Behiye kardeşim doğum günün kutlu olsun..
2.354 görüntülenme · 21 yanıt
Behiye kardeşim kusurumuza bakma lütfen :a03: mesajınızı daha yeni gördüm, bugün sizi de doğum gününüzmüş.. Rabbim sizin de yeni yaşınızı hayırlara vesile kılsın.. İyi ki doğdunuz ve iyi ki forumdasınız.. :a15:

hayıııırrrrr olamazzz yaaa :) şaşkınlığın bu kadarı olur ancaaa :a45:
aynı ayda demişsiniz ben aynı anda doğduk diye okumuşum yaaa :a03: kusura bakmayın kardeşim yaa, bi anlık gafletime gelmiş :a03: valla çok mahcup oldum...
aynı ayda demişsiniz ben aynı anda doğduk diye okumuşum yaaa :a03: kusura bakmayın kardeşim yaa, bi anlık gafletime gelmiş :a03: valla çok mahcup oldum...
KatrePare, post: 1448724, member: 83423 Ayni ay demisti Ahmet agabey, bugun benim dogum gunum ..
gördüm kardeşim, sorma ya aynı anda diye okumuşum o mesajı, üzülmüştüm de kardeşimin doğum gününü kutlamayı unutmuşuz diye :a03:
biliyorum kardeşim, seninkini kutlamıştım ama yine kutlayım, nice iman dolu yıllara kardeşim inş..
ahmet_99, post: 1448723, member: 88924nasıl değil yaa :a03:
ama mesajında aynı gün doğmuşuz demişsiniz kardeşim?
ya abiya çok özür dilerim sanırım yanlış yazmışım aynı ay doğumluyuz hem olsun fark etmez ilk siz kutlamış oldunuz:a03:hakınızı helal edin ya ne olur kusura bakmayın öyle yazdığımın hiç farkında değildim:a03:
.................
behiye, post: 1448728, member: 98391ya abiya çok özür dilerim sanırım yanlış yazmışım aynı ay doğumluyuz hem olsun fark etmez ilk siz kutlamış oldunuz:a03:hakınızı helal edin ya ne olur kusura bakmayın öyle yazdığımın hiç farkında değildim:a03:
yok kardeşim est, siz doğru yazmışsınız, ben yanlış görmüşüm :a03: demek ki yaşlanınca insanın gözleri de tam göremiyor :D :D :D
ahmet_99, post: 1448726, member: 98391gördüm kardeşim, sorma ya aynı anda diye okumuşum o mesajı, üzülmüştüm de kardeşimin doğum gününü kutlamayı unutmuşuz diye :a03:
biliyorum kardeşim, seninkini kutlamıştım ama yine kutlayım, nice iman dolu yıllara kardeşim inş..
Evet yeni gordum agabey, Alllah razi olsun :)
deniz yıldızı, post: 1448735, member: 54443:D :D
katpe doğum günün kutlu olsun bu vesileyle seninkini kutlayak :D
onun konusu da var kardeşim, Konyalılar olarak bugün bir acayiplik var üzerimizde sanırım :D
ahmet_99, post: 1448725, member: 98391hayıııırrrrr olamazzz yaaa :) şaşkınlığın bu kadarı olur ancaaa :a45:
ay böyle bir karışıklığa sebebiyet verdiğim için çok özür dilerim:(
hem est sadece çok güldüm:(
doğum günüm sayenızde erken kutlanmış oldu:a03:
ahmet_99, post: 1448725, member: 98391hayıııırrrrr olamazzz yaaa :) şaşkınlığın bu kadarı olur ancaaa :a45:
neyse kim başına gelmiyorki est demeyin öyle asıl ben çok mahcup oldum:a03:
ahmet_99, post: 1448726, member: 98391gördüm kardeşim, sorma ya aynı anda diye okumuşum o mesajı, üzülmüştüm de kardeşimin doğum gününü kutlamayı unutmuşuz diye :a03:
varya kendimi çok kötü hissetim valla hep benım yüzünden oldu kusura bakmayın:a03: neyse nasib erken kutlamakmış:D
yinede çok ama çok mutlu oldum:)
.................
ahmet_99, post: 1448740, member: 54443onun konusu da var kardeşim, Konyalılar olarak bugün bir acayiplik var üzerimizde sanırım :D
.............................
.................
ahmet_99, post: 1448740, member: 54443onun konusu da var kardeşim, Konyalılar olarak bugün bir acayiplik var üzerimizde sanırım :D
vala ya gülme komşuna gelir başına demişler ne yalan söyleyim konuyu görünce gülmüştüm :D hakkını helal et vala ya :D
behiye, post: 1448741, member: 74557ay böyle bir karışıklığa sebebiyet verdiğim için çok özür dilerim:(
hem est sadece çok güldüm:(
doğum günüm sayenızde erken kutlanmış oldu:a03:
neyse kim başına gelmiyorki est demeyin öyle asıl ben çok mahcup oldum:a03:
varya kendimi çok kötü hissetim valla hep benım yüzünden oldu kusura bakmayın:a03: neyse nasib erken kutlamakmış:D
yinede çok ama çok mutlu oldum:)
behiye, post: 1448743, member: 54443nazarmı deydi siz konyalılara anlamdımki ALLAHtan girmiştişim varya:a03:
Est kardeşim, sizin olayla hiçbir alakanız yok ki, tamamen kendim yazmış kendim oynamışım :a03: tekrardan kusuruma bakmayın kardeşim, fakat şimdiden kutlu olsun sizin de doğum gününüz.. :a12:
anlamadım ki ben de, bişeyler oldu ama :)
deniz yıldızı, post: 1448745, member: 98391vala ya gülme komşuna gelir başına demişler ne yalan söyleyim konuyu görünce gülmüştüm :D hakkını helal et vala ya :D
hemşerimiz dedik, bağrımıza bastık, bari sen yapmasaydın hemşerim yaa :D :D
est, ne hakkı, yüzünüze yanlışlıkla da olsa tebessüm kondurabildiysek ne mutlu bize :D
ahmet_99, post: 1448749, member: 41273hemşerimiz dedik, bağrımıza bastık, bari sen yapmasaydın hemşerim yaa :D :D
est, ne hakkı, yüzünüze yanlışlıkla da olsa tebessüm kondurabildiysek ne mutlu bize :D
bizde bastık gsli çıktı alalalaaa :D
ne tebessümü ahmet baya tebessüm ötesi oldu :D
ahmet_99, post: 1448746, member: 98391Est kardeşim, sizin olayla hiçbir alakanız yok ki, tamamen kendim yazmış kendim oynamışım :a03: tekrardan kusuruma bakmayın kardeşim, fakat şimdiden kutlu olsun sizin de doğum gününüz.. :a12:
anlamadım ki ben de, bişeyler oldu ama :)
yokya demeyin öyle düşünüp yapmışsınız:a03:
ALLAH razı olsun sayenızde hem çok utandım hem çok güldüm:a03::D
DÜN HEP BEN KARIŞTIRIP unutuyodum bugünde siz öyle oldunuz...
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81732-behiye-kardesim-dogum-gunun-kutlu-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.