MODERN TESETTÜR REZiLLİĞİ!!!

8.083 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Mihrace24Selamun aleyküm bu şekilde o kadar çok insan görüyorum ki gördüklerim kadar olmasamda 4 4 lük tesettürlü dglm:(bi yakınım cilbab giyip büyük başörtü örtüyo üzerine de peçe takıyo peçesinin en üst katı tüldn yani gözleri bile görünmüyo ona o kadar gıpta ediyorum ki:(yüzüne bi güzellik geldi bi buçuk yıldır güneş ışığı gelmiyo yüzüne ondan heralde dedim,hayır dedi benim yüzümü haram görmüyo bu güzellik ondan.maşallah.Allah ım hepimize nasip etsin amin

Ve aleyküm selam. Ben de peçe takmak çok istiyorum. İnşaallah Rabbim nasip etsin. Öyle çok imreniyorum ki çarşaflı kardeşlerimize.
Ben de bol ferace ve büyük başörtüsü takıyorum ama yüzüm açık :( Çarşaf apayrı bir şey. Onun huzuru tadı hiçbirşeyde yoktur eminim.
Rabbim tüm hanım kardeşlerimize nasip etsin inşaallah. Amiinn..
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1346434, member: 54443Ve aleyküm selam. Ben de peçe takmak çok istiyorum. İnşaallah Rabbim nasip etsin. Öyle çok imreniyorum ki çarşaflı kardeşlerimize.
Ben de bol ferace ve büyük başörtüsü takıyorum ama yüzüm açık :( Çarşaf apayrı bir şey. Onun huzuru tadı hiçbirşeyde yoktur eminim.
Rabbim tüm hanım kardeşlerimize nasip etsin inşaallah. Amiinn..

amin kardeşim inşallah
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

BeNiM KaPaLı OLMaMı YüCe RaBBiM EMReDiYoR.

PeKi Ya SeNiN AÇıK OLMaNı KiM EMReDiYoR ?

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.