ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.386 görüntülenme · 1.176 yanıt
islami konuları müslümanların nasıl tartıştıklarını hangi kaynaklara baş vurduklarını birbirlerine nasıl yardımcı olduklarınıgörmek için aranıza katılıyorum.
İnternette hobi anlamında da paylaşımlar yaptığım için, forum ortamını ve samimiyetini iyi bildiğimden; kusursuzlukların kitabı olan Kur'an'ı paylaşarak daha iyi öğrenmenin ve daha doğru yaşamanın çok iyi bir method olabileceğini düşündüm. Çünkü, forum ortamları aynı zamanda bir arşiv niteliğinde olduğu için ve anlık olarak en doğru cevaba ulaşılabileceği için; çokca suistimal edilen bilgisayar/İnternet teknolojisinin güzel yanlarından biridir. Ne mutlu ki teknolojiyi, ahlaksızlık ve boş şeyler için değil, bizleri hakikate ve doğruya götürecek olan yüce dinimize yönelip maneviyetımızı pekiştirmek için kullanıyoruz...
Eksikliklerimi tamamlamak için geldim bu ortama.RABBIM(C.C.)'a şükürler olsun ki iyikide gelmişim.ALLAH(C.C.) sizlerden razı olsun.Sonu uçurum olan bir yoldan biz günahkar kulları çevirdiğiniz ve doğru yol olan ALLAH(C.C.)'ın yoluna ilettiğiniz için RABBIM(C.C.) sizlerden razı olur inşallah.
ZÜHRE_
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
siteye girme amacım burdaki insanların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak ve bir birimizden dua istemek ve dua etmek selam ve dua ile kalın
ben bu siteye insan oldugumu hatırlamak için giriyorum görevleri olan işleri harekete gecirmek çin mesela öncedende kuran okuyodum ama buradaki paylasımlara ortak olarak dahada hızlı olamaya calışıyorum mesela okuyacagım on ise ben otuz alıyorum kendimi zorluyorum.Bide buradaki herseyin samimiyetine çok güveniyorum hiç bir menfaat yok herkes HAK RIZASININ gözetiyor bence
Esselamü aleyküm
Esselamü aleyküm
Merhabalar bu gün aranıza katıllan kardeşiniz olarak cennet ehlinin selamıyla sizleri selamlıyorum essalamu aleyküm ve rahmetullah burda olmaktan çok mutluyum o kadar mutlu oldum ki kardeşlerimizin salavati şeriflerini gördüyümde inşallah allah daim eder imanlı kullarıyla bizi haşreder ben bi garip hafızım dualarınızı bekliyorum bizler yanlızca din kardeşlerimizden dua bekleriz rabbim yar ve yardımcımız olsun amin bu siteyi açanlardan razı olsun islama susamış kardeşiniz olarak hepinizi kutlar allaha emanet ediyorum esselamu aleyküm
Esselamü aleyküm
Merhabalar bu gün aranıza katıllan kardeşiniz olarak cennet ehlinin selamıyla sizleri selamlıyorum essalamu aleyküm ve rahmetullah burda olmaktan çok mutluyum o kadar mutlu oldum ki kardeşlerimizin salavati şeriflerini gördüyümde inşallah allah daim eder imanlı kullarıyla bizi haşreder ben bi garip hafızım dualarınızı bekliyorum bizler yanlızca din kardeşlerimizden dua bekleriz rabbim yar ve yardımcımız olsun amin bu siteyi açanlardan razı olsun islama susamış kardeşiniz olarak hepinizi kutlar allaha emanet ediyorum esselamu aleyküm
nalan kılıçMerhabalar bu gün aranıza katıllan kardeşiniz olarak cennet ehlinin selamıyla sizleri selamlıyorum essalamu aleyküm ve rahmetullah burda olmaktan çok mutluyum o kadar mutlu oldum ki kardeşlerimizin salavati şeriflerini gördüyümde inşallah allah daim eder imanlı kullarıyla bizi haşreder ben bi garip hafızım dualarınızı bekliyorum bizler yanlızca din kardeşlerimizden dua bekleriz rabbim yar ve yardımcımız olsun amin bu siteyi açanlardan razı olsun islama susamış kardeşiniz olarak hepinizi kutlar allaha emanet ediyorum esselamu aleyküm
ve aleyküm selam nalan kardeşim
hoş geldin aramıza
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
YAGMURBEY
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.