Sizden sonra geleni tahmin etme
285.953 görüntülenme · 4.632 yanıt
gulum.seallah c.c. kabul etsin fotocu kardeşim...
bu arada senin ismin ne kardeşim..
ayşegül kardeşim hoş geldin...
nasılsın bakalım..
hoş bulduk çok şükür çok iyiyim sizler nasılsınız....:a12::a14::a14::a14:
bende geldim:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
ben geldim
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Oy oy oy ebrar kardeş sesleniyorum sesleniyorum duymuyorsun.mübarek nerelerdesin::)sonrada sitem üstüne sitem.benden sonra sengel hade bakem:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
allah razı olsun kardeşim.hoş geldin sefalar getirdin.sen nasılsın?
Sanada hayırlı sabahlar kardeşim.yok ebrar gelmez çünkü burada değelki :)benden sonra sen geleceksin demekki:)
Nerede bu devlet,nerede bu millet,nerede benim arkadaşlarım:)
Gününüz hayırlı,ömrünüz berekeli,yuvanız huzurla dolsun kardeşler.
Fotocu kardeş senmi geleceksin?
Fotocu kardeş senmi geleceksin?
gulum.se, post: 1064555, member: 48192ben geldim....
benden sonra gelen kişi, tatlı dilli, güler yüzlü birisi...
İltifatlara bak.. Görünce Hemen geldim..
Allah razı olsun..
Sıradaki kardeşim de Sıcakkanlı, güleryüzlü , gönlü güzel biridir...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.