doğum gününz kutlu olsun kardeşim.Rabbim imanlı hayırlı ömürler nasip eylesin...Dünyevi ve Uhrevi mutluluğu yaşamanız dileğiyle.....
şahadetgülü kardeşim doğum günün kutlu olsun....
2.698 görüntülenme · 23 yanıt
emsal-i nur, post: 1164547, member: 94922doğum gününz kutlu olsun kardeşim.Rabbim imanlı hayırlı ömürler nasip eylesin...Dünyevi ve Uhrevi mutluluğu yaşamanız dileğiyle.....
amin.......
sağolasın kardeşim.....
alllah razı olsun......
cümlemize inşallah....
selametle.....
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
CORE, post: 1164552, member: 102248Esselmün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü
Yeni yaşınız hayırlı, bereketli ve kutlu olsun. Rabbim sevdiklerinizle sağlıklı uzun ömürler geçirmenizi nasip etsin. Allahü Teala hidayet yolundan ayırmasın.
ve aleyküm selam ve rahmetullah
amin.......
allah razı olsun kardeşim........
selametle......
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/61923-sahadetgulu-kardesim-dogum-gunun-kutlu-olsun · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ecenaz123 kardeşim doğum günün kutlu olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 5 cevap
- tsunami kardeşim....DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun.... Kutlama ve Tebrik Mesajları 12 cevap
- Gül Berra kardeşim doğum günün kutlu olsun.. Kutlama ve Tebrik Mesajları 30 cevap
- Behiye kardeşim doğum günün kutlu olsun.. Kutlama ve Tebrik Mesajları 21 cevap
- Kalbiminurlandır kardeşim doğum günün kutlu olsun:) Kutlama ve Tebrik Mesajları 21 cevap
- Denizyıldızım doğum günün kutlu olsun kardeşim Kutlama ve Tebrik Mesajları 52 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.