ya mucib, post: 1027403, member: 97251selamun aleyküm ablacım çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versinn ya çok üzüldüm umarım şimdi iyisindirr ALLAH acil şifalar versin...
senin için 100 ya şafi ve nazar duası okuyacam inşaALLAH şifa olurr selam ve dua ilee ALLAH a emanet oll canımm ablamm
aleyküm selam canım dün gündüze göre daha iyiyim birazdan ilaçları da alıcam inşalah amin canım Allah razı olsun sağol.
mine35, post: 1027439, member: 98509Sılacım acil şifalar versin geçmiş olsun canım bende ne zaman cok şükür bu sene hastalanmadım desem bilki ertesi gün yatak döşek yatıyorum ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN canım hayırlı sabahlar
amin minecim işte aynen ben de öyle oldum. uzun soluklu oldu. çocuk ben. galiba son bir ayda yaptırdığım onuncu reçete eşiminkiler hariç. Allah beterinden korusun. ayaktayız ya hamd olsun. sadece temizlik ve spor yapamıcam bikaç gün o kadar.
mir_erhan, post: 1027459, member: 98509
selamün aleyküm..hayırlı sabahlar herkese bütün kardeşlerimie..
sıla ablam çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin hastalık yaşatmasın...
iyi ki doktora gitmişsin..ama bir sonuç çıkmamış
inşallah önemli bir şey yoktur ama sen yinede dikkat et..
bende şifa duasını okudum senin için. Rabbim kabul etsin inşallah.
selam ve dua ile
evet gittim ya yerimden kalkamayınca dün hemen gittim. yok temizlik filan yapmam bu ağrıyla artık. dün hata yaptım. ağrılı ağrılı derin temizlik yapmaya kalktım. amin ağzına sağlık. sen nasıl oldun? hem ruhsal açıdan hem hastalığın nasıl öksürük filan kesil dimi?kazanın şokunu atlattın mı? hasta abimiz nasıl olmuş?
ayşe-rana, post: 1027486, member: 84894selamün aleyküm,maaşALLAH ARKADAŞLAR ERKENDEN GELMİŞSİZNİZ.
inşALLAH İYİSİNİZDİR.
bugün hafta başı,3 gün iyiydi evde.tabi özelde çalışmadığım için.ama eşim de özel ve tatil oldu.ISO 9001'e girmiş bir fabrika,o yüzden resmi tatillere uyuyor.
canım,fedakar sılacığım hasta hasta dersimizi koymuş.canım oğlum için duaların daim olsun emi.:)
ilk hadisi şerifi bilmiyordum.okuyunca çok etkilendim.bu gün p.tesi.inşALLAH günü güzel bir amelle tamamlarız.dualarımız birbirimizin kurtuluşuna olsun kardeşlerim.
güzel ailemin güzel fertleri:)
oo iyi hadi maşallah. benim de eşimin iş yeri resmi tatillere uyuyor iki yıldır filan. onlarda da böyle bir olay oldu zannedersem. eşim pek bilgilendirmez beni.
evet canım yatacaktım bir baktım yarın pzt dersi koyayım dedim. sanki dün pazarya dün konmayacak gibi gelmiş bana.
tabi canım inşallah oğlun hastalanmaz bir daha yazı rahat geçirirsin.
evet bugün değişik bir hadis koymak istedim. amin inşallah. :a32: