yardımcı olursanız sevinirim
1.337 görüntülenme · 12 yanıt
selam aleykum kardeşler ablalarım hayılı bi iş için sizden yardım istiyorum beni hatırladınıssa dular yine istemiştim biz kardeşim için bugünlerde bi kız isteme işi yaptık ama engeller var bu işin olması için han gi duayı okuya biliriz herkesten yardım istiyorum babamız yok am kendi çabalarımızla buişe kalktık inşanlah hayırlısı olur allahım yuzumuzu güldürür sizlerde yardımcı olursanız hepberaber dualarınızı istiyorum allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim
GEVHER 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
ve aleyküm selam...
eğer Rabbim bu işin hakkınızda hayırlı olmasını dilediyse kim ne yaparsa yapsın engel olamaz...Rabbim hayırlı görmüyor ise de siz ne yaparsanız yapın bu işin gerçekleşmesini sağlayamazsınız..
VE unutmayınız ki '' Hayır bildiklerimizde Şer , Şer bildiklerimizde Hayır olabilir '' ..
Yapabileceğiniz tek şey Yüce Allah'a sığınıp , dua etmek ve onun takdirine koşulsuz razı olmak..şüphesiz ki O , herşeyi layıkıyla bilendir...
Rabbim yardımcınız olsun ..
eğer Rabbim bu işin hakkınızda hayırlı olmasını dilediyse kim ne yaparsa yapsın engel olamaz...Rabbim hayırlı görmüyor ise de siz ne yaparsanız yapın bu işin gerçekleşmesini sağlayamazsınız..
VE unutmayınız ki '' Hayır bildiklerimizde Şer , Şer bildiklerimizde Hayır olabilir '' ..
Yapabileceğiniz tek şey Yüce Allah'a sığınıp , dua etmek ve onun takdirine koşulsuz razı olmak..şüphesiz ki O , herşeyi layıkıyla bilendir...
GEVHER, post: 804096, member: 77129ve aleyküm selam...
alah razı olsun yüregine sağlık ilk önce allahtan tabiki herzaman herşeyin hayırlısını o bilir
çay gülü, post: 804067, member: 44598selam aleykum kardeşler ablalarım hayılı bi iş için sizden yardım istiyorum beni hatırladınıssa dular yine istemiştim biz kardeşim için bugünlerde bi kız isteme işi yaptık ama engeller var bu işin olması için han gi duayı okuya biliriz herkesten yardım istiyorum babamız yok am kendi çabalarımızla buişe kalktık inşanlah hayırlısı olur allahım yuzumuzu güldürür sizlerde yardımcı olursanız hepberaber dualarınızı istiyorum allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim
Aleyküm selam kardeşim.ihşalah hayırlısı ile bu başladıogınız işi bitirirsiniz.ihşaalah en kısa zamanda sizi üzen o engelleriniz ortadan kalkar ve sonu hayırlı olur ihşşalah.siz hangi duaları istiyorsanız yardımcı olabiliriz.ben kardeşinizin kısmet işinin hayırlı sonuçlara ermesi için 1 tane yasin okuyacagım.ALLAH sizin için hayırlı etsin ihşalah.A.E.O.
kardeşm allah yardımcınız olsun ben hangi dua yapılır bilmiyorum ama senin için ancak allah sizi kavuştursun die dua edebilirim allah yarve yardımcın olsun ve hayırlısı ol allah duaları kabul edendir unutma
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42523-yardimci-olursaniz-sevinirim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahın 99 ismi ve anlamları ile ilgili ödevlerim var yardımcı olursanız sevinirim :) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- yardımcı olursanız sevinirim Tanışma Köşesi 12 cevap
- Selamünaleyküm bana yardımcı olursanız çok sevinrim (kötü düşünceler ve vesvese) Dini sohbet 2 cevap
- yardım ederseniz sevinirim Tanışma Köşesi 128 cevap
- okuyup bilen varsa kısa bi yorum yaparsa sevinirim Dini sohbet 14 cevap
- Evinizin hangi eşyasısınız : [ Yazarsanız sevinirim ] Genel Konular 74 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.