ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.383 görüntülenme · 1.176 yanıt
fulgurasa
islamiyeti araştırırken tesadüfen ve ilk bu siteyi gördüm bir dakika bile durmadan, başka bir yere bakmadan her şekilde faydalanabilmem için üye oldum. Amacım; bilmediklerimi öğrenmek, bildiklerimi sağlamlaştırmaktır.
sa
aleyküm selam kardeşim iyi yapmışsın üye olmakla;)
hoşgeldin...
bu siteye tamamen tesadüf eseri ulaştım biraz inceledim gerçekten faydalı bilgiler olduğunu görünce üye olmaya karar verdim bu ve bunun gibi siteleri hazırlayalardan ALLAH razı olsun A.E.O
ben google da dını içerıklı bır konu araştırdıgımda,genelde şakkadanak bu sıte gelıyordu karşıma bır bakayım ıkı bakayım derken, uye oldum. fakat ev hanımı oldugum ıcınde pek vakıt bulup,sonralardan gıremedım ama bu gunlerde burdayım ve guzel şeyler okuyor ve ogrenıyorum.ALLAH RAZI olsun sıteye emegı gecen herkesten,
selamün Aleyküm
selamün Aleyküm
Ben bu siteye tesadüfen girdim ama ondan sonra mümkün olduğunca ziyaret etmeye çalışıyorum. Hem bilmediğim o kadar çok şey var ki anlatamam. İnşallah her geçen gün ekisklerimi kapatacam, Ne yalan söyleyim bir de yeni arkadaşlar edinmek amacındayım, Galiba benim yoğurdum ekşi biraz değil mi :a11:
selamün Aleyküm
Ben bu siteye tesadüfen girdim ama ondan sonra mümkün olduğunca ziyaret etmeye çalışıyorum. Hem bilmediğim o kadar çok şey var ki anlatamam. İnşallah her geçen gün ekisklerimi kapatacam, Ne yalan söyleyim bir de yeni arkadaşlar edinmek amacındayım, Galiba benim yoğurdum ekşi biraz değil mi :a11:
Selamün Alayküm
Selamün Alayküm
Ben bir arkadaşım tavsiyesi ile üye olmuştum. Uzun zamandır giremedim çünkü askerdeydim. ALLAH'a şükürler olsun askerliğim bitti. Bu sitede bilmediklerimi de öğreniyorum eksiklerimi tamamlıyorum. ALLAH razı olsun bu siteyi kuranlardan.
Selamün Alayküm
Ben bir arkadaşım tavsiyesi ile üye olmuştum. Uzun zamandır giremedim çünkü askerdeydim. ALLAH'a şükürler olsun askerliğim bitti. Bu sitede bilmediklerimi de öğreniyorum eksiklerimi tamamlıyorum. ALLAH razı olsun bu siteyi kuranlardan.
ve aleyküm selam hepiniz hoş geldiniz
üyelikleriniz hayırlı olsun
selametle
üyelikleriniz hayırlı olsun
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
bu siteye girirerek bilmedigimiz konular hakkında bilgi edinebilir cok güzel islami sohbetler yapabiliriz diye düşünüyorum .
Selamun Aleyküm..
Ben bu siteyi dinimiz hakkinda pek birsey bilmedigimi farkettigimde buldum. Korktum, nefsimin eline teslim olmaktan korktum. Buna biseyler yapmanin zamani diye düsünerken googleda dini siteler olarak arastirma yaparak sizin siteniz cikti karsima. Aradigim bu dedim ve üye oldugum dadikadan itibaren m:üthis bir huzur kapladi icimi. Bugüne kadar ne kadar bos yasadigimi fark ettim. Büyük olarak gördügüm sorunlar sayenizde zerre kadar degeri kalmadi gözümde. Gözlerim acildi.Tek istegim sadece dinimize layik olarak görevlerimi yerine getirebilmek. Kapali olmakla müslüman olunmuyor bu güne kadar bombos yasamisim. Bu sitede emegi olan bütün kardeslerimizden Allah (c.c.) Binkez Razi olsun.
Rabbim beni affeder Insa-ALLAH
Rabbim Yar ve Yardimciniz Olsun
Selam ve Dua Ile..
Ben bu siteyi dinimiz hakkinda pek birsey bilmedigimi farkettigimde buldum. Korktum, nefsimin eline teslim olmaktan korktum. Buna biseyler yapmanin zamani diye düsünerken googleda dini siteler olarak arastirma yaparak sizin siteniz cikti karsima. Aradigim bu dedim ve üye oldugum dadikadan itibaren m:üthis bir huzur kapladi icimi. Bugüne kadar ne kadar bos yasadigimi fark ettim. Büyük olarak gördügüm sorunlar sayenizde zerre kadar degeri kalmadi gözümde. Gözlerim acildi.Tek istegim sadece dinimize layik olarak görevlerimi yerine getirebilmek. Kapali olmakla müslüman olunmuyor bu güne kadar bombos yasamisim. Bu sitede emegi olan bütün kardeslerimizden Allah (c.c.) Binkez Razi olsun.
Selam ve Dua Ile..
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
son_nefes_54bu siteye girirerek bilmedigimiz konular hakkında bilgi edinebilir cok güzel islami sohbetler yapabiliriz diye düşünüyorum .
10un 100ündenAmacıM,İlmi yönden kendimi geliştirmek.Her konuda bilgi sahibi olMak...:a26:
ufuk1335konuları okuyorum genelde dını hıkayeler cok hosuma gıdıyor.....
vedat43bende mehdi a.s hakkında bilgiler arar ken buldum sayfanızı
Seyma!Selamun Aleyküm..
Selam ve Dua Ile..
ibraHislerime tercuman oldunuz..
ilk-nuramacım belliydi, kapanmayla ilgili yardım almak.... :)
Allah'ın izniyle aldım da....
ve şimdi birikimime birikim eklemek için okuyorum, öğreniyorum, Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi.
Selamün Aleyküm Ve Rahmetullahi
Hepinize hoşgeldiniz diyor Allah'u tealanın selamı üzerinize olsun diyorum
Rabbim niyetinizi hayırlı bereketli kılsın.
Yardım istediğiniz konularda yardım alacağınızdan emin olabilirsiniz.Burda hepimiz bir aileyiz ve sizede tekrardan ailemize hoşgeldiniz diyorum
Hayırlı geceler
Bu siteyi ziyaret etmemin amacı toplu halde birşeyleryapabilmek.ve gerçekten allaha (cc) ve peygambere (sav)gönülden bağlı sahil kullarla sohbet edebilmek bilinmeyeni öğrenmek ve öğretmek için giriyorum.allah(adı sanı yüce olan) bu siteyi yapandanda emeği geçendende razı olsun.hepiniz bizlere hakkınızı helal edin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.