İstediğin saatte uyanmak için...
4.586 görüntülenme · 16 yanıt
Aişe (Radıyallahu anha) dan rivayet edildiğine göre, bir kere Rasülullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: “Size, azameti gökle yer arasını dolduran, kendisini yazana da o kadar ecir kazandıran, kendisini Cuma günü okuyanın bir dahaki Cumaya ve üç gün ziyadesine kadar bağışlanacağı ve uyurken sonundaki on ayeti okuyanı, istediği saatte Allahu Tealanın uyandıracağı bir sure haber vereyim mi? Sahabe-i Kiram: “Buyur Ya Rasulallah! deyince, “Ashab-ı Kehfin süresidir.” buyurdu. (İbni Merdüye, İthaf-3/292)
burak_55, post: 1008772, member: 57410Aişe (Radıyallahu anha) dan rivayet edildiğine göre, bir kere Rasülullah (Sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdu: “Size, azameti gökle yer arasını dolduran, kendisini yazana da o kadar ecir kazandıran, kendisini Cuma günü okuyanın bir dahaki Cumaya ve üç gün ziyadesine kadar bağışlanacağı ve uyurken sonundaki on ayeti okuyanı, istediği saatte Allahu Tealanın uyandıracağı bir sure haber vereyim mi? Sahabe-i Kiram: “Buyur Ya Rasulallah! deyince, “Ashab-ı Kehfin süresidir.” buyurdu. (İbni Merdüye, İthaf-3/292)
ben çok yararını gördüm görmeyede devam ediyorum.sabah namazına kalkamayan arkadaşlarımada tavsiye ediyorum.Allaha emanet olunuz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54028-istedigin-saatte-uyanmak-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Uyanmak İçin....! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- 24 saatte vücudumuz Sağlık ve Yaşam 7 cevap
- "Düşünün ki bugün Dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. Dini sohbet 3 cevap
- istediğin mp3 dinle (programsız) Bilgisayar Destek 10 cevap
- İstediğin yere gidebilirsin Boykot 10 cevap
- İstediğin videoyu 3gp ye çevir... Program burda!!! Bilgisayar Programları 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.