yardımcı olursanız sevinirim
1.256 görüntülenme · 12 yanıt
ya kusura bakmayın.tanışma köşesine soru yazmak istemezdim ama nereye yazacağımı da bulamadım başka:a16:bana :a17:gelen mesajlara nereden girebilirim.ayrıca yaşımda bir iki yaş küçük görünüyor.onu düzeltemedimmmm.
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
Hoş Geldiniz;
Yaş problemi düzeltilemiyor.Başta nasıl girdiyseniz öyle kalıyor kardeş.bu yaşta görülmek istemiyorsanızda kontrol panelinden seçeneklere göz atınız.Özel Mesaj(PM) Paneli kapalı olduğu için.Size bir mesaj gelmeyecektir.
Yaş problemi düzeltilemiyor.Başta nasıl girdiyseniz öyle kalıyor kardeş.bu yaşta görülmek istemiyorsanızda kontrol panelinden seçeneklere göz atınız.Özel Mesaj(PM) Paneli kapalı olduğu için.Size bir mesaj gelmeyecektir.
selamun aleykum hosgeldınız aramıza
yas duzeltılmıyor evet kardesımızın dedıgı dogru.
sıze gelen mesajlar derken konulara yazılan cevaplardan
bahsedıyorsanız actıgınız konuya gırıp altta cevapları görebılırsınız
selam ve dua ilee...
selam ve dua ilee...
Hoş Geldiniz;
köşede 3 mesajınız var falan yazıyordu da ben de ayrı olarak mesaj geliyor sanmıştım.Allah razı olsun kardeşim
köşede 3 mesajınız var falan yazıyordu da ben de ayrı olarak mesaj geliyor sanmıştım.Allah razı olsun kardeşim
selamun aleykum hosgeldınız aramıza
selam ve dua ilee...
sağolun ya.ilginiz için teşekkürler
selam ve dua ilee...
sağolun ya.ilginiz için teşekkürler
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
smyyes, post: 1157179, member: 89918ya kusura bakmayın.tanışma köşesine soru yazmak istemezdim ama nereye yazacağımı da bulamadım başka:a16:bana :a17:gelen mesajlara nereden girebilirim.ayrıca yaşımda bir iki yaş küçük görünüyor.onu düzeltemedimmmm.
:a12::a12::a14: selamün aleyküm canım hoş geldin bak sein profilin olduğu köşede yazılan vevaplar var ve acılan konular oraya tıklarsan cevaplarını görürsün ben seni arkadaşlara bildiririm onlr düzeltme yaparlar buna yetkimiz olmadığı için yardımçı olamıyaçağım başka sorun ların olursa anasayfaya tıkla oradaki listede nereye ne yazman gerek konular var sıkıntını dileğini yazarsın inşallah yardımçı olabildim hayırlı iftarlar allaha emanet ol
NOT; ben bildirdim sanırım arkadaşlarım bunu düzeltirler
elifimbenim, post: 1158910, member: 95670:a12::a12::a14: selamün aleyküm canım hoş geldin bak sein profilin olduğu köşede yazılan vevaplar var ve acılan konular oraya tıklarsan cevaplarını görürsün ben seni arkadaşlara bildiririm onlr düzeltme yaparlar buna yetkimiz olmadığı için yardımçı olamıyaçağım başka sorun ların olursa anasayfaya tıkla oradaki listede nereye ne yazman gerek konular var sıkıntını dileğini yazarsın inşallah yardımçı olabildim hayırlı iftarlar allaha emanet ol
NOT; ben bildirdim sanırım arkadaşlarım bunu düzeltirler
ALLAH razı olsun ablacım.çok sağolun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/61560-yardimci-olursaniz-sevinirim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahın 99 ismi ve anlamları ile ilgili ödevlerim var yardımcı olursanız sevinirim :) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- yardımcı olursanız sevinirim Dini Hikayeler 12 cevap
- Selamünaleyküm bana yardımcı olursanız çok sevinrim (kötü düşünceler ve vesvese) Dini sohbet 2 cevap
- Bilgili bir arkadaşımız cevaplarsa sevinirim Dini sohbet 7 cevap
- yardım ederseniz sevinirim Tanışma Köşesi 128 cevap
- okuyup bilen varsa kısa bi yorum yaparsa sevinirim Dini sohbet 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.