bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim
884 görüntülenme · 5 yanıt
Ben 70 bin kelime-i tevhid başladım Hatim-i tehlil çokta yapım Allah kabul ederse birkaçdefa bitirdim ama hepsinde Lailahe İllallah Muahammedin Resullullah dedim uygun olurmu bu konuda bilgisi olan varmı İlla sadece 100 demi muhammeden resullullah demek gerekiyo bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim
bilakis Dahada Güzel Olur.allah'in Birliğine Iman Edip Hz.muhammede Uyduğumuzu Belirttiğimiz Için Daha Eftaldir.selam Ve Dua Ile Kalin
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35394-bilgisi-olan-cevap-yazarsa-sevinirim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bilgisi olan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum lütfen!!!! Dini sohbet 1 cevap
- bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Namazi terkedenin hali (bilgisi olan varmi?) Hadis-i Şerif 2 cevap
- mısır el-ezher üniversitesi hakkında bilgisi olan varmı?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Aöf Sinav Soçlari Ne Zaman Açiklanacak Bilgisi Olan Var Mi???? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 29 cevap
- Medine-i münevvere'den gelen bu vasiyetname ( bununla ilgili bilgisi olan varmı) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.