Kabe-i Muazzama'nın içi

2.486 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
medahms

medahms

Mübarek Üye · 1.989 mesaj

Selamün Aleyküm.

[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=475098804084438375&ei=akeESYrJJ4qGjQKR9fD4Cg&hl=un[/GVIDEO]
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

burası gercektende kabenın içimi cok şaşırdım yasak oldugunu biliyordum kabe acılmaz diye halen saskınım ALLAH ebeden razı olsun kardeşim.cok mutlu oldum
IMEN

IMEN

Kıdemli Üye · 201 mesaj

cok guzelmıs ıcı keske ıcınde namaz kılamk nasıp olsa herkese
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Evet burasI kabenin içi lakin ne yazIkkI KRALDAN baskasI içinde namaz KILAMIYOR ALLAH bôyle krallarI yani mûslûman kardeslerinin yardImIna kosmayanlara ahirette hesab soracaktIr,BeytullahIn etrafInda onca tavaf yaptIm fakat içini gôremedik fakat orada o kadar yakIn olmak bile insanI tir tir titretiyor adeta asIk oluyor insan oraya ALLAHIM insALLAH bir daha nasib eder..
ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

Allah Razı olsun kardeşim.Kapısına kadar gitmek nasip olmuştu ama içini görmek senin sayende imiş.
mst2005

mst2005

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Allah razı olsun.İnşallah bana da nasip eder Rabbim o mübarek topraklara gitmeyi.
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

çok güzell.Allah razı olsun
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

Çok güzel keşke bende içine girebilsem :(
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

rabbim her müslümani o mübarek beldeye gitmeyi nasip etsin... Içine girmesekte etrafinda dönüp tavaf etmeyi her isteyen müslümana versin inşallah banada verir.... Cümlemiz gideriz inşallah.... Kralda nasil kiralsa şahsen kul hakkina girdi bence kendi o mübarek yerde namaz kilmamali bence kiliyosada hacilarimizada 2 rekat namaz klack şekilde zaman verse
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ALLAH cümlemize gözümüzlea(kalbimizle) görmeyi nasip etsin
İnsan beğenmez.
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

çok güzel kardeşim.Allah sonsuz kere razı olsun .keşke içinde namaz kılan bayan ben olsaydım dedim izlerken.Rabbim inş birgün bize de nasip eder o maneviyat dolu yerleri ziyaret edebilmeyi.
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

ne zaman ne olur bilinmez kabenin içinde olamasakta bizede yanından geçmek nasip olur inşaALLAH....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.