İstediğin yere gidebilirsin

2.303 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Fazıl Say'a Bulmacalı Mesaj 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% Vakit gazetesinin çengel bulmacasında bu kez "Türkiye'de İslamcılar kazandı, ülkeyi terkedebilirim" diyen Fazıl Say vardı.
Türkiye'de azınlıkta kaldıklarını, bu yüzden İsviçre'ye yerleşebileceğini açıklayan piyanist Fazıl Say gündemdeki yerini koruyor.

Vakit Gazetesi'nin dünkü sayısının 14'üncü sayfasında yer alan “Bayram Bulmacası”nda, Fazıl Say'ın büyük boy bir fotoğrafına yer verilerek, “Başörtüsü düşmanı müzisyen” sorusu yöneltildi.

Gazetenin editörü Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan çengel bulmacadaki ikinci sürpriz ise bulmaca tamamlandığında çözülen şifrede çıktı.

Vakit'in dünkü bulmacasını çözenleri bekleyen şifre sözcük ise “Fazıl Saygısız” oldu.

S918
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

selamün aleyküm Mevla hidayete erdirsin onları ne diyelim selamün aleyküm
son osm@nlı
idris can_1988

idris can_1988

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm arkadaslar
idris can_1988

idris can_1988

Yeni Üye · 3 mesaj

nasılsınız
CÜMLENİZİN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN...
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM.BEN FAZIL SAYIN Türkiye'de İslamcılar kazandı, ülkeyi terkedebilirim.

DEDİĞİNİ İŞİTİNCE VARSIN GİTTİSN DEMİŞTİM... GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR. EĞERKİ BU YÜZDEN GİDİYORSA YOLU AÇIK OLSUN.... ( BEN TELEVİZYONDA DUYMUŞTUM)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

bay...bay.....
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Ülkenin Birliğine Bütünlüğüne Haçli Zihniyeti Yaklaşan bir felsefe Olsa Gerek Ki,

Islamcilar Kazandi Demiş,,,

kendi bilir....

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Selamüaleyküm. Şimdiye kadar yurt dışına giden hep benim bacılarım ve kardeşlerim olmuştu. ama sıra Fazıl SAY"a geldiyse dur demem güle güle derim. Allah"a emanet olum.
Dua ile
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

lütfiSelamüaleyküm. Şimdiye kadar yurt dışına giden hep benim bacılarım ve kardeşlerim olmuştu. ama sıra Fazıl SAY"a geldiyse dur demem güle güle derim. Allah"a emanet olum.
Dua ile

Aleykümselam akşam kanal D Abbas Uğur ile bu adam hakkında konuşma vardı dinlerken bile sinir oldum nasılda adamı haklı çıkarmaya bakıyoRLAR yoruma katılanlarıda bir görseniz al birini vur ötekine yazıklar olsun bu düşünceye sahip insanlara :A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Zafer Sabredenlerindir..........
holalı

holalı

Aktif Üye · 57 mesaj

hafizeAleykümselam akşam kanal D Abbas Uğur ile bu adam hakkında konuşma vardı dinlerken bile sinir oldum nasılda adamı haklı çıkarmaya bakıyoRLAR yoruma katılanlarıda bir görseniz al birini vur ötekine yazıklar olsun bu düşünceye sahip insanlara :A

selamaleyküm ne mutlu bizeki zafer bizimdir.Bu düşüncedeki insanları sürebiliyorsak varsın gitsin vatanımız bir cahilden kurtulmuştur.yolu açık olsun geri dönmemek üzere:H
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.