Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...
ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE?
102.389 görüntülenme · 1.176 yanıt
Diğer forumlar çok gereksiz ama bu tip forumlarda huzur buluyor insan...
ben bunun yanında şunu söylemek isterim amac zannedersem herkesin amacı aynı
artı olarakta benim islami duygu ve düşüncelerimi paylaşabileşiğim ve yapmacık değil samimi dostluklar kurmak ; >kimseyi tanımasamda
diğer insanlar saçma sapan konularla ve şehvetle paylaştığı bir siteler olduğuna göre , islamiyeti kendine referans alanların da faydalı konularla birbirini aydınlattığı paylaştığı bir site olmalı bu var olan siteye fayda olmasada desteğim olsun
bilgili olanlarımızdan faydalanmak
ben bunun için üye oldum ve çokda memnunum
artı olarakta benim islami duygu ve düşüncelerimi paylaşabileşiğim ve yapmacık değil samimi dostluklar kurmak ; >kimseyi tanımasamda
diğer insanlar saçma sapan konularla ve şehvetle paylaştığı bir siteler olduğuna göre , islamiyeti kendine referans alanların da faydalı konularla birbirini aydınlattığı paylaştığı bir site olmalı bu var olan siteye fayda olmasada desteğim olsun
bilgili olanlarımızdan faydalanmak
ben bunun için üye oldum ve çokda memnunum
ben bu akşam otururken pc başında sonra içime birden görsel olarak dinimi öğreneceğim kaynaklar arama isteği geldi sonra google'ye dinimi öğrenmek istiyorum diye yazdım ilk açılan site bu olduğu için girdim tabi sonra oytun diye bir kardeşimizin açmış olduğu topik çıktı karşıma onu okurken bu kardeşim "dinimi öğrenmek istiyorum bana yardım edin" diyordu tabi yazılanları merakla okurken aşağıda ashabı kiram nickli bir kardeşimiz bu sitede olmasının bir şans olduğunu bu site saysinde bilmediği çok şeyleri öğrenebileceğini ifade etti tabii oytun kardeşimiz bu kardeşimize msn adresinden ona yardımcı olup olamayacağını sordutekrar aşağıda başka bir kardeşim (nickini hatırlamıyorum) neden bir msn adresi istediğiniş bunun yasak olduğunu hem onun bir bayan olduğunu söyledi. bende üye özelliklerini kontrol ettim bayan yada bay olduğu nerde yazıyor diye tabii buna dair hiçbir işaret bulamadım ashabı kiram linkine tıkladım karşıma üye olun yazısı çıktı bende merakla öğrenmek için üye oldum ama beni foruma döndürünce kendimi birden forum ana sayfasında buldum tanışma kısmıilgimi çekti tabiki alt başlık olarak ta bura ilgimi çekti sonra içimi dökeyim dedim yani siteye giriş sebebim dini konularda bilgilenmem ancak üye oluş sebebim ashabı kiram kardeşimizin cinsiyetinin nerede yazdığını görmek ama oda nasip olmadı çok şükür inşallah bundan sonrav tabi bu yazdıklarımdan sonra atılmazsam öğrenmek ve öğretmek amacım olacaktır inşallah allah tüm müslümanları işlerinde muvaffak eylesin
amin.
amin.
Bilgiyi varsa paylaşmak ve bilmediklerimi öğrenmek amacıyla girdim.Art niyetli kişilerin böyle mütevazi sitelerde varolduğuna inanmıyorum.Varsada denizin kendine ait olmayanı kıyıya attığı gibi onlarda ilim deryasının kıyılarına vurmaya mahkumlar.Allah'a emanet olun.
bu sıteyi tesadüfen buldum.namaz yada kuran harflerı ıle ılgılı bır seye bakıyordum ve kendımı sıtenın dosyalarında buldum.bana yardım edenler oldu.basörtü konusunda olsun calısma konusunda olsun.ismını hatırladığım bıri vardı -kaan -yazdıklerıyla içimi rahatlattı.epeydır yoktum .tekrar üye oldum.daha öğrenecegım cok sey var.
sertYüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.Ben hem ödevlerimi yapıyorum hemde ders çalışıyorum
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)
Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?
