mavci abiyi göremiyorum haberi olan varmı acaba???

2.664 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

SELAMÜNALEYKÜM...ALLAH c.c. razı olsun.... uzun bi süredir bazı nedenlerden siteye giremiyorum ama aklım ve gönlüm sizlerle benide dualarnzdan eksik etmeyin...
selam ve dua ile...

_KAAN_ ve can arkadaşım neslihantozan ilginiz için TEŞEKKÜR EDERİM...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

nihalim, post: 926715, member: 80852SELAMÜNALEYKÜM...ALLAH c.c. razı olsun.... uzun bi süredir bazı nedenlerden siteye giremiyorum ama aklım ve gönlüm sizlerle benide dualarnzdan eksik etmeyin...
selam ve dua ile...

_KAAN_ ve can arkadaşım neslihantozan ilginiz için TEŞEKKÜR EDERİM...

ve aleyküm selam can arkadaşım seni burda görmek çok güzel,en kısa zamnda burda olamama sebeblerini çözebilmen ve tekrar aramızda olabilmen duası ile
ALLAH'A emanet ol can arkadaşm
selametle....
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

_KAAN_Bu paylaşım vesilesi ile bende keltepe ve dinci ablalarımızın uzun süredir aramızda olmadıklarını görüyorum,mavci abimizde dahil umar ve ümid ederim ki inşaALLAH öyledir sağlık,sıhhat ve keyifleri yerindedir.

Ysmnkaos,nihalim,bahar58,kardeşlerimde merak edilenler arasına dahil ve temennilerim onlar içinde geçerlidir.Bir çok kardeşimizde.......

Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz.Selametle kalınız.

Yine Gördüm Abi... Marak Etmissin Sagolasin. Okul yüzünden pek firsat bulamiyorum abi sinavlar felan cok yogundum... cok Sükür tatile girdik 4 hafta rahat bi nefes alicam insALLAH

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.