bugün benim doğumgünümm
4.508 görüntülenme · 62 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar benim goğumgünümü kutlamak için kimse forum açmadı:a32:o yüzden kendi formumu kendim açayım dedim bugün doğumgünüm 22 yaşına girdim rabbim hayırlı.sağlıklı uzun ömürler versin inşallah DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN MUTLU OLAYIM SENELERCE.......:a44::a44:
selamün aleyküm doğum günün kutlu olsun kardeşim nice senelere inşallah
allah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin
yolundan ayırmasın şaşırtmasın inşallah
DİLEK-HİLAL, post: 1010556, member: 96544selamün aleyküm doğum günün kutlu olsun kardeşim nice senelere inşallah
saol canım rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah
s.a. kardeşim Rabbim size uzun ümür, sağlık ve mutluluklar nasip eylesin.Sizleri ve bizleri islamın gerçek hedefi ve bilincinde yaşayan kolların zümresine dahil etsin.Nice yıllara imanla huzurlu olmanızı dilerim.
**cevdet**, post: 1010570, member: 87927s.a. kardeşim Rabbim size uzun ümür, sağlık ve mutluluklar nasip eylesin.Sizleri ve bizleri islamın gerçek hedefi ve bilincinde yaşayan kolların zümresine dahil etsin.Nice yıllara imanla huzurlu olmanızı dilerim.
allah razı olsun ağbicim inşallah ağbicim allah doğru yoldan ayırmasın cümlemizi selam ve dua ile
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes ayni şeyi yasıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı” dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle...
rabbim uzun ömürler versin kardeşim selametle...
rabbim uzun ömürler versin kardeşim selametle...
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
elanaz 21, post: 1010553, member: 94308selamün aleyküm arkadaşlar benim goğumgünümü kutlamak için kimse forum açmadı:a32:o yüzden kendi formumu kendim açayım dedim bugün doğumgünüm 22 yaşına girdim rabbim hayırlı.sağlıklı uzun ömürler versin inşallah DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN MUTLU OLAYIM SENELERCE.......:a44::a44:
Allah C.C. hayırlı, güzel, mutlu ve huzurlu daha nice yaıılar nasip etsin kardeşim...
Tebrik ederim sizi...

Tebrik ederim sizi...

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54137-bugun-benim-dogumgunumm · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.