Bugün güzel bir gün ama ben göremiyorum..

3.141 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Hayatta istediğimiz bazı çözümleri belki yanlış şekilde anlatıyoruz..Eğer problemlerimizi daha iyi anlatabildiğimizde herşey daha çabuk ve istediğimiz şekilde olacaktır.

Selam ve Dua ile..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

selamun aleyküm kardeşim
ifade ediceğimiz lisanı doğru seçmek çok önemli
emeğine sağlık selametle
Guo1903

Guo1903

AFRA_NUR, post: 786154, member: 84913selamun aleyküm kardeşim
ifade ediceğimiz lisanı doğru seçmek çok önemli
emeğine sağlık selametle

Aleyküm selam.Çok haklısınız anlatabilmek çok önemli..

Allaha emanet olunuz..
gunes_deniz

gunes_deniz

Aktif Üye · 74 mesaj

gerçekten Cannesdan ödül almaya değer bir film. Çok çarpıcı.
önemli olan ne söylediğimiz değil,nasıl söylediğimizdir.
Emeğine sağol. Çok güzeldi
Guo1903

Guo1903

gunes_deniz, post: 786769, member: 30473gerçekten Cannesdan ödül almaya değer bir film. Çok çarpıcı.
önemli olan ne söylediğimiz değil,nasıl söylediğimizdir.
Emeğine sağol. Çok güzeldi

Daha önce bunla alakalı bir hikaye anlatılırdı ama filme dökülmüş hali de çok hoş olmuş...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aslında ilk bakıldıgında iletişimim dogru seçilmesi kullanılması yönünde bir anlam çıksada benim çıkardıgım sonuç + olarak
insanların bazen gönül gözüyle bir şeyleri tek başlarına görebilmeleri güç oluyor ..görmemiz gerekeni görmek için bir vasıta gerekir...genç çocuk işi acele olmasına ragmen farklı bir gözler baktıgı için görüyor digerleri neden göremiyor... işte biz bu durumu aslında hayatımızdaki herşeyle örnekleye biliriz..

bazen vasıta biz oluruz........
bazen kör olan biz oluruz ........
bazen bakıp göremiyen..........

iş vasıta olabilecek biri olma.. o meziyetleri taşıma....eger o meziyetler yok ise bu durumda fazla inat etmemek ..

güzel bir filimdi kısa ama çok etkili
teşekkür kardeşim paylaştıgınız için
selam ve dua ile
Guo1903

Guo1903

aminenur, post: 788714, member: 85236aslında ilk bakıldıgında iletişimim dogru seçilmesi kullanılması yönünde bir anlam çıksada benim çıkardıgım sonuç + olarak
insanların bazen gönül gözüyle bir şeyleri tek başlarına görebilmeleri güç oluyor ..görmemiz gerekeni görmek için bir vasıta gerekir...genç çocuk işi acele olmasına ragmen farklı bir gözler baktıgı için görüyor digerleri neden göremiyor... işte biz bu durumu aslında hayatımızdaki herşeyle örnekleye biliriz..

bazen vasıta biz oluruz........
bazen kör olan biz oluruz ........
bazen bakıp göremiyen..........

iş vasıta olabilecek biri olma.. o meziyetleri taşıma....eger o meziyetler yok ise bu durumda fazla inat etmemek ..

güzel bir filimdi kısa ama çok etkili
teşekkür kardeşim paylaştıgınız için
selam ve dua ile

Aslında sizin çıkardığınız sonuçta çok doğru..Bir yerden sonra görmek istesekte göremeyeceğimiz şeyler var..Burada imdada bir önder yada vasıta olabilecek biri gerekiyor..Özellikle inançlı müslümanlar için bu dersi almak daha doğru olabilir.Güzel düşünmüşsünüz..
Selametle kalınız..
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kardeşim.Anlatmak istediğimizi doğru bir frekansla,doğru bi dille anlatabildikmi sanırım çözüme ulaşabiliyoruz.Selam ve dua ile kal kardeşim
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

güzeldi tşk.ler
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
Guo1903

Guo1903

Nevin_1982selamun aleykum kardeşim.Anlatmak istediğimizi doğru bir frekansla,doğru bi dille anlatabildikmi sanırım çözüme ulaşabiliyoruz.Selam ve dua ile kal kardeşim

Aleyküm Selam..
Çok haklısınız..
Bu paylaşımı ben bile unutacak duruma gelmiştim.. Tekrardan sayenizde izlemek iyi oldu.. Tozlu raflardan çıkardığınız için teşekkürler..
Selam ve dua ile..
Guo1903

Guo1903

muberra, post: 951330, member: 37970güzeldi tşk.ler

Rica ederim..
Selam ve dua ile..Hayırlı Günler..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.