🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?

102.385 görüntülenme · 1.176 yanıt

Paylaş:
feryal19

feryal19

Üye · 28 mesaj

aynısının tıpkısı düşüncen düşümcemin sert kardeş saol
ercoment

ercoment

Yeni Üye · 1 mesaj

Ben ercüment 15 yaşındayım 1 yıldır.tümör tedavisi görüyorum şu 4 aydır.kafayı yiyeceğim testim tam tamına 30 puan çıktı.psikiyatri tedavisi görüyorum.allah rızası için bana yardımedin.dini inaçlarım çok fazla çok morve herkese bu yaşı ma rağmen destek veren biriydim.birden bire psikolojik olarak çöktür.bana yardım edin .saygıalrımla
oaybey

oaybey

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamün Aleyküm Arkadaşlar
Aranız yaklaşık Olarak 1 Dakika önce düştüm:))
Vallahi Google amcada islami forumlar üzerine gezinti yaparken bu forumu gördüm.
İçeriği ve Forumun güzelliği beni mıknatıs gibi çekti
Hiç düşünmeden balıklama Atladım Bu foruma
İnşallah hayırlı olur benim için
Osman Aybey
isra nur

isra nur

Üye · 27 mesaj

ercomentBen ercüment 15 yaşındayım 1 yıldır.tümör tedavisi görüyorum şu 4 aydır.kafayı yiyeceğim testim tam tamına 30 puan çıktı.psikiyatri tedavisi görüyorum.allah rızası için bana yardımedin.dini inaçlarım çok fazla çok morve herkese bu yaşı ma rağmen destek veren biriydim.birden bire psikolojik olarak çöktür.bana yardım edin .saygıalrımla

sevgili ercment kardeşim rabbim sana acil şifalar versin inş. ilk önce şunu söylemeliyim ki rabbime tevekkül etmek kadar güzel bişey yok onun sonsuz merhametine rahmetine kendini bırak o çok büyük çok çok merhametli bu dünyada herkesin bir sınavı var sende biliyorsun bu dünya geçici rabbime sığın onun yolundan hiç ayrılma kardeşim edebi saadet yurdu olan cenneti kazaamaya bak ne durumda olursan ol çok zor olsada hayat geçicek unutma allah allah de bağrın yanarak rabbim hiç kendine nida edeni darda koyarmı sevgili kardeşim rabbimden senin için ve tüm islam bilinci ile yaşayanlar için sabır bin kere sabır diliyorum rabbim yolundan merhametinden ayırmasın ..dualarımda olacaksın selametle rabbim şafi ismiyle tecelli eder tüm hastalara inş. dert bizde dermen o'nda
yaşın

yaşın

Yeni Üye · 1 mesaj

selam

selam

aslında uzun zamandır bu sitenin okuyucularındanım hatmişerif ,dini bilgiler ,merak ettiklerim hepsini burda buluyorum
en yakın arkadaşımın tavsiyesiyle keşfettim bu siteyi
başka geyik forumlarında zaman öldürmektense burda boş zamanlarımı faydalı şeylerle değerlendirmek istiyorum
ayrıca yetiştirmem ve örnek olmam gereken iki çocuğum var önce ben doğruyu bulayım ki onlarada doğruyu göstereyim
bünyamin.25

bünyamin.25

Yeni Üye · 3 mesaj

selammun aleykum bende busiteye katılmamın sebebi baktım arkadaşlar birbirlerine çok güzel dua ve sözler söylüyorlar bende inanıyorumki hangi arkadaşımızın dua ya ihtiyacı varsa burda bulunan diğer arkadaşlar hep birlikte dua ederiz ALLAHın hayrı bereketi üzerinize olsun selamun aleyküm...
sabirlazim

sabirlazim

Yeni Üye · 1 mesaj

bende demin bi arkadasimizin dedigi gibi bu siteye tesadufen girdim bende 5 dk icinde uye oldum gercekten guzel anlamli herseyile ama bir an durdum kendi kendime dusundum ben buraya layik degilim ewet hakliyim cunki yasadigi hayat karsisinda kendimi hep kotu yerlere vurdum ickiye verdim kendimi sabah kalktigimda bide kendime lanet ediyodum keske icmeseydim diye ama bidaha bidaha hep boyle geciyo bi ara namaza basladim iki gun kilabildim onuda biraktim ben bugune kadar dusmanima bile yardim etmisimdir seve seve dinle ilgilenmeyide cok seviyorum peygamberimizin ismini duyunca gozlerim doluyo o kadar cok seviyorum sadece uzuntumden kimse yanimda olmadigi icin tek basima avrubada oldugum icin ailesiz akrabasiz tek basina bi ickiye siginiyom cok cok nadir cok pismanimmm FERHAT Allaha emanet olun
ber.ha

