DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM
1.594 görüntülenme · 10 yanıt
HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR; KARDEŞLERİM BU MÜBAREK AY DA BANA DUA ETMENİZİ İSTİYORUM.ÇOK SIKINTIM VAR.KAFAM ÇOK KARIŞIK NASIL DÜŞÜNECEĞİMİ VE NE ŞEKİLDE KARAR VEREBİLECEĞİMİ BİLMİYORUM.SİZİN DULARINIZI BEKLİYORUM:(
RE: DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM
tabi ederiz kardeşim Allah kerim dir.ALlah doğru yoldan şasırtmasın insanı...B)
gelincik_yar yazdı:
HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR; KARDEŞLERİM BU MÜBAREK AY DA BANA DUA ETMENİZİ İSTİYORUM.ÇOK SIKINTIM VAR.KAFAM ÇOK KARIŞIK NASIL DÜŞÜNECEĞİMİ VE NE ŞEKİLDE KARAR VEREBİLECEĞİMİ BİLMİYORUM.SİZİN DULARINIZI BEKLİYORUM:(
RE: DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM
AMİN KARDEŞİM RABBİME SIĞIN EN DOĞRUSUNU O BİLİR EN SIKINTILI ANLARDA YETİŞEN O DUR YİNE ONDAN GAYRI DOST ARKADAŞ BOŞTUR KARDEŞİM DUALARIMIZ SENİNLE A.E.O.
VEYS yazdı:
gelincik_yar yazdı:
AMİN KARDEŞİM RABBİME SIĞIN EN DOĞRUSUNU O BİLİR EN SIKINTILI ANLARDA YETİŞEN O DUR YİNE ONDAN GAYRI DOST ARKADAŞ BOŞTUR KARDEŞİM DUALARIMIZ SENİNLE A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5223-dua-istiyorum-kardeslerimmm · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM Nasihatler 7 cevap
- sevgili müslüman din kardeşlerimmm Dini sohbet 4 cevap
- Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın.. Namaz 24 cevap
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
- Ben Tekrar Geldim ve Sizlerden Tekrar Dua Etmenizi İstiyorum :( Dua Bölümü 13 cevap
- Yetti Artık..!Boşanmak istiyorum. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 75 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.