Herkese Merhaba.;
2.732 görüntülenme · 22 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
İç aleminizin yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek şekilde aktarılmamasını, forum düzenine uyulmasını, kurallara sadık kalmanızı, hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmanızı temenni ederim...
Selam ve DUA ile...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
sorun kalktı ya,çok şükür.sevdiklerimiz gitmesin burdan,hasret zor....
B)B)B)
bilgilerinizi edinmek.. hep birlikte sadece ALLAH demek için ...
SELAM VE DUA İLE
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj
Kimse selamımızı almasa vede görmeden geçmiş olsa dahi...Kendime MERHABA.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
Yapım çalışmalarımız devam ediyor...
Bir yılı aşkın karşılıklı yaptığımız sorular ile ,Konular ile Geliştik büyüdük ve nihayete ulaştık...
Herkesten Allah C.C. razı olsun....Sizlere minnettarım...Bizi teşvik ettiniz...Yönlendirdiniz...
Sizler üzerinde hiçbir hakkımız yok biliyorum ama sizlerin benim üzerimde çok hakkınız var...
İnşallah yazılarımızı istifadenize sunarak bu hakkınızı güzel yöne yönlendireceğim...
Ancak ;İslamiyet.gen.tr bizim için vaz geçilmez bir site olarak kalbimizde olacak ...
Şimdilik devam efendim...
Saygı ve selamlarımla...
Hayirlisi olsun giden geldiginde nasilsa oyle gitmeli ne getirdiyse onu goturmeli niyet salih olmaliydi......arkamizda guzellikler birakmaliyiz soz ucar yazi kalir .......yolunuz acik olsun .......
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 11
- Ödül
- 38
tsunamiSelamun aleykum
Hayirlisi olsun giden geldiginde nasilsa oyle gitmeli ne getirdiyse onu goturmeli niyet salih olmaliydi......arkamizda guzellikler birakmaliyiz soz ucar yazi kalir .......yolunuz acik olsun .......
Efendim en çok değer verdiğim birinden bizi yanlış değerlendirdiğini duymak bizi üzdü...Biz kuracağımız sitede sizden veya birilerinden hiç bahsetmedik...konu açtık o konudan ilerledik...Kimseyi kullanmayız.veya salih niyetsiz olmadık..
Neyse sizde anlamadınız çünkü blimiyorsunuz...Peki...Sağlıcakla kalın.
Sonsuzluğa kadar Allahaısmarladık...
en-sonebiEfendim en çok değer verdiğim birinden bizi yanlış değerlendirdiğini duymak bizi üzdü...Biz kuracağımız sitede sizden veya birilerinden hiç bahsetmedik...konu açtık o konudan ilerledik...Kimseyi kullanmayız.veya salih niyetsiz olmadık..
Neyse sizde anlamadınız çünkü blimiyorsunuz...Peki...Sağlıcakla kalın.
Sonsuzluğa kadar Allahaısmarladık...
Niyetim kirmak uzmek degil sadece biraz yorumdu ALLAH kelami eden herkes benim icinde degerlidir siteniz hayirli olsun herkes ozgur her konuda ben yazdiklarimi kendim icinde yazdim ama siz alindiniz neyse vardir bundada hayir icinizdeki cocuk bu aralar alingan galiba ne olursa nerde olursa olsun mutlu olun huzurlu olun insaALLAH.....SELAMETLE DUA ILE.......
hicranfarukyavuz, post: 1538836, member: 54443nurayım sen yazmadan ben cevap vermek istememiştim.senin niyetini de az çok biliyorum,en sonebi'nin de senin için ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum.sanırım ufak bi yanlış anlaşılma söz konusu.ikinizde niyeti temiz insanlarsınız bence.olabilir alıngan bi yanına denk gelmiştir belki,cevap verip açıklığa kavuşturduğun iyi oldu kardeşim...
bilmem ben oylesine yazdim galiba yanlis kelimeler sectim ben birine bisey diyecegimde kimseye laf salatasi yapmam harbiyimdir biraz kimse sevmez bu yonumu diyecegimi derim kimse cumlelerimde ard niyet aramasin....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86106-herkese-merhaba · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.