Denizyıldızım doğum günün kutlu olsun kardeşim
7.389 görüntülenme · 52 yanıt
mervecim doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler nasip eylesin mevlam seni kendisine layık kul resulune layık ümmetten anne - babaya hayırlı evlat olmayı nasip eylesin canım nice hayırlı mutlu huzurlu yıllara iyiki varsın seni seviyoruz birtanem
TRHACKER, post: 1074094, member: 93709mervecim doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler nasip eylesin mevlam seni kendisine layık kul resulune layık ümmetten anne - babaya hayırlı evlat olmayı nasip eylesin canım nice hayırlı mutlu huzurlu yıllara iyiki varsın seni seviyoruz birtanem
canım ebrarım çook mutlu ettin benii
çook teşekkür ederim allah razı olsun
amiiinn canım amiinn
sizde iyiki varsınız
sizleri seviyorum islamiyet.gen.tr ailem
mervenur1, post: 1074096, member: 3585
doğum günün kutlu olsun canım
sağlıklı mutlu huzurlu iman dolu ve güzelliklerle dolu seneler geçirmen dileğiyle
iyiki doğdun canım
oo maşallah pastam ve hediyelerimde gelmiş çook teşekkür ederim canım iyiki varsınızz:a15:
sizi seviyoruumm
esselamu aleyküm denizyıldızım allah sana hayırlı bereketli şaslı bahtı açık sağlıklı ve sevdiklerinle beraber secde tadındaömürler nasip etsin,bu ömründe hiç sıkıntı hastalık yüzü görme inşallah canım benim.allah gönlünde ne muradın varsa nasip etsin sana.selametle rabbimize emanetsin
:a12::a12::a12:EsselamuAleykum Mervem,
Bu da senin pastan:a12::a01:

Dogum günün kutlu olsun canim,
hayirli uzun ömür nasip etsin Rabbim sana,
ve ve ba$imizdan eksik etmesin,
daha nice hayirli yillara insAllah...

ailenle ve sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu nice yıllara inşaALLAH...
herşey gönlünce olsun geleceğin umutlu,günlerin mutlu geçsin
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN CANIMMM......
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
Esselamünaleykum...

Tebrikler...:a12:
Allah CC. hayırlı, güzel, mutlu, huzurlu ve İMAN dolu daha nice ömürler versin inşallah kardeşim...:a12:
Esselamünaleykum...

Allah CC. hayırlı, güzel, mutlu, huzurlu ve İMAN dolu daha nice ömürler versin inşallah kardeşim...:a12:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
nice sağlıklı huzurlu bereketli yıllar geçirmeni diliyorum.sevdiklerinle birlikte canım benim gözlerinden öpüyorum mervecim kendine çok iyi bak dualarda görüşmek üzere...
nice sağlıklı huzurlu bereketli yıllar geçirmeni diliyorum.sevdiklerinle birlikte canım benim gözlerinden öpüyorum mervecim kendine çok iyi bak dualarda görüşmek üzere...
AFRA_NUR, post: 1074109, member: 14074esselamu aleyküm denizyıldızım allah sana hayırlı bereketli şaslı bahtı açık sağlıklı ve sevdiklerinle beraber secde tadındaömürler nasip etsin,bu ömründe hiç sıkıntı hastalık yüzü görme inşallah canım benim.allah gönlünde ne muradın varsa nasip etsin sana.selametle rabbimize emanetsin
:a12::a12::a12:
aleyküm selamm amiiinn amiinn ablacım
allah razı olsun
allah a emanet ol
~Leyfunnur~, post: 1074113, member: 93111EsselamuAleykum Mervem,
aleyküm selam bitanem
allah razı olsun senden
çok teşekkür ederim
pasta süpeerr;;)
ismaile, post: 1074131, member: 90761islamla nice yıllara
teşekkür ederim kardeşim
huzurpınarı, post: 1074253, member: 97041ailenle ve sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu nice yıllara inşaALLAH...
canım esram çook teşekkür ederim
allah razı olsun canım
-Burcu-, post: 1074257, member: 69715canım benim dogumgunun kutlu olsun Rabbim sana senin kalbin kadar guzel iman dolu huzurlu sağlıklı sevdiklerinle beraber uzun ömürler versin canım
iyiki varsın İyiki bizimlesin :)
allah razı olsun canım
sen de iyi ki varsın;;)
mavci, post: 1074274, member: 95935
teşekkür ederim mavci abi allah razı olsun:D
kardelele, post: 1074276, member: 86712"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
aleyküm selam kardelelem canım benim allah razı olsun
öpüyorum bitanem
allah a emanet ol...:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56880-denizyildizim-dogum-gunun-kutlu-olsun-kardesim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.