sewimçok güzel bi paylasımdı arkadasım allah razı olsun..
rabbim hepimize iman kuvetliliği versin..
bu duruma düşürmesin..
amin amin amin. Cenab-ı Hakk kabul etsin dualarınızı :a07:
8.083 görüntülenme · 42 yanıt
sewimçok güzel bi paylasımdı arkadasım allah razı olsun..
rabbim hepimize iman kuvetliliği versin..
bu duruma düşürmesin..
ramazan bezginaynı şeylerden hepimiz muzdaribiz. inşallah gayret edelim.
kalbiminurlandırAllahcc razı olsun kardeşimiz..vealeykumselam değerli abimiz.
nasılsınız iyisiniz inşALLAH ?
mürmüdükAllahcc razı olsun kardeşimiz..
Şükürler olsun RABBİMİZE..
Siz nasılsınız gönüldaşımız..
Aman moralini bozma..
ALLAHCC VE RESUL YOLUNDA TAM TESLİMİYET..
BİR DE SENİ DÜŞÜNMEYEYİM..
MÜCADELE..AZİM..SEBAT..AŞK..VECD..SAMİMİYET..CESARET...AMEL...
Allahcc bu güzel hasletlerle seni süslesin inşaALLAH...
Rabbime emanetsin...
Allahcc yar ve yardımcınız olsun gönüldaşım...
Allahcce emanet olasınız kardeşimiz..
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM..DUA..
İNCİNURtöbe töbe.allahım yarabbim.böle yapçaklarsa hiç kapanmasınlar daha iyi .allah ısla etsinn.aminn amin..allah takvalı kapanmayı nasip etsin
sümeyye_90Allah razı olsun
Allah tesettürünü hakkıyla yerine getirenlerden eylesin inş...
gokceayanAllah razı olsun cnm.Allah bu emri herkese hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin.Allaha emanet ol..
HÜDAVENDİGARAltı şişhane üstü kebaphane.Bu ne hal Allah'ım.Halen de tesettürün nasıl olduğunu nasıl olacağını kavrayamamış çok kadınlarımız var..Tesettür, vücut hatlarını göstermeyecek ve belli etmeyecektir.En güzel tesettür de çarşaftır.Ne hikmetse çarşaf deyince kadınlarımız ve kızlarımızın ödü kopuyor ve nefsine çok ağır geliyor.Ah bir bilseler de çarşafın ne kadar kıymetli olduğunu!...Çarşaflı kadınları gören erkekler onlara kem gözle bakamıyorlar.Neden, çünkü onlara göre öcü bücü gibi görülüyorlar da onun için.Bu da çarşaflı kadını rahatlatıyor.Bugün ki pardesü denilen şey, Fransız gavurunun icadıdır.Her ne kadar tesettürlü gibi gösterse de onu şıklandırıp yine de erkelere güzel görünmeye çalışıyorlar..Fransız gavuru müslüman milletlerinin cebini yoklamak için pardesüyü icat etmişlerdir ki rant elde edelim diye..
Ey muhterem hanım kardeşlerim!.Ben size çarşafı öneriyorum.Nefsinize çok ağır gelecek ama Allah katında en uygun tesettür, çarşaf giymektir.Ben bir bayan olsaydım kesinlikle çarşaf giyerdim.Bakalım benim bu mesajımdan dolayı nasıl tepki veya takdir alacağım onu da merak ediyorum.Yorumlar sizin şimdi.Buyrun yorumlarınıza!..
HÜDAVENDİGARAltı şişhane üstü kebaphane.Bu ne hal Allah'ım.Halen de tesettürün nasıl olduğunu nasıl olacağını kavrayamamış çok kadınlarımız var..Tesettür, vücut hatlarını göstermeyecek ve belli etmeyecektir.En güzel tesettür de çarşaftır.Ne hikmetse çarşaf deyince kadınlarımız ve kızlarımızın ödü kopuyor ve nefsine çok ağır geliyor.Ah bir bilseler de çarşafın ne kadar kıymetli olduğunu!...Çarşaflı kadınları gören erkekler onlara kem gözle bakamıyorlar.Neden, çünkü onlara göre öcü bücü gibi görülüyorlar da onun için.Bu da çarşaflı kadını rahatlatıyor.Bugün ki pardesü denilen şey, Fransız gavurunun icadıdır.Her ne kadar tesettürlü gibi gösterse de onu şıklandırıp yine de erkelere güzel görünmeye çalışıyorlar..Fransız gavuru müslüman milletlerinin cebini yoklamak için pardesüyü icat etmişlerdir ki rant elde edelim diye..
Ey muhterem hanım kardeşlerim!.Ben size çarşafı öneriyorum.Nefsinize çok ağır gelecek ama Allah katında en uygun tesettür, çarşaf giymektir.Ben bir bayan olsaydım kesinlikle çarşaf giyerdim.Bakalım benim bu mesajımdan dolayı nasıl tepki veya takdir alacağım onu da merak ediyorum.Yorumlar sizin şimdi.Buyrun yorumlarınıza!..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59913-modern-tesettur-rezilligi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.