Dua istiyorum arkadaşlar..
2.845 görüntülenme · 6 yanıt
Selamun Aleyküm.. Arkadaşlar, kardeşlerim.. Şu sıralar çok depresif haldeyim, içimden sadece tefekkür etmek dışında birşey gelmiyor saatlerce oturup kalıyorum öylece.. Okuluma ve diğer başka sorumluluklarıma karşı ilgim yok derecek kadar azaldı.. Nasıl çıkabilirim bu durumdan.. Bana dua eder misiniz.. Allah dualarda buluştursun bizi..
Sosyal aktivitelerde bulun kardeşim. Evde kalma inşallah. İmkanın varsa gez dolaş. Hepimize oluyor bazen. Sanırım birikiyor birikiyor bir dönem tıkalıp kalıyoruz. Ama geçecektir inşallah. Allah c.c. yar ve yardımcın olsun.
A.S
Yakın zamanda aynı sıkıntının daha şiddetlisini yaşamış birisi olarak faydası olacağını emin olduğum iki önerim olacak.
Birincisi 40 gün boyunca günde 19 defa sekine okumak.
İkincisi 26 kasım 2012 herkul.org daki (Allah bize yeter) isimli kırık testi yazısında olan üstadın okuduğu hasbi duasını okumak.
Allah yardımcın olsun.
Güvenilir dindar bir danışmandan yardım alman ve çevrendeki insanları sorgulamanda ileri dönük yapman gerekenler.Allah rızası ve Kul rızası arasındaki ayrımı iyi yapmak.Kendini iyi tanımak.Bunlar bana doktorumun önerdikleri.Bu hafife alınacak alınacak bir durum değil.Ben yıllarca bu sıkıntıları çektim.Geçince atlattım sandım.Geçen sene Mart ayında Panik Atak geçirdim.Ve artık panik atak hastasıyım.Şimdi ciddi bir tedavi uygulamasına tabiiyim.
Dua ile canım kardeşim..
Allah kıymetini bilen insanlarla karşılaştırsın inş.
Yakın zamanda aynı sıkıntının daha şiddetlisini yaşamış birisi olarak faydası olacağını emin olduğum iki önerim olacak.
Birincisi 40 gün boyunca günde 19 defa sekine okumak.
İkincisi 26 kasım 2012 herkul.org daki (Allah bize yeter) isimli kırık testi yazısında olan üstadın okuduğu hasbi duasını okumak.
Allah yardımcın olsun.
Güvenilir dindar bir danışmandan yardım alman ve çevrendeki insanları sorgulamanda ileri dönük yapman gerekenler.Allah rızası ve Kul rızası arasındaki ayrımı iyi yapmak.Kendini iyi tanımak.Bunlar bana doktorumun önerdikleri.Bu hafife alınacak alınacak bir durum değil.Ben yıllarca bu sıkıntıları çektim.Geçince atlattım sandım.Geçen sene Mart ayında Panik Atak geçirdim.Ve artık panik atak hastasıyım.Şimdi ciddi bir tedavi uygulamasına tabiiyim.
Dua ile canım kardeşim..
Allah kıymetini bilen insanlarla karşılaştırsın inş.
S. A. degerli din kardeslerim. Evlilik hayali kurdugum erkek arkadasimdan ayrilali kara sevda midir, depresyon mudur düsütügüm durumun adini koyamiyorum. Artik gücsüzlükten is hayatim da etkilendi oysa ben bir de anneme bakiyorum. Allaha halen dua etmekdeyim hakkimizda yine de hayirlisini versin diye ama sinirlerim bozuluyor, uyku düzenim kalmadi. Allah rizasi icin benim icin dua edermisiniz.
Güzel Allahim beni dualarina ekliyenlerden de eklemeyenlerden de razi olsun, hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Güzel Allahim beni dualarina ekliyenlerden de eklemeyenlerden de razi olsun, hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84985-dua-istiyorum-arkadaslar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
- Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın.. Namaz 24 cevap
- selamün aleyküm arkadaşlar pişmek istiyorum Tanışma Köşesi 1 cevap
- Arkadaşlar çok acil yardımınızı istiyorum Dini sohbet 4 cevap
- ARKADAŞLAR YARDIM İSTİYORUM Dini sohbet 5 cevap
- Arkadaşlar bu konuda fikrinizi almak istiyorum Dini sohbet 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.