ber.ha

Yeni Üye · 0 mesaj

benim bu siteyi bulmam cuz takip etmek icin olmustu tanistim ve sizlere 5 dakkada olsa gun icinde muhakkak ugruyor yazilanlara goz atip elimden geldigince bende katiliyorum ALLAH RAZI OLSUN.Ercument kardesimize dua kosesinde bulusalim.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

sabirlazimbende demin bi arkadasimizin dedigi gibi bu siteye tesadufen girdim bende 5 dk icinde uye oldum gercekten guzel anlamli herseyile ama bir an durdum kendi kendime dusundum ben buraya layik degilim ewet hakliyim cunki yasadigi hayat karsisinda kendimi hep kotu yerlere vurdum ickiye verdim kendimi sabah kalktigimda bide kendime lanet ediyodum keske icmeseydim diye ama bidaha bidaha hep boyle geciyo bi ara namaza basladim iki gun kilabildim onuda biraktim ben bugune kadar dusmanima bile yardim etmisimdir seve seve dinle ilgilenmeyide cok seviyorum peygamberimizin ismini duyunca gozlerim doluyo o kadar cok seviyorum sadece uzuntumden kimse yanimda olmadigi icin tek basima avrubada oldugum icin ailesiz akrabasiz tek basina bi ickiye siginiyom cok cok nadir cok pismanimmm FERHAT Allaha emanet olun

allah yar ve yardımcınz olsun kardeşim
inşallah tez zamanda kötü alışkanlıktan vazgecer
namaza başlarsınız
selametle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
YEŞİLYOL

YEŞİLYOL

Kıdemli Üye · 258 mesaj

Bu siteyi internetten okunması gereken duaları araştırırken yani biraz dolaylı yollardan (büyük bir tevafukla) keşfettim.Öğrenmek istediğim birkaç dua vardı ve bu sitede onlara ulaşınca hemen sıkkullanımlara ekledim siteyi. Hergün İşime sıkkullanımlara eklediğim duaları okuyarak başladım. Duaları okudukça ezberlemeye başladım ve bu yol beni çok mutlu etti. Tavsiye ederim.15-20 dk mı almıyor.Mesela AMENER RASÜYÜ BURADAN ÖĞRENDİM. Sonra Gün içerisnde sitede gezindim. Bazı başlıklar ilgimi çekiyordu ama üyelik istiyordu site. Ben de ,sizin bu cümlelerinizin sebebi ziyaretime tercüman olduğu için cani gönülden düşüncelerinize katılıyor ve üyeliğime sebep olarak gösteriyorum.
Bunun dışında huzur buluyorum.Bu siteye girdiğim her gün farklı kişilerin ama ortak noktaları islam olan kişilerin farklı percerelerden baktığını görüyorum ve bu bana büyük haz veriyor.Paylaşımlar içten ve samimi geliyor .Herkes Ümmeti Muhammedi dualarına dahil ediyor. Peygamberimiz de (s.a.v) ümmeti ümmeti ümmeti diyordu herzman.Unutmamak lazım.Yüce RABBİM cümlemizi kendine layık kul Peygaberimize layık Ümmet eylesin inş. HAYIRLI RAMAZANLAR DUANIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN BU GÜZEL AYDA
tugde

tugde

Yeni Üye · 2 mesaj

Merhabalar

Merhabalar

Siteye üye olalı sanırım beş dakika oldu ve konu gözüme çarptı.Günlerdir,haftalardır zaten bu siteye giriyor ve paylaştığınız hemen her konuyu dikkatle takip ediyorum.Artık şükürler olsun ki aranızdayım :a15: Yıllarca hakkın yolundan şaşmış biri olarak özüme dönmek ve tekrar Allah'a teslim olmak istiyorum.Bana yardım edin.Dualarınız bekliyorum.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

tugdeSiteye üye olalı sanırım beş dakika oldu ve konu gözüme çarptı.Günlerdir,haftalardır zaten bu siteye giriyor ve paylaştığınız hemen her konuyu dikkatle takip ediyorum.Artık şükürler olsun ki aranızdayım :a15: Yıllarca hakkın yolundan şaşmış biri olarak özüme dönmek ve tekrar Allah'a teslim olmak istiyorum.Bana yardım edin.Dualarınız bekliyorum.

