Herkese Merhaba.;

2.732 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

Arkadaşlar ''en-sonebi'' olarak tekrar buradayım...Merhabalar efendim.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

hoşgeldiniz problemin çözülmesine inanın çok sevindim.bi arkadaşımızın gitmesi,uzaklaşması bizi üzüyor.inşaallah bir daha bu tarz sıkıntılar yaşanmaz.... :)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
en-sonebi

en-sonebi

Sağolun..İnşallah temennim budur.Efendim...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Hoş geldiniz....
Zaten uzun zamandır diğer iki nikle giriş olmuyordu efendim....
Farkındayız...
Hayırlısı olsun inşaalah.....
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

İnşallah saygı-sevgi ve huzurla devam edersiniz kardeşim...
İç aleminizin yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek şekilde aktarılmamasını, forum düzenine uyulmasını, kurallara sadık kalmanızı, hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmanızı temenni ederim...
Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
en-sonebi

en-sonebi

İnşallah ...inşallah... efendim....;
Allah C.C. nun izni ile güzel bilgilere hep beraber kavuşmak ve durmadan taze bilgilere ulaşmak dileğiyle...

Sağolun...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

“El-hamdü-lillâhi dâimen ve alâ külli hâl ve E'ûzü billâhi min hâl-i ehlinnâr”.

sorun kalktı ya,çok şükür.sevdiklerimiz gitmesin burdan,hasret zor....

B)B)B)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

Hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlara devam inşallah
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

GİTMEK yakışmaz size.. kalın ki öğrenelim.. belki dikkat haklı olarak dikkat hepimiz için..
bilgilerinizi edinmek.. hep birlikte sadece ALLAH demek için ...
SELAM VE DUA İLE
en-sonebi

en-sonebi

Allah C.C. nun ve Muhammed Mustafa A.S. ın Kur'an-ı Kerimin ... Miss ve pak kokusu ile yola hep beraber devam inşallah...
en-sonebi

en-sonebi

Konumuzun adı herkese merhaba idi ama maalesef bana istenmeden tahammül edildiği hissi ile doluyum...Olsun...Site bağlıları benden bıktı biliyorum , canları sağ olsun ... sitede yim vede mutluyum...

Kimse selamımızı almasa vede görmeden geçmiş olsa dahi...Kendime MERHABA.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

vealeyküm selam ve rahmetullahi veberekatuhu benden yana sıkıntı yok efendim paylaşımlarınızı severek okuyorum ve devamını bekliyorum inşaallah... Dua eder dualarınızı beklerim...
en-sonebi

en-sonebi

Biz sizden memnunuz Allah C.C. razı olsun...
en-sonebi

en-sonebi

Allah C.C. 'nun nasibi olursa ,inşallah çok kısa bir süre sonra bizim sitemizde yazılarımıza kavuşacaksınız...
Yapım çalışmalarımız devam ediyor...
Bir yılı aşkın karşılıklı yaptığımız sorular ile ,Konular ile Geliştik büyüdük ve nihayete ulaştık...
Herkesten Allah C.C. razı olsun....Sizlere minnettarım...Bizi teşvik ettiniz...Yönlendirdiniz...
Sizler üzerinde hiçbir hakkımız yok biliyorum ama sizlerin benim üzerimde çok hakkınız var...
İnşallah yazılarımızı istifadenize sunarak bu hakkınızı güzel yöne yönlendireceğim...

Ancak ;İslamiyet.gen.tr bizim için vaz geçilmez bir site olarak kalbimizde olacak ...

Şimdilik devam efendim...
Saygı ve selamlarımla...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum
Hayirlisi olsun giden geldiginde nasilsa oyle gitmeli ne getirdiyse onu goturmeli niyet salih olmaliydi......arkamizda guzellikler birakmaliyiz soz ucar yazi kalir .......yolunuz acik olsun .......
en-sonebi

en-sonebi

Aleykum Selam , Sağ olun efendim...
en-sonebi

en-sonebi

tsunamiSelamun aleykum
Hayirlisi olsun giden geldiginde nasilsa oyle gitmeli ne getirdiyse onu goturmeli niyet salih olmaliydi......arkamizda guzellikler birakmaliyiz soz ucar yazi kalir .......yolunuz acik olsun .......

Efendim en çok değer verdiğim birinden bizi yanlış değerlendirdiğini duymak bizi üzdü...Biz kuracağımız sitede sizden veya birilerinden hiç bahsetmedik...konu açtık o konudan ilerledik...Kimseyi kullanmayız.veya salih niyetsiz olmadık..
Neyse sizde anlamadınız çünkü blimiyorsunuz...Peki...Sağlıcakla kalın.

Sonsuzluğa kadar Allahaısmarladık...
tsunami

tsunami

en-sonebiEfendim en çok değer verdiğim birinden bizi yanlış değerlendirdiğini duymak bizi üzdü...Biz kuracağımız sitede sizden veya birilerinden hiç bahsetmedik...konu açtık o konudan ilerledik...Kimseyi kullanmayız.veya salih niyetsiz olmadık..
Neyse sizde anlamadınız çünkü blimiyorsunuz...Peki...Sağlıcakla kalın.

Sonsuzluğa kadar Allahaısmarladık...

Niyetim kirmak uzmek degil sadece biraz yorumdu ALLAH kelami eden herkes benim icinde degerlidir siteniz hayirli olsun herkes ozgur her konuda ben yazdiklarimi kendim icinde yazdim ama siz alindiniz neyse vardir bundada hayir icinizdeki cocuk bu aralar alingan galiba ne olursa nerde olursa olsun mutlu olun huzurlu olun insaALLAH.....SELAMETLE DUA ILE.......
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

nurayım sen yazmadan ben cevap vermek istememiştim.senin niyetini de az çok biliyorum,en sonebi'nin de senin için ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.sanırım ufak bi yanlış anlaşılma söz konusu.ikinizde niyeti temiz insanlarsınız bence.olabilir alıngan bi yanına denk gelmiştir belki,cevap verip açıklığa kavuşturduğun iyi oldu kardeşim...
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuz, post: 1538836, member: 54443nurayım sen yazmadan ben cevap vermek istememiştim.senin niyetini de az çok biliyorum,en sonebi'nin de senin için ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.sanırım ufak bi yanlış anlaşılma söz konusu.ikinizde niyeti temiz insanlarsınız bence.olabilir alıngan bi yanına denk gelmiştir belki,cevap verip açıklığa kavuşturduğun iyi oldu kardeşim...

bilmem ben oylesine yazdim galiba yanlis kelimeler sectim ben birine bisey diyecegimde kimseye laf salatasi yapmam harbiyimdir biraz kimse sevmez bu yonumu diyecegimi derim kimse cumlelerimde ard niyet aramasin....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.