DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM

1.432 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
gelincik_yar

gelincik_yar

Yeni Üye · 3 mesaj

HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR; KARDEŞLERİM BU MÜBAREK AY DA BANA DUA ETMENİZİ İSTİYORUM.ÇOK SIKINTIM VAR.KAFAM ÇOK KARIŞIK NASIL DÜŞÜNECEĞİMİ VE NE ŞEKİLDE KARAR VEREBİLECEĞİMİ BİLMİYORUM.SİZİN DULARINIZI BEKLİYORUM:(
FUNDA_

FUNDA_

Kıdemli Üye · 104 mesaj

RE: DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM

rabim yardımcı olsun kardeşim insallah kısa zaman içinde sıkıntılarından kurtulur ve feraha çıkarsın
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

Yüce Rabbim hakkında hayırlı olanı nasibetsin ve hayırlı olan kararı vermeni nasibeylesin,YÜCE RABBİM MERHAMETİNİ VE RAHMATİNİ SENİN VE İHTİYACI OLAN HERKESİN ÜZERİNDEN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH.A.E.O.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

Allah yardımcın olsun kardeşim... inşallah hakkında hayırlı olanı sana en kısa zamada verirki sende sıkıntılarından kurtulursun...

bende senin durumundayım kardeşim sıkıntının en derin olduğunu hissettiğin an dualarını eksik etme ve lütfen benim adımada dualarında yer ver... ben senin adını eksik etmeyeceğim... Allahım dualarımızı kabul sıkıntılarımızı def eylesin... (AMİN)
Tayfun_Dokgoz

Tayfun_Dokgoz

Mübarek Üye · 853 mesaj

DERDİNİ VEREN ALLAH DERMANINIDA VERİR MERAK ETMEYİN . ALLAH İNŞALLAH HUZURA KAVUŞTURMAYI NAİP EYLER.
feyza85252

feyza85252

Kıdemli Üye · 223 mesaj

Allah yardımcın olsun Rabbim dilerim fikirlerine kararlarına yardım eder en iyi yol gösterici ODUR
konak

konak

Mübarek Üye · 1.186 mesaj

Rabbim gönlünüze göre versin kardeşim. Sizlerde bizler için dua ederseniz sevindirirsiniz bizleri.
Dua ile.
islamcı2

islamcı2

Kıdemli Üye · 195 mesaj

ellerine sağlık :T
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.