Bilen varsa yardim etsin lütfen!
1.608 görüntülenme · 20 yanıt
profilinden imza kısmına gel resimin kodunu ekle sonra enter e bas altına yazınıda koy
umarım anlatabilmişimdir:))
yapamazsan sor
umarım anlatabilmişimdir:))
yapamazsan sor
valla kardeşim ben kaç aydır üyeyim bir türlü yapamadım.annemdem yardım istedim kendine yaptı ama benimkini yapamadı .benim heralde kontrol ayarlarım bozukmuş.nryse yönetim KAAN abi gelince size yardım eder.yardımcı olamadığım için özür dilerim.
incinur, post: 838644, member: 22491valla kardeşim ben kaç aydır üyeyim bir türlü yapamadım.annemdem yardım istedim kendine yaptı ama benimkini yapamadı .benim heralde kontrol ayarlarım bozukmuş.nryse yönetim kaan abi gelince size yardım eder.yardımcı olamadığım için özür dilerim.
teşekkeürler kardeşim işte bende uğraştim ama yapamadim yine de sağol selam ve dua ile
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
kardeşim öncelikle ImageShack® - Image Hosting bu adrese girerek açınız.
daha sonra ''gözat''kısmına basarak resminizi masa üstünde yada hangi dosya içinde ise alınız.
daha sonra altta resize image?
100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail)bu şekildeki ayarları getirin.
daha sonra ''hos it''e basınız çıkacak ilk adres vardır altta onu alıp imza kısmına yapıştırın ve değişiklikleri kaydedin....
kolay gelsin.
daha sonra ''gözat''kısmına basarak resminizi masa üstünde yada hangi dosya içinde ise alınız.
daha sonra ''hos it''e basınız çıkacak ilk adres vardır altta onu alıp imza kısmına yapıştırın ve değişiklikleri kaydedin....
kolay gelsin.
_KAAN_kardeşim öncelikle ImageShack® - Image Hosting bu adrese girerek açınız.
kolay gelsin.
teşekküerler sanırım yaptım allah razı olsun
hk8506.......
Host it! Işaretledikten sonra
include details
yanındaki kutucuğun işaretini kaldırıyorsun ve aşağıdaki adresi kopyalayıp yapıştırıyorsun
inşallah anlatabilmişimdir
dene olmazsa tekrar yardım etmeye çalışırım
teşekkürler yaptim ama anlamadiğim bir şey var bazi yazilarimda resim cikiyor bazilarinda cikmiyor neden aceba
çok güzel olmuş
yazının neden çıkıp neden çıkmadığını bende bilmiyorm ama
not yazarken sorular arasında imzamı göster yada göterme diye
diye seçeneklerimiz var
belki onu seçiyor ya da seçmiyor olabilirsin
yardımcı olabildiysem çok sevindim
Allah(cc)a emanet olun inşallah
selametle kalın...
yazının neden çıkıp neden çıkmadığını bende bilmiyorm ama
not yazarken sorular arasında imzamı göster yada göterme diye
diye seçeneklerimiz var
belki onu seçiyor ya da seçmiyor olabilirsin
yardımcı olabildiysem çok sevindim
Allah(cc)a emanet olun inşallah
selametle kalın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44414-bilen-varsa-yardim-etsin-lutfen · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.