S.A.Benide aranıza alın

1.016 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
hanif 2

hanif 2

Üye · 46 mesaj

slm arkadaşlar kendimi geç kalmış hissediyorum böle bir site vardı ve ben yeni gördüm.Çok sevdiiim sohbetinden keyiif aldıım Asr-ı saadetten tablolar programını sunan Necmettin Nursaçan hocama bakarken buldum sizleri hayırlı olur inş.Benide aranıza alın sizlerden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum umarım sorularımla sizleri bıktırmam.ALLAHa emanet olun

Gönül gözü görmeyen can gözünü neylesin.
Dünyada dönmeyen dil ahrette ne söylesin..?
RABBİM cümlemizin kandilini mübarek eylesin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Aleykümselam kardeşim;

Hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.Faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.

Sizin vesileniz ilede bir konuya değinmekte fayda görüyorum.Üye kuralları ve yönetim duyurularımızda belirttiğimiz gibi site içerisinde soru sorulması kaynaksız ve delilsiz verilen cevaplar nedeniyle yasaklanmıştır.

Hakkı ile verilen cevaplar olduğu gibi ''bence,kanımca,düşüncem budur'' diye şuursuzca ve gaflet haliyle yazışmaların meydana geldiği görülüp herkesin kafasının karışmasıyla hayırlı olmayan yönlere örnekleri ile bir çok kez kaymıştır..

Bu konuya hassasiyet ve ılımla yaklaşacağınızı ümid ederek size hayırlı bir yönledirme ile ''sorularla islamiyet'' adresinden faydalanabileceğinizi de belirtmek isterim.

Tekrardan hoş geldniz değerli kardeşim.Selam ve yürekten samimi dua'larımla selametle kalınız.Hayırlı ve bereketli günler dilerim.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Hoşgeldiniz kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
hanif 2

hanif 2

Üye · 46 mesaj

hoş buldum teşekkür ederim çalışıyorum elimden geldiince size katılacağım ALLAHa emanet olun.
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Allah tüm kardeşlerimizden razı olsun, şimdiye kadar kimsenin bir başka kardeşinden bıktığını görmedik, duymadık...

Yeter ki iyi niyetli ve samimi olalım...

Sizin giriş ifadeleriniz zaten samimiyetinizin bir belgesi gibi görünüyor...

Emin olun bir süre sonra bu site sizin için de vaz geçilmez olacaktır...

Geldiğinize sevindim, çok iyi ettiniz, hayırlı paylaşımlarda buluşmak üzere...

Allah'a emanet olun...
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Ve aleykümselam kardeşim
Hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..Bizler burada kocaman bir aileyiz herkese yer vardır.
Kaan kardeşimzinde belirttiği gibi sorularınızı sorularla islamiyet bölümünde sorarsanız daha sağlıklı bilgiler öğrenebilirisniz..
Allaha emanet olun..
selam ve dua ile...
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

aleykum selam hoşgeldin kardeşim.
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Aleyna ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldin hayırlı olur inşallah.Selam ve dua ile.
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

aleyküm selam kardeşim sorularınızı yanıtlamaktan onur duyarız bilmemek değil öğrenmemek yanlıştır bu arada hoşgeldin aramıza Allaha Emanet Ol
hanif 2

hanif 2

Üye · 46 mesaj

RABBİM hepinizden tek tek razı olsun bu sicak karşılama için çok teşekkürler çok mutluyum burda olduum için
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.