Dua istiyorum arkadaşlar..

2.845 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
Margos

Margos

Aktif Üye · 78 mesaj

Selamun Aleyküm.. Arkadaşlar, kardeşlerim.. Şu sıralar çok depresif haldeyim, içimden sadece tefekkür etmek dışında birşey gelmiyor saatlerce oturup kalıyorum öylece.. Okuluma ve diğer başka sorumluluklarıma karşı ilgim yok derecek kadar azaldı.. Nasıl çıkabilirim bu durumdan.. Bana dua eder misiniz.. Allah dualarda buluştursun bizi..
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

Allah yardımcın olsun kardeşim.İçinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulmak için en güzel dua''La havle vela guvvete illa billahil aliyyül azim''dir inşAllah.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum kardesim rabbim yar ve yardimcin olsun seyren kardesimizin onerdigine aynen katiliyorum.selametle. dua ile...
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Sosyal aktivitelerde bulun kardeşim. Evde kalma inşallah. İmkanın varsa gez dolaş. Hepimize oluyor bazen. Sanırım birikiyor birikiyor bir dönem tıkalıp kalıyoruz. Ama geçecektir inşallah. Allah c.c. yar ve yardımcın olsun.
tkoksal

tkoksal

Yeni Üye · 1 mesaj

A.S
Yakın zamanda aynı sıkıntının daha şiddetlisini yaşamış birisi olarak faydası olacağını emin olduğum iki önerim olacak.
Birincisi 40 gün boyunca günde 19 defa sekine okumak.
İkincisi 26 kasım 2012 herkul.org daki (Allah bize yeter) isimli kırık testi yazısında olan üstadın okuduğu hasbi duasını okumak.
Allah yardımcın olsun.
Güvenilir dindar bir danışmandan yardım alman ve çevrendeki insanları sorgulamanda ileri dönük yapman gerekenler.Allah rızası ve Kul rızası arasındaki ayrımı iyi yapmak.Kendini iyi tanımak.Bunlar bana doktorumun önerdikleri.Bu hafife alınacak alınacak bir durum değil.Ben yıllarca bu sıkıntıları çektim.Geçince atlattım sandım.Geçen sene Mart ayında Panik Atak geçirdim.Ve artık panik atak hastasıyım.Şimdi ciddi bir tedavi uygulamasına tabiiyim.
Dua ile canım kardeşim..
Allah kıymetini bilen insanlarla karşılaştırsın inş.
tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

İnşallah bulunduğunuz durum düzelir Rabbime sığının Seyren kardeşimize bnde katılıyorum...Rabbim yardımcınız olsun...
ümit isigi

ümit isigi

Üye · 10 mesaj

S. A. degerli din kardeslerim. Evlilik hayali kurdugum erkek arkadasimdan ayrilali kara sevda midir, depresyon mudur düsütügüm durumun adini koyamiyorum. Artik gücsüzlükten is hayatim da etkilendi oysa ben bir de anneme bakiyorum. Allaha halen dua etmekdeyim hakkimizda yine de hayirlisini versin diye ama sinirlerim bozuluyor, uyku düzenim kalmadi. Allah rizasi icin benim icin dua edermisiniz.
Güzel Allahim beni dualarina ekliyenlerden de eklemeyenlerden de razi olsun, hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.