bugün benim doğumgünümm
4.511 görüntülenme · 62 yanıt
Aleyküm Selam
Canımm kusura bakma nolur. Aklımdaydı aslında.seni msn de görünce doğum gününü kutlayacaktım. Ama göremedim. Allah c.c hayırlı uzun ömürler versin inşallah. İstediğin herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah. Allah c.c Yolundan ayırmasın canım.
Allaha emanet ol
Canımm kusura bakma nolur. Aklımdaydı aslında.seni msn de görünce doğum gününü kutlayacaktım. Ama göremedim. Allah c.c hayırlı uzun ömürler versin inşallah. İstediğin herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah. Allah c.c Yolundan ayırmasın canım.
Allaha emanet ol
sevgi_ile, post: 1010648, member: 87927Rabbim sağlıklı ve mutlu nice seneler nasip etsin.
Yüzünden gülümseme yüreğinden allah sevgisi eksik olmasın inşallah.
Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
inşallah canım allah razı olsun rabbim ağlatmasın inşallah
necla_38, post: 1010659, member: 95670Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes ayni şeyi yasıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı” dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle...
rabbim uzun ömürler versin kardeşim selametle...
üzülüyorum aslında bir yaş daha büyüdüme ama geçtimiz yıl mükemmel bir yıldı diyemiyorum çok zor süreçler yaşadım allah bir daha yaşatmasın inşallah bu yıla mükemmeldi diyebilrim inşallah canım allah razı olsun
gülsengül, post: 1010662, member: 95670Doğum günün kutlu olsun kardeşim
Allah hayırlı ömürler nasip etsin inşaALLAH..
sağol canım hep bereber nice mutlu yıllara inşallah islamiyet gen tr üyesi oldum için çok şanslıyım
mavci, post: 1010675, member: 79773Allah C.C. hayırlı, güzel, mutlu ve huzurlu daha nice yaıılar nasip etsin kardeşim...
Tebrik ederim sizi...
ahh canım kardeşim sağol o çiçek benmiyim yok ya ben olsam olsam böcek olurum saol allah razı olsun:a27:
kardelele, post: 1010676, member: 92918"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
sağlıklı ,huzurlu,mutlu ve umutlu nice mutlu yıllara.
Allah yar ve yardımcın olsun.
aleyküm selam canım kardeşim saol rabbim razı olsun yalnız bırakmadınız benii
Birnur, post: 1010716, member: 96544Aleyküm Selam
Allaha emanet ol
sağol ablacım olsun önemli değil allah razı olsun rabbim 21 yaşında yaşadığım sıkıntıları hayatımın hiçbir safasında bir daha yaşatmasın inşallah ablam benim sizleri çok sewiyorum iyiyki varsınız
nice mutlu yıllara inşallah sağlıklı sevdiklerinle mutlu ve huzurlu..yeni yaşın hayırlı olur inşallah..
selamün aleyküm kardeşim
doğum günün mübarek olsun
Rabbim nice mutlu ve uzun yıllar nasip eylesin
doğum günün mübarek olsun
Rabbim nice mutlu ve uzun yıllar nasip eylesin
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54137-bugun-benim-dogumgunumm · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.