Sizden sonra geleni tahmin etme
285.953 görüntülenme · 4.632 yanıt
Selamun aleyküm arkadaşlar.muzdarip zeynep geldi kabul ederseniz.benden sonra kim gelecek acaba...
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Hoşbulduk canım senden sonra ben geleyimde benden sonrada sen gelde ayetelkürsiyi kap:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
benden sonra fotocu gelecek
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
amin de bizim burada dışarısı güllük gülistanlık:)neyse sende dua edersin artık bize:)benden sonraaaaaaaa kiiiim geleceeeek bekliyorum bakalım kim gelecek fotocu olabilirmi:)
bu arada arkadaşlar bi istirhamım olacak.bana tecvit anlatımı lazım.arkadaşlar elinizde böyle bişey varsa bana mail atabilirmisiniz.acilen ihtiyacım var.
:)yanıldın canım ben geldimde
benden sonra fotocu gelecek bakta gör:)
benden sonra fotocu gelecek bakta gör:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.