✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
27-en faziletli sadaka bir müslümanın ile öğrenmesi sonrada onu müslüman kardeşine öğretmesidir.....ibni mace...
91.421 görüntülenme · 1.144 yanıt
✦ Mübarek Üye
sıla1, post: 1027836, member: 19234yağış yok canım şimdi de güneş var sabah kapalıydı aman iyi oldu. ben de sizlerden güç alıyorum böyle dayanabiliyorum. sorma canım ya bu eve geldiğimizden beri şofben çalışıyor kışın en soğuk aylarda ocak şubat mart hep aynı düzeyde geldi. klima şofben çalıştığı halde. geçen ay iki katı gelince şaşırmıştım. aynı kullandık neden fazla geldi diye. ondan üzüldüm canım. ama sonra da boynum ağrıyınca üzüldüğüme pişman oldum. ne içn olursa olsun çok üzülmemek lazım. yine hep dedim bu da keffaret olacak. bu da musibet bi hayır vardır ama engel olamıyorsun. yaklaşık asgari ücretti. insanlar o parayla ev geçindiriyorlar insan söylemeye de utanıyor. bu ay kırkbir tl cik gelmiş hamd olsun. artık faturada 25 günlük gelmiş tabi göze çok görününce bu formülü buldular galiba. :a16:
✦ Mübarek Üye
mir_erhan, post: 1028301, member: 2294413.GÜN
selamün aleyküm burcu kardeşim çok geçmiş olsun
seni biraz duygusal bazda yoğun gördüm.ama inancını da biliyorum.
evet anne baba olunca onlar için elbet niraz üzülür...
Rabbim onlara şafi ismiyle şifalar ihsan etsin elden ayaktan düşürmesin...
sabur ismiyle sana da sabır vesebatlar ihsan etsin dualarımız seninle kardeşim
selam ve dua ile
sıla1, post: 1028321, member: 22944Burcu canım bu dünyada yaşadığımız hiç bişey boşa değil. müminin eline diken batması bile günahlarına keffarettir demiş peygamberimiz aleyhisselam. Allah anneciğine babacığına şifa versin. canım geçmiş geçmişte kaldı fat. ödendi. bugünü yaşamak istiyorum çünkü bugün fat. gayet iyi geldi. hamd olsun. değmez canım herşey bu dünyada kalacak para da mal da mülkde arkadaşta inşallah ahiretimizi daha iyi olacak. canım eşim aradı misafirimiz gelecekmiş arkadaşı. bir yemeği ocağa koydum. biraz daha yapmam lazım. biraz da temizlik yarım saatim var sadece. kendini üzme canım Allah ne derse o olur. ecel ne öne alınır ne de geri.
küçük-kul, post: 1027916, member: 19234selamun aleyküm "SILA1" kardeşim paylaşımların için çok teşekkür ederim ALLAH C.C. 'u razı olsun inşALLAH.ben çooook geç kalmışım derslere:( çalışırsam yetişirim inşALLAH. geçmiş olsun ..rahatsızmışsın.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERİR İNŞALLAH.gerçekten çok üzüldüm.senin için dua edicem..umarım en kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşursun..insanın acısı nerde ise canı oradaymış..umarım bir an önce toparlanırsın...ALLAH acil şifalar versin...iyi günler ...Selametle.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hoşçakalın:)
odtulu.seyma, post: 1028338, member: 84894Allah razı olsun çok ama çok güzel bir paylaşım ablacım
inşallah bende takip etmeye çalışıcam
selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53635-hadis-ve-dua-ezber-derslerimiz · 18.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.