bugün benim doğumgünümm

4.508 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

mine_, post: 1010823, member: 83742nice mutlu yıllara inşallah sağlıklı sevdiklerinle mutlu ve huzurlu..yeni yaşın hayırlı olur inşallah..

saol canım allah razı olsun inşallah canım inşallah
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

yun_us25, post: 1010834, member: 1200

doğum günün kutlu olsun; RAHMAN hayırlı ömür nasib eylesin kardeşim

saol ağbicim rabbim hayırlı ömürler nasip eylesin inşallah
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

şehadetgülü, post: 1010876, member: 57410selamün aleyküm kardeşim
doğum günün mübarek olsun
Rabbim nice mutlu ve uzun yıllar nasip eylesin

amin canım saol inşallah selam ve dua ile
northerner

northerner

Kıdemli Üye · 253 mesaj

rabbim hayırlı sağlıklı huzur dolu bir ömür nasip etsin
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

doğum günün kutlu ols,n RABBİM sağlıklı,huzurlu,hayırlı bir hayat yaşamayı nasip etsin inşaallah....
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

doğum günün kutlu olsun güzel kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun ömrün boyunca hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olursun inşaALLAH(AMİNNNN)
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

doğum gününüz kutlu olsn daha nice güzel senelere İnsallah =)
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

doğum günün kutlu olsun, iyiki doğmuşsun kardeşim nice yıllara
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

canım birtanem iyiki doğmuşsun ve iyiki senin gibi melek kalpli bir kardeşim oldu burada.seni gerçekten çok seviyorum ne olur kusura bakma msn giremiyorum sıkıntılar yüzünden.bunalmışım felan şimdi daha iyiyim ama.iş arıyorum görüşmeler kurslar derken elimi eteğimi çektim.ama hep aklımdasın geçen hastenede birisine seni anlattıım.atlattığın zorlukları ve senin o güzel yüreğinle yaptığın mücadeleni.her zaman aklımdasın bunu asla ama asla unutma.sen benim başarı örneklerimden birisin canım.iyiki ve iyiki doğdun.ALLAHA emanet o
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Kardeşim Rabbim hayırlı ve uzun önürler nasip etsin ve sizleri bizleri İslama hizmet eden kullardan eylesin. Selam ve dua ile
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

northerner, post: 1011112, member: 94400rabbim hayırlı sağlıklı huzur dolu bir ömür nasip etsin

amin vanım kardeşim allah razı olsun allah herkese sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

huzurpınarı, post: 1011184, member: 66278doğum günün kutlu ols,n RABBİM sağlıklı,huzurlu,hayırlı bir hayat yaşamayı nasip etsin inşaallah....

allah razı olsun kardeşim çokk saol selam ve dua ile
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

zencefil_1109, post: 1011399, member: 96895doğum günün kutlu olsun güzel kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun ömrün boyunca hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olursun inşaALLAH(AMİNNNN)

sağol canım allah razı olsun
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nefs-i mutmainne, post: 1011452, member: 71226doğum gününüz kutlu olsn daha nice güzel senelere İnsallah =)

allah razı olsun canım kardeşim inşallah
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

serap8191, post: 1011722, member: 12898canım birtanem iyiki doğmuşsun ve iyiki senin gibi melek kalpli bir kardeşim oldu burada.seni gerçekten çok seviyorum ne olur kusura bakma msn giremiyorum sıkıntılar yüzünden.bunalmışım felan şimdi daha iyiyim ama.iş arıyorum görüşmeler kurslar derken elimi eteğimi çektim.ama hep aklımdasın geçen hastenede birisine seni anlattıım.atlattığın zorlukları ve senin o güzel yüreğinle yaptığın mücadeleni.her zaman aklımdasın bunu asla ama asla unutma.sen benim başarı örneklerimden birisin canım.iyiki ve iyiki doğdun.ALLAHA emanet o

selamün layküm ablam nerelerdesin sen ya özledim walla allah razı olsun ablam bende seni çok sewiyorum iyiki varsın sende benim hep aklımdasın ablacım resimlerine baktım çok tatlı çıkmışsın hatta not yazdım okumadın sanırım ewet ablacım çok zor günler yaşadım ama bitti çok şükür inşallah bu sınavı hakkıyla verebilmişimdir rabbim kimseye dert verip dermen aratmasın inşallah saol ablam benim çok mutlu oldum msjını görünce öpt senii kocaman allah a emanet ol
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

doğum gününüz kutlu olsun selam ve dua ile.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

hayri07doğum gününüz kutlu olsun selam ve dua ile.

allah razı olsun canım kardeşim sağolasın
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

elanaz 21, post: 1011930, member: 48192selamün layküm ablam nerelerdesin sen ya özledim walla allah razı olsun ablam bende seni çok sewiyorum iyiki varsın sende benim hep aklımdasın ablacım resimlerine baktım çok tatlı çıkmışsın hatta not yazdım okumadın sanırım ewet ablacım çok zor günler yaşadım ama bitti çok şükür inşallah bu sınavı hakkıyla verebilmişimdir rabbim kimseye dert verip dermen aratmasın inşallah saol ablam benim çok mutlu oldum msjını görünce öpt senii kocaman allah a emanet ol

aleyküm selam ablacım.ablan bu aralar çok daraldı birtanem ama şükür bugünümede.çekmişim farkında olmadan kendimi iş bakıyorum bir yandan aileler daha tanışmadı.ne olacak belli değil.çok bunalıyordum.ama daha iyiyim artık msn felan çok nadir giriyorum.ödev için internete giriyorum daha çok .kurlarda var bir yandan.canım RABBİM seni bir ömür mutlu etsin sen bunu fazlasıyla hakediyorsun çünkü.görmedim birtanemyaadığını bir ara bakarım ama .tekrar nice mutlu yaşlara birtanem
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

doğum günün kutlu olsun hayırlı mutlu sağlıklı huzurlu imanlı bir ömür geçirmen dileğiyle
tüm duaların ve dileklerin kabul olsun inşallah allaha emanet..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.