Kabe İmamı Duası
2.056 görüntülenme · 4 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Değerli kardeşim..
Emeğinize sağlık olsun. Bu videoyu bir kez daha hayretler içerisinde kalarak izledim. Evet, müslümanlar(!) arasından da işbirlikçiler olduğu müddetçe, gerçek düşmanlarımıza pek bir iş kalmamış olur.. Din kardeşlerinin zulüm ve işkencelerle öldürülmelerini, ABD ve İsrail'e yapılan bedduadan daha zalimce görmeyen bu zihniyet için ne yazılabilir ki?
AMİN, AMİN, AMİN diyorum.. Cesaretle hakkı söyleyen dillere, ne mutlu..
Allah c.c razı olsun kardeşim.Selam ve baki dua ile inşallah..B)
Emeğinize sağlık olsun. Bu videoyu bir kez daha hayretler içerisinde kalarak izledim. Evet, müslümanlar(!) arasından da işbirlikçiler olduğu müddetçe, gerçek düşmanlarımıza pek bir iş kalmamış olur.. Din kardeşlerinin zulüm ve işkencelerle öldürülmelerini, ABD ve İsrail'e yapılan bedduadan daha zalimce görmeyen bu zihniyet için ne yazılabilir ki?
Im_muslim, post: 655384, member: 6779Selamünaleyküm kardeşim
AMİN AMİN AMİN AMİN...
emeğine sağlık kardeşim...
ALLAHa emanet ol
selam ve dua ile...
zynp_rukiye, post: 655385, member: 64706Amiiiiiiiin kardeşim çok etkileyici bir duaydı.Rabbim imamızdan razı olsun.
aliye_aliyeSelamün Aleyküm Değerli kardeşim..
Aleykum selam cümleten.Allah razı olsun.Bütün içten yapılan bu dualarımızı Rabbim kabul buyurur inşaAllah.En güzele emanetsiniz.Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/33921-kabe-imami-duasi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- KÂBE İMAMI Mahir al-Mu'ayqali CÜZ CÜZ HATM-İ ŞERİF İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- Full Kuran kabe imamı Shuraym Kuran-ı Kerim 1 cevap
- Kabe Baskını ve Kabe'de Kan Akıtılması Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
- Kabe İmamının Ağlatan FİLİSTİN Duası Dini Filmler 4 cevap
- KABE İMAMLARI HATİM SETİ ve HATİM DUASI Dini Filmler 1 cevap
- İMAMI GAZALİ R.A ölümü anlatması Dini Hikayeler 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.