DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM
1.432 görüntülenme · 7 yanıt
HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR; KARDEŞLERİM BU MÜBAREK AY DA BANA DUA ETMENİZİ İSTİYORUM.ÇOK SIKINTIM VAR.KAFAM ÇOK KARIŞIK NASIL DÜŞÜNECEĞİMİ VE NE ŞEKİLDE KARAR VEREBİLECEĞİMİ BİLMİYORUM.SİZİN DULARINIZI BEKLİYORUM:(
RE: DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM
Yüce Rabbim hakkında hayırlı olanı nasibetsin ve hayırlı olan kararı vermeni nasibeylesin,YÜCE RABBİM MERHAMETİNİ VE RAHMATİNİ SENİN VE İHTİYACI OLAN HERKESİN ÜZERİNDEN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH.A.E.O.
Yüce Rabbim hakkında hayırlı olanı nasibetsin ve hayırlı olan kararı vermeni nasibeylesin,YÜCE RABBİM MERHAMETİNİ VE RAHMATİNİ SENİN VE İHTİYACI OLAN HERKESİN ÜZERİNDEN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH.A.E.O.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
Allah yardımcın olsun kardeşim... inşallah hakkında hayırlı olanı sana en kısa zamada verirki sende sıkıntılarından kurtulursun...
bende senin durumundayım kardeşim sıkıntının en derin olduğunu hissettiğin an dualarını eksik etme ve lütfen benim adımada dualarında yer ver... ben senin adını eksik etmeyeceğim... Allahım dualarımızı kabul sıkıntılarımızı def eylesin... (AMİN)
Allah yardımcın olsun kardeşim... inşallah hakkında hayırlı olanı sana en kısa zamada verirki sende sıkıntılarından kurtulursun...
bende senin durumundayım kardeşim sıkıntının en derin olduğunu hissettiğin an dualarını eksik etme ve lütfen benim adımada dualarında yer ver... ben senin adını eksik etmeyeceğim... Allahım dualarımızı kabul sıkıntılarımızı def eylesin... (AMİN)
DERDİNİ VEREN ALLAH DERMANINIDA VERİR MERAK ETMEYİN . ALLAH İNŞALLAH HUZURA KAVUŞTURMAYI NAİP EYLER.
DERDİNİ VEREN ALLAH DERMANINIDA VERİR MERAK ETMEYİN . ALLAH İNŞALLAH HUZURA KAVUŞTURMAYI NAİP EYLER.
Allah yardımcın olsun Rabbim dilerim fikirlerine kararlarına yardım eder en iyi yol gösterici ODUR
Allah yardımcın olsun Rabbim dilerim fikirlerine kararlarına yardım eder en iyi yol gösterici ODUR
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5224-dua-istiyorum-kardeslerimmm · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- DUA İSTİYORUM KARDEŞLERİMMM Nasihatler 10 cevap
- sevgili müslüman din kardeşlerimmm Dini sohbet 4 cevap
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
- Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın.. Namaz 24 cevap
- Haksız yere işten çıkartılan eşim için içinizden gelen bir dua istiyorum... Dua Bölümü 26 cevap
- Bir rüyamı sizlerle paylaşmak istiyorum Genel Konular 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.