ABİM Bİ SELAM VERSEN BURALARDAYSANDA YETER.......
Kasim Abiyi Ariyorum Nerelerdesin Abi?????
1.776 görüntülenme · 23 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR KASIM ABİYİ GÖREN DUYAN VARMI ...ASTIM HASTASI OLDUĞUNU SÖYLEMEİŞTİ SON ZAMANLARDA PEK KARŞILAŞAMADIM SİTEDE...GERÇİ İŞLER YOĞUN OLDUĞU İÇİN PEK SİTEDE GEZİNEMİYORUM ...AMA ABİMİN YOKLUĞU BELLİ OLUYOR........
selamun aleykum daha 2 gün önce konuştuk eşiyle beraber eşide siteye üye olmuştu ama bugünlerde göremedim allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
gördüm gördüm bugün yeni bi oyuna varmısınız forumuna cevap yazmış bişeysi yokmuş allaha emanet olun
ben sana aşık olmuşum
dermanımı sende bulmuşum
sensiz bi çare olmuşum
sensin benim gül tanem
aşkınla yanmış bu yürek
müminlere zikir gerek
hak aşkıyla inileyek
sensin benim gül tanem
soluyor sensiz güller
ötmüyor hiç bülbüller
allah desin bütün diller
sensin benim gül tanem
sensiz ben yaşayamam
hasretini taşıyamam
bir an bile unutamam
sensin benim gül tanem
en son bestem
ben sana aşık olmuşum
dermanımı sende bulmuşum
sensiz bi çare olmuşum
sensin benim gül tanem
aşkınla yanmış bu yürek
müminlere zikir gerek
hak aşkıyla inileyek
sensin benim gül tanem
soluyor sensiz güller
ötmüyor hiç bülbüller
allah desin bütün diller
sensin benim gül tanem
sensiz ben yaşayamam
hasretini taşıyamam
bir an bile unutamam
sensin benim gül tanem
en son bestem
ekremeee, post: 559664, member: 1200gördüm gördüm bugün yeni bi oyuna varmısınız forumuna cevap yazmış bişeysi yokmuş allaha emanet olun
ben sana aşık olmuşum
dermanımı sende bulmuşum
sensiz bi çare olmuşum
sensin benim gül tanem
aşkınla yanmış bu yürek
müminlere zikir gerek
hak aşkıyla inileyek
sensin benim gül tanem
soluyor sensiz güller
ötmüyor hiç bülbüller
allah desin bütün diller
sensin benim gül tanem
sensiz ben yaşayamam
hasretini taşıyamam
bir an bile unutamam
sensin benim gül tanem
en son bestem
SEVİNDİM KASIM ABİNİN İYİ OLMASINA ....AMA ESKİSİ KADAR YORUM YAZMIYOR :( NEYSE SAĞLIK OLSUN.... EKREM KARDEŞİM BESTEYİ SEN Mİ YAPTIN GERÇEKTEN ... BEN ÇOK BEĞENDİM ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM...
selamun aleykum gönlü güzel vefalı kardeşim. B)B)B)B)
ilgi ve alakan için çok ama çok teşekkür ederim.inan çok duygullandım.ben iyiyim teşekkür ederim,ara sıra rahatsızlıgım beni rahatsız ediyor ama şükür iyiyim.
bu aralarda misafirlerim bayagı yogundu,onlarla ilgilenince siteye pek fazla giremedim.ama aklım hep sizlerleydi.tekrar tekrar ilgi ve alakan için teşekkür ederim.ALLAHA emanet ol güzel kardeşim.
ilgi ve alakan için çok ama çok teşekkür ederim.inan çok duygullandım.ben iyiyim teşekkür ederim,ara sıra rahatsızlıgım beni rahatsız ediyor ama şükür iyiyim.
bu aralarda misafirlerim bayagı yogundu,onlarla ilgilenince siteye pek fazla giremedim.ama aklım hep sizlerleydi.tekrar tekrar ilgi ve alakan için teşekkür ederim.ALLAHA emanet ol güzel kardeşim.
kasım hadiselamun aleykum gönlü güzel vefalı kardeşim. B)B)
VE ALEYKÜM SELAM:B SEVİNDİM ABİM İYİ OLMANA .... BÖYLE GÖNLÜ GÜZEL ABİMİZİ UNUTMAK OLURMU HİÇ ... RABBİM ŞİFANI VERSİN ABİM ... ABİ AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER GELDİ ... SENİN YOKLUĞUN BELLİ OLUYOR BİZİ SENSİZ BIRAKMA .. BİZLERE YOL GÖSTEREN ABİLER ABLALAR KARDEŞLER LAZIM :evetBENDE SIK SIK BAKTIM FORMA YORUM YAPMAMIŞTIN AZ ÖNCE FARKETTİM KUSURA BAKMA KASIM ABİ ... SELAMETLE KAL ... Bİ İSTEĞİN OLURSA BEN BURDAYIM ABİ AKLINDA OLSUN
aysem06VE ALEYKÜM SELAM SEVİNDİM ABİM İYİ OLMANA .... BÖYLE GÖNLÜ GÜZEL ABİMİZİ UNUTMAK OLURMU HİÇ ... RABBİM ŞİFANI VERSİN ABİM ... ABİ AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER GELDİ ... SENİN YOKLUĞUN BELLİ OLUYOR BİZİ SENSİZ BIRAKMA .. BİZLERE YOL GÖSTEREN ABİLER ABLALAR KARDEŞLER LAZIM BENDE SIK SIK BAKTIM FORMA YORUM YAPMAMIŞTIN AZ ÖNCE FARKETTİM KUSURA BAKMA KASIM ABİ ... SELAMETLE KAL ... Bİ İSTEĞİN OLURSA BEN BURDAYIM ABİ AKLINDA OLSUN
RABBİM razı olsun.