hoş geldiniz kardeşim
üyeliğiniz hayırlı olur inşallah
selametle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
cuneyt-77

cuneyt-77

Aktif Üye · 82 mesaj

S.a. Hamd alemlerin rabbi olan Allahadır, hamd olsunki bi sürü boş iş varken bu tarz sitelere üye olupta burda Allah(cc) ı anan insanlar var ve bende onlardan biri olmak, bu topluluktan mümin insanların dualarına ortak olup nasibimi almak için üye oldum. Rabbim dua alan dua eden ve duaları kabul olanlardan eylesin, şüphesizki Allah(cc) işitendir duaları kabul edendir
medine_asıgı_ebr

medine_asıgı_ebr

Kıdemli Üye · 110 mesaj

bu siteye üye oldum cunku? ögrenmek ve bildiklerimi okuduklarımı aktarmak ve temiz insanlarla bi arada bulunmak...sükür rabbime ki simdi böle bi yerdeyim:)...selametle
Nebile..

Nebile..

Üye · 14 mesaj

Üye olalı saniyeler oldu ve bu başlık dikkatimi celbetti..

Ben islami konuların seviyeli bir şekilde tartışılacağı güzel sitelerden istifade etmek istiyordum ve sanırım isteğimi bu siteyle gerçekleştirmiş bulunuyorum .. :)

Bilmediğim konularda bilgilenmek,bildiğim konularda ise bilgilendirmektir amacım..

Hayırlı olsun inşAllah..
Allah'a emanet..
aysgll

aysgll

Yeni Üye · 1 mesaj

Benim asıl amacım arkadaşıma yardım etmek.. Benim çok yakın bir arkadaşım dostum var .. Ve islamiyetin doğru olmadığını ve kurallarının mantığına uymadığını söylüyor bi yaratıcının olduğuna inandığını ama doğru dinin bu olduğuna inanmadığına söylüyor.. Araştırma yaptığını söyledi bende islamiyetide araştırdınmı başka dinleri arastırıken dedim oda zaten beni araştırmaya yönelten islamiyetteki mantıksız seylerdi dedi.. Ilk tanıdığım zamanlarda inandığını söyledi meğer geçiştirmiş çünkü ben sert karşılık verdiğim için doğruyu çok açık söylemedi.. Bu aralar ağzından bununla ilgili sözleri almaya çalışıyorum yarım yamalak bişeyler anlatıyorr.. Ben nasıl yanıtlar vereceğimi bilmiyorum çöünkü verdiğim ters yanıtta tamam sen haklısın sen beni anlamıyosun gibi sözler söylüyo başka dille nasıl anlatabilirim yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar.. Ben olabilğince çok uğraşırım bilmediğim seyler varsa sizden öğrenip anlatırım yardımcı olur akıl verirseniz çok teşekkürler..
Yadost

Yadost

Yeni Üye · 1 mesaj

Esselamu Aleyküm.
bu siteyi cematlerle ilgili bilgi ararken buldum.Tasavvuf konusuna ve cemaat konularına ilgim dolayısıyla bu siteden faydalanabileceğimi ve bu konuda faydalanabileceğim gönül dostlarından yaralanmayı umuyorum.Fakat böyle ulvi amaçları hedeflemiş sitelerde gayrı ciddi sözüm ona muhabbetler hoş değil.
Biliyorsan konuş alim sansınlar,bilmiyorsan sus molla sansınlar. Mukabilinde buradan faydalanmak lazım. Zamanı luzumsüz laf kalabalıkları ile harcamanın anlamı yok diyorum.
Allah bu yolda çaba sarfedenlerrden razı olsun. Herkese selamlar
Zi$an gamze

Zi$an gamze

Üye · 37 mesaj

Siteye her girdigimde dinim hakkinda yeni bilgiler ediniyorum paylasimlar çok guzel ve yararli...
esma34

esma34

Üye · 36 mesaj

zamanı güzel değerlendirebilmek...
Ayhankrc

Ayhankrc

Yeni Üye · 2 mesaj

İlim tahsil etmek maksadıyla yollara düşen kimseye Allah Teâlâ cennete giden yolu gösterir
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.