kral_hakanben bu akşam otururken pc başında sonra içime birden görsel olarak dinimi öğreneceğim kaynaklar arama isteği geldi sonra google'ye dinimi öğrenmek istiyorum diye yazdım ilk açılan site bu olduğu için girdim tabi sonra oytun diye bir kardeşimizin açmış olduğu topik çıktı karşıma onu okurken bu kardeşim "dinimi öğrenmek istiyorum bana yardım edin" diyordu tabi yazılanları merakla okurken aşağıda ashabı kiram nickli bir kardeşimiz bu sitede olmasının bir şans olduğunu bu site saysinde bilmediği çok şeyleri öğrenebileceğini ifade etti tabii oytun kardeşimiz bu kardeşimize msn adresinden ona yardımcı olup olamayacağını sordutekrar aşağıda başka bir kardeşim (nickini hatırlamıyorum) neden bir msn adresi istediğiniş bunun yasak olduğunu hem onun bir bayan olduğunu söyledi. bende üye özelliklerini kontrol ettim bayan yada bay olduğu nerde yazıyor diye tabii buna dair hiçbir işaret bulamadım ashabı kiram linkine tıkladım karşıma üye olun yazısı çıktı bende merakla öğrenmek için üye oldum ama beni foruma döndürünce kendimi birden forum ana sayfasında buldum tanışma kısmıilgimi çekti tabiki alt başlık olarak ta bura ilgimi çekti sonra içimi dökeyim dedim yani siteye giriş sebebim dini konularda bilgilenmem ancak üye oluş sebebim ashabı kiram kardeşimizin cinsiyetinin nerede yazdığını görmek ama oda nasip olmadı çok şükür inşallah bundan sonrav tabi bu yazdıklarımdan sonra atılmazsam öğrenmek ve öğretmek amacım olacaktır inşallah allah tüm müslümanları işlerinde muvaffak eylesin
amin.
iiki kardeşim tesadüflerin hayrı vardır
Benim amacım yaşadıgım bir olay hakkında fikir almak akıl danışmak tavsiye edinmek çok ihtiyacım var ve bu konuyu tanışma köşesinde akıl arıyorum diye açmıştım yardımcı olmak isteyenler baksın lütfen
selamun aleyküm bu siteye üye olmamın bir sebebi yok birkaç sebebi var.en önemlisi sünneti öyrenmek ve sevgiyi paylaşmak.eksiklerimi kardeşlerimin yorumlarından tamamlamak.sebeb olanlardan rabbim ebeden daimen razı olsun.selam ve dua ile
istediğim şeyleri busiteden buluyorum.çok faydalı... çok güzel şeyler var.Allah hazırlayanlardan razı olsn....
ceylin2009
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
ben bu siteye bilgilenmek için kayıt oldum bana yardım edin öğrendiğim bilgileri eşime çocuğuma öğretmek istiyorum allah razı olsun bu siteyi kuranlardan neolur yardımcı olun allaha emanet olun
Umut KilicDiğer forumlar çok gereksiz ama bu tip forumlarda huzur buluyor insan...
genelleme yapmasak :a21:
ben birtek burada değilim mesela.. bizimde var forumumuz elh. gereksizlerden değil... B)
neriman bişkinben bu siteye bilgilenmek için kayıt oldum bana yardım edin öğrendiğim bilgileri eşime çocuğuma öğretmek istiyorum allah razı olsun bu siteyi kuranlardan neolur yardımcı olun allaha emanet olun
Rabbim niyetinize göre muaffakiyet nasip etsin kardeşim... :a12:
inşaallah siz bize biz size yardım ederiz... hemde büyük bir sevinçle.. B) B)
hem burada hem www.takvaehli.com da. burayıda ziyaret ederseniz birebir sorularınızada cevap verebiliriz forum ahalisi olarak:a12:
ben bu siteye daha dün üye oldum ama fırsat buldukça konu okumaya çalışıyorum o kadar zengin bi siteki okudukça daha çok zaman bulup sürekli sitede olasım geliyor Allah CC. razı olsun sitede emeği geçen herkezden
Selamün Aleyküm!
Açıkcası tesadüfen bir şeyler ararken buldum burayı!
Ve iyi ki gelmişim diyorum!
İnsan buradayken kendisini iyi hissediyor!
Paylaşıyor,okuyor,öğreniyor....
İyi var...
Allah'a emanet olunuz!
Açıkcası tesadüfen bir şeyler ararken buldum burayı!
Ve iyi ki gelmişim diyorum!
İnsan buradayken kendisini iyi hissediyor!
Paylaşıyor,okuyor,öğreniyor....
İyi var...
Allah'a emanet olunuz!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5805-uyelerin-siteye-girmelerindeki-asil-amac-ne · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.