımcı olurum ALLAH a emanet ol hayırlı günler
BuLuT_BeYY

BuLuT_BeYY

Yeni Üye · 4 mesaj

teşekkür ederim... Yanlış anlama ama birşeyler yaşamış daha tecrubeli bir ablam yardımcı olursa daha çok sevinecem...ayrıca konuyu özel olarak görüşmek istiyorum özel olarak yazışılabilecek bir bölüm varmı burada...saygılar...
sürgün18

sürgün18

Üye · 17 mesaj

ben yeni evliyim ama elimden gelene kadar yardımcı olurum kardeşim
BuLuT_BeYY

BuLuT_BeYY

Yeni Üye · 4 mesaj

pekala ozaman teşekkur ederım nasıl sorabilirim soyleyeceklerımı ...
BuLuT_BeYY

BuLuT_BeYY

Yeni Üye · 4 mesaj

ARKADAŞLAR DİNİ KONULAR HAKKINDA BİLGİLİ OLAN BİR ABLAMIZ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM FORMDAN ÖZEL BİR SEKİLDE SORABİLİRMİYİM BİLMİYORUM .OLMUYORSA MAİL DEN ULASABİLİR MAİL ADRESİ VERMEK SERBESTMİ ONUDA BİLMİYORUM AMA BU KONUYU KAFAMDAN ATMAK İÇİN SORMAM LAZIM ... SAYGILARIMLA...MAİL caleygana5@ hot
vanora

vanora

Üye · 22 mesaj

sürgün18aleyküm selam kardeşim bende yeni üyeyim çok şey bilmiyorum ama elimden gelene kadar yardımcı olurum allah a emanet ol hayırlı günler

sürgün18 selamünaleyküm taniştiğima memnun oldum inşallah hayirlisi olur
vanora

vanora

Üye · 22 mesaj

Kardeşlerimize yardimci olmak boynumuzun borcu inşallah derdine derman bulunur
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.