lütfen bilen varsa yardımcı olsun!!!!

1.524 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

hayırlı geceler herkese... ben sizden bir şey rica edicem benim için çok önemli .ben genellikle akşam namazından sonra evvabin namazını,geceleride şükür namazı kılıyorum.dün sabah namazına karşı bir rüya gördüm ve tam olarak hatırlamıyorum ama ya öğle yada ikindi namazından sonra bir namaz kılmam söylendi ama adını hatırlamıyorum. lütfen bilen varsa yardımcı olsun...
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

Bilen yok mu :(
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

İkindi namazından sonra nafile namaz kılınmaz güzel kardeşim,öğle namazından sonra da özellikle kılınan bir namaz bilmiyorum,son sünneti 4 rekata çıkarabilirsiniz.Lakin kazanız var ise kazalarınızı tamamlamanızda fayda var.Ayrıca yatsı namazından sonra kabirnur namazı kılabilirsiniz.
Ramazan ayı boyunca da her gecenin ayrı teheccüd namazı var,bu geceninkini hemen belirteyim;
Rasulullah(sav) buyurdu ki:

"BU GECE BİR KİMSE,1 FATİHA,OTUZAR KERE DE FELAK VE NAS SURELERİNİ OKUMAK SURETİYLE 6 REKAT NAMAZ KILSA,O KİMSENİN GÜNAHLARI ,DENİZLERDEKİ KÖPÜKLERDEN FAZLA OLSA DA,ALLAHÜ TEALA O KİMSENİN BÜTÜN GÜNAHLARINI BAĞIŞLAR."
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

ALLAH razı olsun. ya herkese sordum bilen yok ama önemli bir namaz olduunu biliyorum.ama ismini hatırlamıyorum. yine de teşekkür ederim bilgileriniz için...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

GÜLSAHHALLAH razı olsun. ya herkese sordum bilen yok ama önemli bir namaz olduunu biliyorum.ama ismini hatırlamıyorum. yine de teşekkür ederim bilgileriniz için...

Öğle namazından önce kılınan kuşluk namazından bahsetmyorsunuz değil mi?
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

hayır onuda kılıyorum hatta ben duha namazı olarak biliyorum...
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

galiba bulamıycam sabahtan beri araştırıyorum... bir hatırlasam ama olmuyor gelmiyor aklıma:(
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.