YÜCE MEVLAM bu ilgi ve alakanı karşılıksız bırakmasın.amin.
senide böyle arayıp soranın olsun.eşin,dostun ve ahbabın çok olsun.hemde en hayırlıları.
gönül dolusu sevgi ve muhabbetle kal güzel kardeşim.:H:H B)B)
aysem06SEVİNDİM KASIM ABİNİN İYİ OLMASINA ....AMA ESKİSİ KADAR YORUM YAZMIYOR :( NEYSE SAĞLIK OLSUN.... EKREM KARDEŞİM BESTEYİ SEN Mİ YAPTIN GERÇEKTEN ... BEN ÇOK BEĞENDİM ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM...
evet abla bu 4. bestemdi allahın izniyle hedefim 40 allaha emanet olun
selamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin :( Hasta falan Sözleri geçince ilk başta üzüldüm ama değilmişsin Dünya işi bitmiyo :( Allah Sağlık Sıhat versin inşallah ekrem de Atışalımmı diyo kaşınıyo :D
Ekreme Kardeşim Şiirin çok Güzeldi Maşallah Allah yardımcın olsun Devamını bekliyoruz Allaha emanet olun
Ekreme Kardeşim Şiirin çok Güzeldi Maşallah Allah yardımcın olsun Devamını bekliyoruz Allaha emanet olun

gecekondu, post: 559928, member: 67265selamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin :( Hasta falan Sözleri geçince ilk başta üzüldüm ama değilmişsin Dünya işi bitmiyo :( Allah Sağlık Sıhat versin inşallah ekrem de Atışalımmı diyo kaşınıyo :D
:) selamun aleykum çoktandır atışmıyoz 1-2 gündür atışmıyoz ondan atışalım dedim ayrıca okuyunca çok güldüm allaha razı olsun
kasım hadiRABBİM razı olsun.
YÜCE MEVLAM bu ilgi ve alakanı karşılıksız bırakmasın.amin.
senide böyle arayıp soranın olsun.eşin,dostun ve ahbabın çok olsun.hemde en hayırlıları.
gönül dolusu sevgi ve muhabbetle kal güzel kardeşim.:H:H B)B)
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ...BU GÜZEL DUALARINA AMİİİİİİİİNN DİYORUM ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUALAR İÇİN... BİZLERİ AYAKTA TUTAN DUALARDIR ..DUALARINE EKSİK ETME ABİ SELAMETLE
gecekondu, post: 560407, member: 20134 aleyküm selam Ekreme KArdeşim Bu ne böyle çok komik :D:D Çocukların müzik dersi falanmı acaba :( Okulda hocalar artık dersleri bıraktı öğrencilerine bunları yaptırıyolar heralde :( Allaha emanet ol ...
evet çok komik ama sanırım müzik dersi olmalı allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kerbelada :.
ekremeeeevet abla bu 4. bestemdi allahın izniyle hedefim 40 allaha emanet olun
KARDEŞİM YOLUN AÇIK OLSUN İNŞALLAH DEVAMIDA GELİR O GÜZEL BESTELERİN ...SENİN YERİNDE OLSAM DOSTA DOĞRU PROGRAMINI ARARDIM .. ABDURRAHMAN ÖNÜLE BESTE VERMEK İSTİYORUM DERDİM :evet..HEM BU NEDENDEN DOLAYI GÖRÜŞMÜŞ OLURDUN ...BELKİ HEP ABİ KARDEŞ GİBİ OLURDUNUZ :B
aysem06, post: 560411, member: 70468ALLAH RAZI OLSUN ABİ ...BU GÜZEL DUALARINA AMİİİİİİİİNN DİYORUM ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUALAR İÇİN... BİZLERİ AYAKTA TUTAN DUALARDIR ..DUALARINE EKSİK ETME ABİ SELAMETLE
selamun aleykum kardeşim.
mahsuru yoksa çalıştıgın eczanenin adını bana yazarmısın.ankaradaki kardeşim senin çalıştıgın yerde oturuyor .belki sana ugrar.
kasım hadi, post: 560445, member: 58970selamun aleykum kardeşim.
mahsuru yoksa çalıştıgın eczanenin adını bana yazarmısın.ankaradaki kardeşim senin çalıştıgın yerde oturuyor .belki sana ugrar.
ALEYKÜM SELAM ..YENİ BANU ECZANESİ ABİ .... SANATORYUM HASTANESİNİN YANINA BİR MARKET AÇILDI TAM ONUN KARŞISINDAYIZ ... BEKLERİM HER ZAMAN ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27784-kasim-abiyi-ariyorum-nerelerdesin-abi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.