Sizden sonra geleni tahmin etme
285.910 görüntülenme · 4.632 yanıt
Hahahaha malesef ben geldim.hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama.benden sonra şehadetgülü gelir:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Bencede tutmadı neredeymiş merve sultan:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
ben geldim
benden sonra ayşegül geli mi
benden sonra ayşegül geli mi
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
hayal_8100, post: 1064906, member: 86761Hahahaha malesef ben geldim.hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama.benden sonra şehadetgülü gelir:)
hayal kırıklığına uğradım:a33:
allah kabul etsin
benden sonra ayşegül gelir
benden sonra ayşegül gelir
.....
NFK
NFK
hayal_8100, post: 1064339, member: 17434Oy oy oy ebrar kardeş sesleniyorum sesleniyorum duymuyorsun.mübarek nerelerdesin::)sonrada sitem üstüne sitem.benden sonra sengel hade bakem:)
Emine Emel, post: 1064385, member: 99322hayırlı sabahlar selamün aleyküm
belki benden sonra gelir ebrar kardeş
hayal_8100, post: 1064389, member: 80887Sanada hayırlı sabahlar kardeşim.yok ebrar gelmez çünkü burada değelki :)benden sonra sen geleceksin demekki:)
ozlem_27, post: 1064737, member: 19234selam bende geldim..
benden sonra sanırım trhacker gelecek :D
VE SONUNDA GELDİM SİZİ SEVİYORUM:a29:
Benden sonra can kardeşim huzur pınarı gelecek bakında görün:)
Vay vay vay ebrar kardeşim nerelerdesin sen ya.bugün merveyi ve seni bulabilene aşkolsun:)hoşgeldin
Siz gelinde yeterki ben yanılırımda önemli değil:)
gelmez ben gelirim benden sonra zeynep gelir
.....
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.